eskimak Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 V 1. 9. 2021 v 18:49, Zmizík napsal: No přesně vo tom psal Hufnor ale to se tady nesmí. Rozšířit To teda nepsal. Diskusia bola o rozdieloch v teoretickych kurzoch, HR vs. seriozny kurz. A to je prave ten rozdiel. Prax je navyse. Ale preco absolvovat kurz ktory je nahovno, UPLNE NAHOVNO (HR), ked mozes dostat kurz ktory ta dostane do obrazu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 V 1. 9. 2021 v 19:57, eskimak napsal: Nauci. Plavebna nauka. Absolutne nauci. Namorne pravo, plavebna nauka, Prva pomoc (kde ucia aj velmi neortodoxne veci, ake sa pouzivaju len u ozajstnej nudze - napr. tracheotomia). Nauci. Jasne ze nauci. Plavebna nauka a skuseny instruktor. Nauci. Cele je to prave o tom ci si kupis par hodinovy kurz v HR alebo sa chces nieco aj naucit. Tak vyzeral kurz ktory som pred 12 rokmi absolvoval v SR. A mnoho dalsich veci ta to nauci. Rozšířit Nejsme v rozporu. Ja se bavil o Chorvatskem kurzu, jak jsem na zacatku meho prispevku uvedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Ja se do toho teda vlozim, i pres ukoncenou debatu, pac jsem to vlastne zavinil ja. Myslim ze vsichni, (tuhle prupovidku, co tady mela byt, si odpustim), vime o cem je rec. Ja i hufnor vime presne co znamena chorvatsky prukaz a co znamena cesky prukaz. Vi to i @eskimak i @Bert. Ja vim proc chci chorvatsky a co to pro mne znamena. Rika se, ze chorvatske papiry jsou byznis, ok, asi jsou. Ale tvarit se, ze ty ceske byznis nejsou je minimalne diskutabilni. A oznacit @hufnor za obhajovatele fejku je za mne tezce pres caru. To jsi Berte vytahl kolty prilis rychle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 A teda jeste jednou pro @eskimak Ja nemam zaplaceny kurz v Chorvatsku, ktery me nic nenauci a slibuje papiry. Tady doslo k nepochopeni. Ja mam zaplaceneho zkuseneho cloveka, ktery me nauci vsechno co rikas, nehlede na to ze spoustu veci uz umim, a pote si udelam chorvatske papiry. Jinak fakt nejsme ve sporu a rozumim tomu, co mi chces sdelit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Nicolasi, já mám tu smůlu, že v okamžiku kdy držitel HR papírů dostane rozum, a chce české C, tak jej přezkušuji. Vzhledem k tomu, že mám v gesci mimo jiné i plavební nauku, mám tu skvělou možnost posoudit (být poněkud zprostředkovaně) co se vlastně na té vodě dělo. Rád totiž přezkoušení začínám slovy: tak mi popovidejte, kde jste se plavil, a co jste za činnosti vykonával. Garantuji Ti, že po prvních pěti větách víš kdo něco dělal, a kdo ne. Taky dost rychle poznám, kdo bohapustě kecá. Držitelé HR papírů jsou statisticky neskutečná svoloč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 V 1. 9. 2021 v 20:10, nickolas napsal: A teda jeste jednou pro @eskimak Ja nemam zaplaceny kurz v Chorvatsku, ktery me nic nenauci a slibuje papiry. Tady doslo k nepochopeni. Ja mam zaplaceneho zkuseneho cloveka, ktery me nauci vsechno co rikas, nehlede na to ze spoustu veci uz umim, Rozšířit Chapem V 1. 9. 2021 v 20:10, nickolas napsal: a pote si udelam chorvatske papiry Rozšířit A tu je ta otazka. Preco? Naco? To co ta naucia n serioznom kurze, ta Hufnor za tyzden NEMOZE naucit. On ta bude ucit prakticke veci. Ten kurz trva takmer tyzden, a po nom sa treba este vela ucit. V 1. 9. 2021 v 20:10, nickolas napsal: Jinak fakt nejsme ve sporu a rozumim tomu, co mi chces sdelit. Rozšířit dakujem. A uprimne ti zelam vela stastia, dobry vietor a vzdy aspon stopu vody pod kylom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 V 1. 9. 2021 v 20:02, safi napsal: Nejsme v rozporu. Ja se bavil o Chorvatskem kurzu, jak jsem na zacatku meho prispevku uvedl Rozšířit Mea culpa. V tom pripade mas absolutnu pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Hlavně že jsme si to všichni vysvětlili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2021 Chlapi, ja fakt nechtel rozdmychat tuhle debatu a dokonce jsem to na zacatku avizoval. Ucebni materialy, pravo, navigaci, znaceni atd. mam v ruce uz davno. Naprosta vetsina z techto veci je pochopitelna i bez kurzu. Cemu nerozumim, na to se mam koho doptat. Na more se jedu naucit, zejmena, ovladat lod a prakticky si osahat teorii. Myslim ze se nepletu, ale takhle vlastne funguji i CZ/SK kurzy. Nechodim sice do skoly, ale penzum uciva a skripta mam stejne. Objem znalosti by mel byt minimalne srovnatelny. Kdyby pro nic, tak proto ze chci. A uprimne, co se praxe tyce, verim ze se naucim vic. Znovu, vim co chci a proc to chci zrovna takto. Jsem si vedom omezeni a povesti chorvatskeho prukazu. Jsem s tim, pro mou potrebu, ok. Do znacne miry rozumim i vasim vytkam, prestoze jsou zamerene na trochu jine pripady. Az, a jestli, si pujdu delat jine papiry, prijdu tam pripraven a se sklonenou hlavou, jako ke vsem jinym zkouskam. A znovu a snad naposled. Nechtel jsem vyvolat takto vasnivou diskusi, protoze si jsem vedom jak je toto tema citlive. Ale taky se nehodlam dal obhajovat, protoze nedelam nic spatneho. Howgh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2021 Potesilo mne, ze zitra rano valim na vandr, takze k letosnim !8-mi! dnum, kdy sem mel volno, pridam nejake dalsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Paralympionici za cele vystupenie! Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 V 4. 9. 2021 v 15:05, Xenomorfus napsal: Potesilo mne, ze zitra rano valim na vandr, takze k letosnim !8-mi! dnum, kdy sem mel volno, pridam nejake dalsi... Rozšířit Tady někdo hodně koukal na Krokodýla Dundee co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 ....odjakziva ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2021 Vidět dneska tatraplán jinde než v muzeu nebo na akci veteránů už je vzácnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 V 5. 9. 2021 v 19:19, martar napsal: Vidět dneska tatraplán jinde než v muzeu nebo na akci veteránů už je vzácnost Rozšířit Tak to je veliká paráda a ještě na klasické SPZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 6. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2021 Není to dnešní potěcha, ale vstupenky s hezkými čísly z víkendového výletu Mimochodem, jeden z " Blanických rytířů " se asi probírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2021 Pan Petr z Klánovic v dnešním kole TV soutěže Kde domov můj. Vaše profese: prodejce několika značek hodinek Někdo odsud?P.S. docela se mu dařilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Poprvé jsem dnes na vlastní oči viděl letět vzducholoď! Přelétala na Ostravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 Tahle to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 10. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2021 V 10. 9. 2021 v 12:51, Tom4 napsal: Tahle to je Rozšířit Super, díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se