kuncák7 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Sen o malé a levné svatbě se rozplývá před očima. Spojila se má rodina s nastavajici- tři me neteře a jedna dospělá dcera a vzal se útokem krám se svatebníma satama. Jeden kousek z užšího výběru na fotce ( já nefotil, ty tři hodiny bych tam nedal). Kurna a já chtěl jít v džínách a triku s límečkem ( už teď vím, že nemám nárok a už planujou, bohužel za me účasti, nákup hadru na mě). To nesnáším, jinak jsem samozřejmě šťastnej, proto je to tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Nevěsta krásná, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 (upraveno) Ale ty máš nevěstu takhle vidět až v kostele/na radnici! Ale jinak gratuluji (aneb kdo chce kam...) Upraveno 3. června 2022 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 před 18 minutami, Muffik napsal: Ale ty máš nevěstu takhle vidět až v kostele/na radnici! Ale jinak gratuluji (aneb kdo chce kam...) Vím, tyhle nevybrala. Já tři hodiny zevlolal po Litoměřicích a výsledek prý až na obřadu :-((. A jsou tam i hodinky, takže splňuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Určitě i bez hodinek by si nikdo nestěžoval Kdy to máte? Hodně štěstí, třeba už víte oba co chcete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Těch hodinkových piv jsem asi měl víc než dost, jsem si říkal proč k těm svatebním šatům patří ty křídla... teprve potom mi to došlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2022 Zarámování obrázku do chajdy a tím pádem první létošní spaní...tedy celé rodiny, já tu spím defakto pokaždé, když naštvu manželku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 11 hodinami, African napsal: Zarámování obrázku do chajdy a tím pádem první létošní spaní...tedy celé rodiny, já tu spím defakto pokaždé, když naštvu manželku Afri,jsi tím chtěl jako naznačit,že tam spíš dost často,jo Jinak,obrázek vypadá super,yes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 V 3. 6. 2022 v 10:47, x591 napsal: To si tak člověk jde po Drážďanech …. Uhrenlounge. Prijemny obchod... Mam odtamtud Tissot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x591 Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 před 5 minutami, paya01 napsal: Uhrenlounge. Prijemny obchod... Mam odtamtud Tissot. Potvrzuji, sice jsem ještě neměl špatnou zkušenost s hodinkovým obchodem - ale do Uhrenlounge se určitě vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 V 4. 6. 2022 v 8:47, bobi napsal: Afri,jsi tím chtěl jako naznačit,že tam spíš dost často,jo Jinak,obrázek vypadá super,yes Ano,líbí se mi tam Hlavně mám zase kam věšet, protože v baráku mám už zákaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 afri - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 před 5 hodinami, African napsal: Ano,líbí se mi tam Hlavně mám zase kam věšet, protože v baráku mám už zákaz To je ale pěkná chaloupka...tady se mi to bude věšet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Před hodinou, Gustaf napsal: To je ale pěkná chaloupka...tady se mi to bude věšet No, možná hned jak mi skončí fixace plynu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 Konečně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2022 No hezky pěkně,užívejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Potěšilo mě ukončení námluv Airbank a Monety = v blizký době nebudu muset řešit změnu banky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 12 hodinami, mAra_ napsal: Konečně... Kde jsou hafani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 16 minutami, Geodet napsal: Kde jsou hafani? Kde asi? Spi doma v loznici, ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se