Kapo Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Jo, Břeclav. Tradiční závody otužilců a ploutvových plavců. Voda asi 2 stupně, vzduch 6, ale dost vlhko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Vzpomínám a závidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 @Prochy68- kdo má dvě ruce a nenosí dvoje hodinky, nežije naplno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 (upraveno) Nášho “malého” ( 7 rokov ) chytilo zbierať kartičky Pokemonov. Človek si povie že aká blbosť…ale keď mi dnes ukazoval akých ma “vzácnych”, ako si ich triedi, ako si ich zakladá aby si ich nepoškodil atd…aj mi to urobilo deň Upraveno 30. prosince 2022 uživatelem matt81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 13 hodinami, matt81 napsal: Nášho “malého” ( 7 rokov ) chytilo zbierať kartičky Pokemonov. Človek si povie že aká blbosť…ale keď mi dnes ukazoval akých ma “vzácnych”, ako si ich triedi, ako si ich zakladá aby si ich nepoškodil atd…aj mi to urobilo deň Jj, naše holky také sbírají... úplné jsem čuměl, jak se v tom vyznají. Ta mladší měla taky plno vzácných, než je vzala měnit do školy. O přestávce ji je někdo vybral a nemá nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 14 hodinami, matt81 napsal: Nášho “malého” ( 7 rokov ) chytilo zbierať kartičky Pokemonov. Človek si povie že aká blbosť…ale keď mi dnes ukazoval akých ma “vzácnych”, ako si ich triedi, ako si ich zakladá aby si ich nepoškodil atd…aj mi to urobilo deň Jo, jo, to je fenomén, náš kluk taky ujetej a to jsem ani nevěděl, že se to fejkuje. Babička jednou zašla pro ně k Vietnamcovi a kluk jí s tím hnedka vyhodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jo, jo, to je fenomén, náš kluk taky ujetej a to jsem ani nevěděl, že se to fejkuje. Babička jednou zašla pro ně k Vietnamcovi a kluk jí s tím hnedka vyhodil Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Jak mě už pár let serou silvestrovské petardy, tak mě potěšilo, že letos je to zatím výrazně klidnější, teda aspoň zatím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Možná u Vás Guzmo, tady je permanentní kanonáda už od oběda - až mi zas nějakej ostalgik bude tvrdit jak je prostý lid ožebračený a nemá na otop, pošlu ho k rákosníkovi pro rachejtle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Že jsem starej a línej, ale přesto se sem tam postavím lenoře čelem. Dneska vychutnat krásný svítání z kopce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 @Ajaj zhoupnul ses? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Today's my best friend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) pěknej projev. ať si řiká kdo chce co chce. .. to by byl prezident… Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 No, čoveče, skoro si myslím, že byl lepší prezident, než premiér. Ale je to jen taková nehluboká úvaha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 předpokládám, že ti tam chybí “by”. a asi i souhlasím… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 La pardon, to by tam fakt chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Potěšilo mě, že ruSSaci nějak zapomněli na letošní Dakar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Oni na něj nezapoměli. Nepustili je tam kvůli tomu, že nepodepsali, že nesouhlasí s válkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 @Geodet Díky za info, už jsem si to našel. U mě je to jasné, když neuvidím žádného rusáka na jakékoliv mezinárodní akci (kromě soudního tribunálu pro válečné zločince) budu jen rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Oni maji tak trosku oboustranny problem. Kdyz nereknou ze nesouhlasi s valkou, nenechaji je startovat. Kdyz reknou ze nesouhlasi s valkou, nenechaji je odjet. Ale i tak mi nejde jich byt lito, byt je to vlastne skoda, protoze voni jsou, hajzli, dobry a snizuje to tu soutez. Ale ta posrana valka snizuje vsechno ostatni, takze je to v poradku, ze tam nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se