AndyAaron Posted January 21 Report Share Posted January 21 Kuncaku,Jako dobry, ale to nedelas dobre, Jaromire... Moc ty svoje zensky rozmazlujes, zvyknou si na to a pak si to odneses, kdyz neco neklapne… i kdyz mam pocit, ze uz je pozde… Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted January 21 Report Share Posted January 21 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: ...nevlastní dcera řekla na nabídku k sňatku ano... Ale jo, gratuluju... Pořád lepší než vlastní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted January 22 Report Share Posted January 22 @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 22 Report Share Posted January 22 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Parádní, sněhu po prdel jak se říká Botky v pohodě? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Parádní, sněhu po prdel jak se říká Botky v pohodě?Botky spokojenost, ja vysoky nemam moc rad, ale ve snehu to holt jinak nejde. Nemam je jeste rozchozeny, ale nohy bez nasledku Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted January 22 Report Share Posted January 22 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Chodis sam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted January 22 Report Share Posted January 22 jsme ještě mladý kluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
montemar Posted January 22 Report Share Posted January 22 to je hukot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted January 22 Report Share Posted January 22 Chodis sam?Jedine sam nebo se psem teda, ale toho v zime neberu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
eskimak Posted January 22 Report Share Posted January 22 Před hodinou, Prochy68 napsal: Jedine sam nebo se psem teda, ale toho v zime neberu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted January 22 Report Share Posted January 22 před 3 hodinami, montemar napsal: to je hukot Neco takoveho myslim ze meli v jeskynich nasi predci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted January 22 Report Share Posted January 22 Po 9 měsících strachu a obav jsem se stal tátou. Další cíl je být dobrým tátou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted January 22 Report Share Posted January 22 Blahopreji osobne - the best job I‘ve ever had Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peto86 Posted January 22 Report Share Posted January 22 @Sněhulák Gratulácia! Držím palce, za mňa je to tá najťažšia úloha, pred ktorou som kedy stál. Tak nech sa Ti vydarí! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted January 22 Report Share Posted January 22 Chlapi, díky moc. Krásně se mi přes noc přetočily priority. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 22 Report Share Posted January 22 Gratulace! Běž se ožrat, a pak týden spi. Protože pak se nějakou dobu nevyspíš Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted January 22 Report Share Posted January 22 před 5 minutami, Bert napsal: Gratulace! Běž se ožrat, a pak týden spi. Protože pak se nějakou dobu nevyspíš Správně Jinak Sněhuláku obrovská gratulace, děcka jsou nej, nej, nej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted January 22 Report Share Posted January 22 gratulace!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek124 Posted January 22 Report Share Posted January 22 No vida - připojuju se ke gratulantům a držím pěsti, ať nadšení z malýho sněhuláčka vydrží i po návratu drahé polovičky domů! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sněhulák Posted January 22 Report Share Posted January 22 Mladá je s malou ještě v porodnici, nicméně prozřetelně jsem předělal pracovnu na dětský pokoj, vč. rozdělávacího gauče pro maminku. Takže mám plán, že se vyspím a těším se, až ztroskotá. Jinak po příjezdu z porodnice padla láhev Naga Malacca. za tu cenu super rum. Pitelnej. Doporučuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts