Oskar Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 před 56 minutami, Americkej napsal: To mnohem lépe řeší kombinace "úsměv-čokoláda-neodbytnost". Přesně. proto píšu, že někdy dožadovat se práva zuby nehty bývá kontraproduktivní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Kuncaku, ja vim, ale prave v te priloze jsou urceny ty "piktogramy", ktere tam muzou byt. A mne prave zajima ta nejnovejsi emise. Bo na te, co sem postoval sysel neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Značka kozy na silnici má v příloze vyhlášky taky pořád zastaralej název a význam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 před 5 hodinami, Roman I. napsal: Značka bobra by vypadala jinak, ale to se sem myslim nesmi davat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 Ja si myslím, že kustomizované dopravné značenie má svoje opodstatnenie, vyhláška nevyhláška... Človeku je potom jasnejšie, čo má vlastne na tej ce st e čakať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2023 U lomu v Blansku by tohle bylo potřeba na železnici. Tam se prevlikas na parkovišti u auta, a k lomu jdeš navlecenej přes koleje. No a pokud jdeš pod led, tak máš na zádech dvojče, a v ruce speleo buben .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Moje dcera uplavala jako jediná ze školky 30 metrů bez pomůcek. Momentálně nejpyšnější tatínek na světě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 2 hodinami, safi napsal: Moje dcera uplavala jako jediná ze školky 30 metrů bez pomůcek. Momentálně nejpyšnější tatínek na světě... Ani pravítko neměla? Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 A horizontalne, nebo po vertikale? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Bazén má max. 1.6 metru hloubky... škoda jen, že druhé dítě je přesný opak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 To chce k moři, tam jim to půjde líp. Moji kluci oba jak sekyrky. Ve školce ani metr… Až kolem 4./5. třídy v moři je to donutilo. Teda toho staršího. Mladší je teprve ve 3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Moře má rád. Hraje si na písku, brouzdá se ve vodě pod zadek a dál ani krok. Maximálně, když je přisátý k mamince jako klíště. Prostě potřebuje uzrát, má na to ještě čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Přesně. Nikam jsem je nehonil. Chodili do plavání, ale pokroky byly mikroskopické. Co už. Přišlo to samo až když chtěl sám. U mladšího to je jak přes kopírák. Není kam spěchat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Tak za nas bylo učení plavání jak ty hodné tety měly 3 metrovou dřevěnou tyč a když už ses moc topil tak ti ji podala . Náš mladý se dřív potápěl než plaval, naučil se to v chorvatsku. Moji drahou jsem naučil plavat ve 46 letech taky v chorvatsku v bazénu ja plavu, já plavu ty slzy štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 6 minutami, M3maniac napsal: Tak za nas bylo učení plavání jak ty hodné tety měly 3 metrovou dřevěnou tyč a když už ses moc topil tak ti ji podala . Náš mladý se dřív potápěl než plaval, naučil se to v chorvatsku. Moji drahou jsem naučil plavat ve 46 letech taky v chorvatsku v bazénu ja plavu, já plavu ty slzy štěstí. Pražačka a první lekce plavání na ZŠ... a přesně pitomí plavčíci a plavčice s tyčí... V té části Prahy je z toho kolektivní trauma u 40-50 letých chlapů a ženských... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Ja bych všem doporučil jít s prckem do plavaní batolat nebo jak se to jmenuje. Myslím, že to malému hodně pomohlo. Ve 4 letech jsme přijeli do Chorvatska a bezhlavě se potápěl pro kameny a mušle, vůbec se te vody nebál, ale to už asi nestihneš. Držím palce ať to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 před 6 minutami, M3maniac napsal: Ja bych všem doporučil jít s prckem do plavaní batolat nebo jak se to jmenuje. Myslím, že to malému hodně pomohlo. Ve 4 letech jsme přijeli do Chorvatska a bezhlavě se potápěl pro kameny a mušle, vůbec se te vody nebál, ale to už asi nestihneš. Držím palce ať to dobře dopadne Obě dvě děti začaly chodit ve stejném věku (cca rok) do stejného bazénu na stejné kurzy - dcera se i přes určitá období odporu dostala do výše uvedeného stavu, mladší syn to sabotoval od začátku na 100%. No a když se to nepodařilo vyřešit, tak jsme to po několika měsících vzdali, občas se mu připomeneme, ale prostě NE, NE a NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Hele ti moji vodu milovali od mala. Ve vane, u vodnika na koupaku, v kyblu u garaze… Ale jakmile meli sundat rukavky, tak prisel blok a konec. Edit: pravda, ten batoleci moment jsme asi prosrali Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 No někdo to tak má, mě fotr hodil do vody a dělej co umíš. Kdysi to bylo jinak no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Souhlas. Dneska je vše směrem k dětem až moc ochranářské. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se