Lynx12 Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Poprvé jsem použil blok uživatele a funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 Rozhovory s Václav Smil - doporučuju všem: https://plus.rozhlas.cz/poslechnete-si-cely-exkluzivni-rozhovor-s-mezioborovym-akademikem-vaclavem-8996367 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-profesor-smil-rozbiji-cesky-sen-zadna-jaderna-energie-tu-nebude-231268 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-byznys-rozhovory-profesor-smil-o-elektromobilech-a-zelenem-svete-nedava-to-smysl-231348 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-razie-proti-lepicim-aktivistum-nemecka-policie-jde-po-jejich-penezich-231424#dop_ab_variant=2&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Trocha inspirace pro naši policii... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 Dorazil novy Iphone od kolegy a na chate se probral travnik 24h rozdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 25. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Od narodenia mojho syna v roku 2020 zbieram kazdy rok Macallan 18 Sherry Oak, ktore sa vydavaju ako rocne edicie a rychlo sa vypredaju. Doteraz som musel mrznut v rade od 4:00 rana pred Liquore obchodom v Kanade, aby sa mi jedna flasa usla. Tohto roku som dostal pozvanku priamo od Macallan a "dovolili" mi objednat jednu priamo od nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Včera tady na mě vyskočilo, že jsem “Závislák”, to potěší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 před 2 hodinami, Pavel87 napsal: Včera tady na mě vyskočilo, že jsem “Závislák”, to potěší No jak myslíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Byl jsem nakupovat v Lidlu a jak tam ty prodavačky spolu kecaj přes headsety, jedna prošla okolo mě a evidentně nas*aná prohlásila "tak to ať nám políbí vaječníky ty vole" Pobavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Potěšila mě ruční myčka na Poděbradské v Praze (Wash Inn). Nejen, že mají 5 boxů s aktivní pěnou a 5 boxů s kartáčem, ale rovněž mají stánek Matoka burgers a jejich Smash Burger stojí za hřích nečekaně dobré na auto myčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Děti fňukali že už jim ta tří metrovka trampolína nestačí a teď koukám že jsem to s tou pěti m asi trochu přepískl.....no aspoň nebudou chtít větší, protože taková už asi neexistuje Teď ještě co mi řekne manželka až přijede z výletu, jaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Bude nadšená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 @African Budes to taky zkouset nebo je to jen pro deti? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 před 15 minutami, Prochy68 napsal: @African Budes to taky zkouset nebo je to jen pro deti? Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk No jasně že budu jumpovat Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Tento týden moje návštěva úhlavního nepřítele =FÚ Daň z nemovitosti, takhle klidné, slušné úřednice pohledat. Nejdřív jsem byl v nervech, že fronta, ale když jsem pak slyšel ty bláboly lidí, peklo. Teda ne že bych byl o mnoho lepší, ale aspoň jsem si byl vědom vlastní nevědomosti. Fakt klobouk dolů, bez dobrejch drog bych tam nevydržel.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 V 27. 5. 2023 v 19:56, African napsal: No jasně že budu jumpovat Žádná salta jako děcka nešvihám, ale rád si skočím. Manželka na pohodu, uff Ty woe, nic nezkoušej . Nebo sem dlouho nic nenapíšeš , znáš se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 1 hodinou, kuncák7 napsal: Ty woe, nic nezkoušej . Nebo sem dlouho nic nenapíšeš , znáš se Vtipný je spis to, kdo tohle píše Vy dva jste legendy v tom si něco udělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 před 4 minutami, Z. Paul napsal: Vtipný je spis to, kdo tohle píše Vy dva jste legendy v tom si něco udělat Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Právě teď, kuncák7 napsal: Jenže na rozdíl od afriho mě nikdo nevyhecuje. Já si ublížím vždy promyšlene sám ( tedy teď asi manželka), on se do toho vrhne po hlavě Mě od toho dvojitého salta začínate odrazovat kluci, ale já se nedám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 My ti ty hodinky do nemocnice rádi přineseme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se