gerhard Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Hej. chýbala tam. Skoda. Mozno ma turné, a mozno by to emotívne neuniesla . Kto vie. Podla mňa druha možnosť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 V 6. 6. 2023 v 22:52, mAra_ napsal: No, je to domrdané jako svině.... Vyhýbal jsem se super hluboké kaluži, tak jsem to trošku opřel o strom :-). (Jen o haluze) Když tak zítra nafotim. Podle mě to není žádná hrůza, ale chtěl bych se toho zbavit ... Kamo normálně to svěř lidem co se tim živí , 90% z toho určitě zmizne a pokud to není moc hluboko tak 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Sakra, fotky jsem viděl až teď, tys to nevzal o konce větviček, ale o strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 No vypadá to, jako by to vzal přes nějaký parohy či co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 (upraveno) před 2 hodinami, M3maniac napsal: Sakra, fotky jsem viděl až teď, tys to nevzal o konce větviček, ale o strom Jo, trochu jo Edit: kdyby tedy někdo věděl o někom, kdo by to uměl opravit... Upraveno 9. června 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Abych jen blbě nerejpal tak by to zvládla nějaká firma, co dělá detailing. Mě to připadá jako jen ve vrchním laku. Zkus najít firmu někde v okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Před hodinou, mAra_ napsal: Jo, trochu jo Edit: kdyby tedy někdo věděl o někom, kdo by to uměl opravit... Hm, tak v tom případě pasta TEMPO nepomůže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 před 13 hodinami, mAra_ napsal: Jo, trochu jo Edit: kdyby tedy někdo věděl o někom, kdo by to uměl opravit... Máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 (upraveno) Prekvapuje me cim dal vic alza, do pulnoci objednano, druhy den brzo rano v alzaboxu. S tim jejich premium acc doruceni zdarma (nwm kolik stoji premium, ma jej clen rodiny). edit: myslim ze je to zacatek zaniku kamennych obchodu. Upraveno 10. června 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Užasná Karolína Muchová... věřím, že to dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Karolína Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 Karlina odehrala krasnej turnaj. Od pohadkoveho konce ji delilo par micu. Snad ji to doda pohodu do dalsi prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 10. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2023 24h Le Mans…mě tohle prostě baví. Kam se hrabou formule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2023 Dnes mladý vyhráli poslední zápas a skončili první v tabulce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 19. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2023 Potěšil mě den otců ve školce. Učitelky děti naučily básničku, která krásně shrnuje statisticky nejčetnější atributy a činnosti tatínků v dnešní společnosti. Takové krásně tradiční. Zde je svět ještě v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Tikací zásilka z Japonska FedExem doma za 6 dní včetně proclení, to je… wow. Just wow. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 @Zlý Jabko Já mám teda rekord 3 s DHL Express posílám gratulaci, ať dělají radost ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Šest dní, to mi nedělej. Čekám balík z Japonska, píšou doručování v pátek tak jsem celej natěšenej. Zatím mam přidělený tracking ale prodejce to ještě nepředal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2023 Mělo to dorazit 22., tak mile překvapili, v negativním vlákně jsem si teda aspoň postěžoval, že DPH a clo chtěli keš, to je prostě na houby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se