bohus76 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Nemá to být Africanovou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 52 minutami, moco napsal: Už jsem to opravil Ó, děkuji mistře, tak je to správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Mne dnes potěšilo, že mne koleno aspoň trochu pustilo do tréninku. Čas 82 minut, průměrná tf 142, maximální 165. A i 2 hodiny po tréninku chodím bez brufenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Před hodinou, Bert napsal: Mne dnes potěšilo, že mne koleno aspoň trochu pustilo do tréninku. Čas 82 minut, průměrná tf 142, maximální 165. A i 2 hodiny po tréninku chodím bez brufenu Kolo, soulož, nebo běh? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Šachy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 před 29 minutami, orol napsal: Šachy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 No to víš, @orol, takovej tah pěšcem na f10 s člověkem zamává Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Mě velmi potěšil rodinný výlet do Hluboké... Žena a dítě si užili zoo a zámek, táta výstavu. Ilustrační foto pouze z výstavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 12. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2023 Junior přišel s dotazem, zda si může koupit hodinky Daniel Wellington. Říkám, jasnačka, mrkni ještě na recenzi The Urban Gentry a vybavil jsem ho příslušným odkazem. Za chvíli mi hrdě ukazoval v košíku Timex Weekender Fairfield… Jsem neskonale pyšný na své otcovské působení. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Poprvé se rodiče dárkem na narozeniny trefili do vkusu, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2023 Paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaS Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Po dvou/dvou a půl měsících konečně něco, co se nestydím nazvat "DÉŠŤ"! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2023 Taky mě to udělali radost... na trávník už se dá zase koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 Dnešní zelený přírůstek. Už jsem myslel, že budu muset prubnout přes Ch24. Ale nakonec se podařilo tady na fóru. Spring Drive je parádní. A na ruce jsou neskutečně příjemný a lehoučký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 před 3 hodinami, Jan Procházka napsal: Dnešní zelený přírůstek. Už jsem myslel, že budu muset prubnout přes Ch24. Ale nakonec se podařilo tady na fóru. Spring Drive je parádní. A na ruce jsou neskutečně příjemný a lehoučký. asi se někdy přijedu podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 Jen malé "chlubítko" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 8. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2023 V 6. 7. 2023 v 19:07, mAra_ napsal: Mě velmi potěšil rodinný výlet do Hluboké... Žena a dítě si užili zoo a zámek, táta výstavu. Ilustrační foto pouze z výstavy Taky jsem byl a pojedu ještě jednou, ať si můžu pořádně prohlídnout ty videa a dokumenty. Některý jeho díla už mám od kamaráda vytetovaný. Jen škoda, že zrovna obraz ze série NY, co mám na předloktí tam neměli, majitel nechtěl zapůjčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2023 (upraveno) delete: špatný vlákno, sorry Upraveno 9. srpna 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 10. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2023 https://tydenikpolicie.cz/muz-nasel-na-prazskem-letisti-hodinky-a-nalez-zatajil-po-priletu-zpatky-do-metropole-na-nej-jiz-cekali-policiste/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se