Bert Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 OMG, @African by byl skvělý moderátor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 @African A takhle si to mel i o sve svatbe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 před 19 minutami, Bert napsal: OMG, @African by byl skvělý moderátor No problém Užijte si víkend kluci, někdo tahá listy, takže chvilku asi nebudu k dispozici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2023 Afri je bůh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 Tak asi sem.... Naše zvířátka se koupou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2023 (upraveno) Beru za své všechna zvířata Upraveno 2. září 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 V 1. 9. 2023 v 19:14, African napsal: No problém Užijte si víkend kluci, někdo tahá listy, takže chvilku asi nebudu k dispozici... Afriko,sluší ti to ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 6 hodinami, bobi napsal: Afriko,sluší ti to ... Děkuji Bylo to fajnový a jsem upřímně rád, že jsem přežil, například citrusový Becher, který mě tak náramně chutnal už nechci v životě vidět ...ani na obrázku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Před hodinou, African napsal: Děkuji Bylo to fajnový a jsem upřímně rád, že jsem přežil, například citrusový Becher, který mě tak náramně chutnal už nechci v životě vidět ...ani na obrázku Na Becher mám od jistý doby alergii. Jenom ho ucítím, tak se u mě dostavuje dávivej reflex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 5 hodinami, Geodet napsal: Na Becher mám od jistý doby alergii. Jenom ho ucítím, tak se u mě dostavuje dávivej reflex. Živý obraz, konec třeťáku na gymplu, 11 x becher s pomerančovým džusem.... Ale po cca 20ti letech jsem to rozchodil, doporučuju Bechera z mrazáku do namražených skleniček, pak je to o.k. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 1 hodinou, DavidLC napsal: Živý obraz, konec třeťáku na gymplu, 11 x becher s pomerančovým džusem.... Ale po cca 20ti letech jsem to rozchodil, doporučuju Bechera z mrazáku do namražených skleniček, pak je to o.k. Já to nerozchodil ani po 30 letech. Ale jiný druhy alkoholu, se kterými jsem měl podobný setkání třetího druhu mi kupodivu nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 před 21 minutami, Geodet napsal: Já to nerozchodil ani po 30 letech. Ale jiný druhy alkoholu, se kterými jsem měl podobný setkání třetího druhu mi kupodivu nevadí. Jinak by byl člověk do 20ti abstinent Já to "musel" dát, měli jsme partu, kde to bylo vlajkový pití, dokonce jsme od "Béžovky" vyhráli zájezd na hory... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2023 (upraveno) Do mýho oblíbenýho hotelu v Rakousku jsem dneska ve 20:55 poslal mail s dotazem na cimru a ve 21:22 přišla odpověď. Kromě toho, že mi bookli pokoj, jsem dostal 80 % slevu na single příplatek u dvoulůžkový cimry. Prej jako pravidelnej host... Potěšilo moc! Upraveno 3. září 2023 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Hvězdy září v Září, takže i ta naše už zaplať Pán Bůh může na vejšku. Akorát výdrž už ta mládež dneska žádnou nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Čuchám čuchám další slam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 @Radek124 já bych se toho nebál. Podívej se na ten barevnej experiment. Až dostane rozum, a začne chodit na pivo na Bláhovku, bude vše OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 To je zimní náplň do ostřikovačů. A Iron měl takovou barvu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 před 38 minutami, tikzot napsal: Čuchám čuchám další slam Finále Muchová x Vondroušová myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 4. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2023 Dcera se nám vrátila po dvou měsících z Nepálu, vybrat tam dárek pro tatínka bylo celkem jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se