Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)

Doporučené příspěvky

před 6 hodinami, bobi napsal:

Afriko,sluší ti to   ...    😉      :thumbsup_anim:

Děkuji 😆 Bylo to fajnový a jsem upřímně rád, že jsem přežil, například citrusový Becher, který mě tak náramně chutnal už nechci v životě vidět ...ani na obrázku 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, African napsal:

Děkuji 😆 Bylo to fajnový a jsem upřímně rád, že jsem přežil, například citrusový Becher, který mě tak náramně chutnal už nechci v životě vidět ...ani na obrázku 😂

Na Becher mám od jistý doby alergii. Jenom ho ucítím, tak se u mě dostavuje dávivej reflex. 🤮

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Geodet napsal:

Na Becher mám od jistý doby alergii. Jenom ho ucítím, tak se u mě dostavuje dávivej reflex. 🤮

Živý obraz, konec třeťáku na gymplu, 11 x becher s pomerančovým džusem.... 🤢

Ale po cca 20ti letech jsem to rozchodil, doporučuju Bechera z mrazáku do namražených skleniček, pak je to o.k. 😉

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, DavidLC napsal:

Živý obraz, konec třeťáku na gymplu, 11 x becher s pomerančovým džusem.... 🤢

Ale po cca 20ti letech jsem to rozchodil, doporučuju Bechera z mrazáku do namražených skleniček, pak je to o.k. 😉

Já to nerozchodil ani po 30 letech. Ale jiný druhy alkoholu, se kterými jsem měl podobný setkání třetího druhu mi kupodivu nevadí. :wine:

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Geodet napsal:

Já to nerozchodil ani po 30 letech. Ale jiný druhy alkoholu, se kterými jsem měl podobný setkání třetího druhu mi kupodivu nevadí. :wine:

Jinak by byl člověk do 20ti abstinent 😀

Já to "musel" dát, měli jsme partu, kde to bylo vlajkový pití, dokonce jsme od "Béžovky" vyhráli zájezd na hory... 

Odkaz ke komentáři

Do mýho oblíbenýho hotelu v Rakousku jsem dneska ve 20:55 poslal mail s dotazem na cimru a ve 21:22 přišla odpověď. Kromě toho, že mi bookli pokoj, jsem dostal 80 % slevu na single příplatek u dvoulůžkový cimry. Prej jako pravidelnej host... Potěšilo moc! :)

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...