Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Potěšilo mne rozlosování Swiss Open v kulečníku. Budu hrát s borcem, který je v první světové desítce. Dostanu strašně na prdel, ale zkušenost to bude úžasná.

Odesláno
Před hodinou, Bert napsal:

Potěšilo mne rozlosování Swiss Open v kulečníku. Budu hrát s borcem, který je v první světové desítce. Dostanu strašně na prdel, ale zkušenost to bude úžasná.

Pecka 👍

Odesláno

@Bert - upřímně už pravidla neznám. Ale je šance, že si skoro ani neštouchneš a budeš jen sedět v rohu?

Jinak mě dneska potěšilo, že po půlroční lezení z díry jsem na tom kondičně docela dobře

Odesláno
Před hodinou, Ajaj napsal:

@Bert - upřímně už pravidla neznám. Ale je šance, že si skoro ani neštouchneš a budeš jen sedět v rohu?

Jinak mě dneska potěšilo, že po půlroční lezení z díry jsem na tom kondičně docela dobře

Voe, bejby nebude sedět v koutě 🤣

Odesláno

Jsem nechal u samoobslužný kasy v Tescu telefon, za hodinu jsem si to uvědomil a nějaká dobrá duše co šla za mnou ho odnesla na informace 👍

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, bobi napsal:

To jsi měl docela "z prdele kliku"  😉   :D

Jop, ale polilo mě když jsem si uvědomil co mě zase čeká a co toho zase zmizí 🤪 

Odesláno
před 5 minutami, Xenomorfus napsal:

Tak tak ;-). Nebylo to tezke, spise mne pobavily ty uctenky z Yodobashi, jak na to neni nasinec zvykly ;-).

Nebylo, bylo to jen neco z hodne mala pro me citelneho 😀 

Odesláno

Dneska mě potěšilo, že jsem dokončil Kurz rekreačního golfisty, prošel celý hřiště a zvládnul to uhrát. Skóre šílený, je co zlepšovat a asi si občas zajdu  zahrát.

Odesláno
V 18. 5. 2024 v 10:20, Bert napsal:

Dobře ty! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...