Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Při té mizérie posledních dní mě upřímně potěšilo, že jsem si byl schopen nandat hodinky jen za pomocí zubů a jazyka. Protože pravá ruka je aktuálně úplně gumová 😀

PXL_20250410_120827045.jpg

PXL_20250410_121742537.jpg

• Like 1
Odesláno
  V 10. 4. 2025 v 12:20, kral083 napsal:

Při té mizérie posledních dní mě upřímně potěšilo, že jsem si byl schopen nandat hodinky jen za pomocí zubů a jazyka. Protože pravá ruka je aktuálně úplně gumová 😀

Rozšířit  

A ještě jsi je za pomoci zubů a jazyka dokázal vyfotit ;)

• Haha 2
Odesláno
  V 10. 4. 2025 v 12:20, kral083 napsal:

PXL_20250410_120827045.jpg

Rozšířit  

Ciwe, se Ti práce na chalupě teda setsakramentsky vyplatila, tak hlavně a´t se Ti to dobře hojí

• Díky 1
Odesláno

Že jsem tu deset let a deset dní! Nějak to uteklo, chronobundus se stále drží, plnou kabelku už toho nemám, ale začínám tušit co chci 😅😁

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tak když před lety nevyšla expedice na Klucevskaju ( nejdřív Covid a pak válka), myslel jsem si, že výlet na Milesovku, Říp a max Sněžku, bude max, co ještě zvládnu. No a včera přišla nabídka, která mi vyrazila dech- prý pár kopečku v Jižní Americe ( Acongacua,......), poušť Atacama, prostě taková spis turistika 🤣🤣🤣. No, mohla ta nabídka přijít o 5 let a 15 kg dřív, taky mi to trochu komplikuje manzelstvi ( z černých fondu to neufinacuju ) a pohled na mou výbavu me donutilo zamacknout slzu ( asi bych s ní dal tu Sněžku, možná Gerlach, ale to by bylo na hraně), ale tohle ne. Takže to nejspíš odnesou některé hodinky, ale ta šance. No a ještě ta manzelka :-(,a to nemluvím o zámku na ledničku, naopak odstranění zámku z posilovny, opraseni a zprovoznění kola a naopak zaparkování skútrů co nejdál,..... 

Když jsem to sepsal takhle, tak pozitiva jasně převyšují :-)))) a tohle mělo být v jiném vlakne, ale.... A to ani nepokorim nejvyšší nadmořskou výšku, kde jsem byl po vlastních, takže takovej lepší výlet na Kokořín 🤣🤣, ale kdyby to vyšlo..... Jo a abych nezapomněl, v partě jsem jasně nejstarší ( a o dost ), takže netreba dokládat, že to bude nejvíc bolet jako vždy mě.

• Like 3
  • Dát hlas 4

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...