African Odesláno 7. dubna Nahlásit Odesláno 7. dubna Děkuji moc, moc, moc a přeji pevné zdraví i Vám všem
Irwinek Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Tak nevím, jestli se chlapcům někdo pomstil, nebo jestli jsem se nachomýtl k další novácké/primácké/buhvíčíještě detektivce
kral083 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna Při té mizérie posledních dní mě upřímně potěšilo, že jsem si byl schopen nandat hodinky jen za pomocí zubů a jazyka. Protože pravá ruka je aktuálně úplně gumová 1
poiuz Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 12:20, kral083 napsal: Při té mizérie posledních dní mě upřímně potěšilo, že jsem si byl schopen nandat hodinky jen za pomocí zubů a jazyka. Protože pravá ruka je aktuálně úplně gumová Rozšířit A ještě jsi je za pomoci zubů a jazyka dokázal vyfotit 2
kuncák7 Odesláno 10. dubna Nahlásit Odesláno 10. dubna V 10. 4. 2025 v 13:32, kral083 napsal: To na tom bylo to nejlehčí Rozšířit Co to je za masochismus, mít je na remenu :-)))). Ted je mas mít na tahu a je to. 1
Igicz Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Tak už i na mne ve 40 došlo:)) Očividně to bude rebelka 20 1 3
warann Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna @Igicz Fotka výborná. Tak ať se daří, hlavně ať jsou obě holky zdravé
Klotzman Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna (upraveno) Cha, tak ta se povedla... děvče i fotka... Gratuluji k obému. Upraveno 11. dubna uživatelem Klotzman Překlep
horal Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Skvělá fotka, přeji pevné zdraví a kupu splněných snů.
Moty Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 10. 4. 2025 v 12:20, kral083 napsal: Při té mizérie posledních dní mě upřímně potěšilo, že jsem si byl schopen nandat hodinky jen za pomocí zubů a jazyka. Protože pravá ruka je aktuálně úplně gumová Rozšířit Ciwe, se Ti práce na chalupě teda setsakramentsky vyplatila, tak hlavně a´t se Ti to dobře hojí 1
kopis Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna Že jsem tu deset let a deset dní! Nějak to uteklo, chronobundus se stále drží, plnou kabelku už toho nemám, ale začínám tušit co chci 1 2
tikzot Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 20:33, Igicz napsal: Díky pánové!:) Rozšířit Gratulace veliká
Hasňa Odesláno 11. dubna Nahlásit Odesláno 11. dubna V 11. 4. 2025 v 12:30, Igicz napsal: Tak už i na mne ve 40 došlo:)) Očividně to bude rebelkaSuper!
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna Dnešní nález, patrně přezka na vojenský řemen Rakousko - Uhersko a docela zachovalá. 3 2
vzduch Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna pro Jeronimo: Pěkná. Nějaký půdní nález? V zemi to asi neleželo.
Jeronimo Odesláno 12. dubna Nahlásit Odesláno 12. dubna V 12. 4. 2025 v 9:44, vzduch napsal: pro Jeronimo: Pěkná. Nějaký půdní nález? V zemi to asi neleželo. Rozšířit Dík. Vypadla na mě ze starého ponku který jsem rušil.
kuncák7 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Tak když před lety nevyšla expedice na Klucevskaju ( nejdřív Covid a pak válka), myslel jsem si, že výlet na Milesovku, Říp a max Sněžku, bude max, co ještě zvládnu. No a včera přišla nabídka, která mi vyrazila dech- prý pár kopečku v Jižní Americe ( Acongacua,......), poušť Atacama, prostě taková spis turistika . No, mohla ta nabídka přijít o 5 let a 15 kg dřív, taky mi to trochu komplikuje manzelstvi ( z černých fondu to neufinacuju ) a pohled na mou výbavu me donutilo zamacknout slzu ( asi bych s ní dal tu Sněžku, možná Gerlach, ale to by bylo na hraně), ale tohle ne. Takže to nejspíš odnesou některé hodinky, ale ta šance. No a ještě ta manzelka :-(,a to nemluvím o zámku na ledničku, naopak odstranění zámku z posilovny, opraseni a zprovoznění kola a naopak zaparkování skútrů co nejdál,..... Když jsem to sepsal takhle, tak pozitiva jasně převyšují :-)))) a tohle mělo být v jiném vlakne, ale.... A to ani nepokorim nejvyšší nadmořskou výšku, kde jsem byl po vlastních, takže takovej lepší výlet na Kokořín , ale kdyby to vyšlo..... Jo a abych nezapomněl, v partě jsem jasně nejstarší ( a o dost ), takže netreba dokládat, že to bude nejvíc bolet jako vždy mě. 3 4
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se