Americkej Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Taky jsem to študoval na YT. Chce to ruku gynekologa. Já už mám novou spojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Osobně mě hrozně potěšilo, že začínám být asi hodinkově odpovědnej :-)). Ve čtvrtek opakují novější Bondy - minule byl poprvé Craig. Na ruce bondovky na gumě a neuvěřitelně jim to seklo ( těm hodinkám ). Týden jsem měl velké dilema, zda je začít zase shánět. No a včera je měl na tahu a ač jsem jednoznačně tahovej, tak už to taková pecka nebyla. Takže jsem ušetřil svou rozvážností docela balík. Trochu se bojím, na čem je nosí ve svém třetím pokračování ( z hlavy si to nevybavuju, stahovat to nechci ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Asi můžeš zůstat v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 To je paráda, něco jako vyznamenání pro republiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 @Tom4 ano, vyznamenání s pachutí ztráty cca 100 miliard Kč v neuskutečněném vývozu. Tato rukavice bude s radostí zvednuta Německem a Francií, např. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Takže s námi přerušili zahraniční obchod? To už nebude ruský dovoz převyšovat český export? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Ja bych pokracoval tadsi v zumpe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 před 34 minutami, Tom4 napsal: Takže s námi přerušili zahraniční obchod? To už nebude ruský dovoz převyšovat český export? Nepřerušili, jen nás odstříhli od několika VŘ mj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 14. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2021 Takže to nebude až tak hořký, to je dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 (upraveno) V 14. 5. 2021 v 19:39, Tom4 napsal: Takže to nebude až tak hořký, to je dobře. Edit: kaslu na to Upraveno 16. května 2021 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 V 14. 5. 2021 v 18:57, Frostie napsal: @Tom4 ano, vyznamenání s pachutí ztráty cca 100 miliard Kč v neuskutečněném vývozu. Tato rukavice bude s radostí zvednuta Německem a Francií, např. Když děláš business s takovou zemí jako je Rusko, musíš s politickými riziky počítat. A ono to nakonec ani tak horké nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2021 Je to krok z 99% proti USA a prvym momentalnym cielom naslednej sikany je RFE. CR je tam podla mna zatial hlavne do poctu, aby sa tomu vobec dalo hovorit "zoznam" a tiez si museli zchladit zahu po tom obojstranne vyhrotenom osekavani ambasad, ktore proste z principu nemohli Rusi vyhrat vzhladom k tomu ako boli nastavene okolnosti na zaciatku (neriesim ci to bolo z ktorej strany pravom, len konstatujem). Vsimnite si, ze tam nedali onakvejsich "nepriatelov" Ruska nez je CR (Polsko, poblatske staty, Gruzinsko, dokonca ani UA...). S takym zoznamom si v biznise mozes dovolit veci, ktore by inak boli na zalobu. Inspirovali sa, kde inde nez na zapade. My uz dnes tiez nemusime nikomu nic vysvetlovat, ked do vyberka proste nepozveme Huawei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Máme lístky na Rammsteiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Dnes potěšilo, že jsem mohl udělat dobrej skutek. Po zubaři jsem se šel projít a hned vedle je učiliště kadeřníků. A dnes praktické zkoušky a jednomu nepřišel figurant. Tak jsem souhlasil a mám zase hřívu dole, učeň má za 1 a osobně vím, že zadarmo tu známku nemá :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 To je fajný příběh, samé pozitivní vibrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes potěšilo, že jsem mohl udělat dobrej skutek. Po zubaři jsem se šel projít a hned vedle je učiliště kadeřníků. A dnes praktické zkoušky a jednomu nepřišel figurant. Tak jsem souhlasil a mám zase hřívu dole, učeň má za 1 a osobně vím, že zadarmo tu známku nemá :-)). To měl za trest Zase Apač bez gumičky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 42 minutami, bohus76 napsal: To měl za trest Zase Apač bez gumičky? Makal na tom víc jak hodinu. Ano, Apač bez gumičky :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Nemusels dávat fotku,ale sekne ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 před 14 minutami, kuncák7 napsal: Makal na tom víc jak hodinu. Ano, Apač bez gumičky :-)). A hezky pěkně se to povedlo, a pak že je ta nastupující generace neschopná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Tvl., to je změna panečku. Dobrý to je,zrovna jsi i omládl :).Navíc máš teď asi o 5 kilo lehčí hlavu,viď ? A skoro bezúdržbový . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se