Radek124 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) @dawe009 Pár dní na kyslíku pod virtuálním dozorem kolegy @paro - a jeden si hned víc váží prostoru a svobody co má doma v karanténě Mě tenhle trend “bydlení v králíkárnach” odedávna fascinoval u skromných Japonců, ale bohužel až Číňan tomu dokázal dodat ultimátní míru bídy a nevkusu. O to víc mě děsí, že se podobné realitní pokusy o garsónky s hajzlem vedle sporáku začínají vyskytovat i u nás - a když pominu nezkolaudovatelnost, tak že někteří mají odvahu vydávat tu hrůzu za “výhodné bydlení” Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 před 20 hodinami, eLzyx napsal: ale 60m2 za 11k, v centru Brna, to mi nepřijde jako špatná cena. Byť je fakt, že Brněnské reality nějak nesleduji No hele ja uprimne moc taky ne. Asi je fakt, ze vyber je ted vyssi, jelikoz stoustu studaku v Brne pustilo tyhle mensi byty. Ja kazdopadne sprchac vedle drezu nechci a proto jsem to posilal primarne. Ceny nehodnotim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Amatérskej bytovej architekt se dokáže vypořádat s každou výzvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) Tak ta poslední je boží. "Děláš machra a a hajzl máš na chodbě" v praxi to mmě pobavilo, díky jaj, vidím Radek zpátky u kormidla supsuper, a dodávám že nejsem hloupej a vím že hajzl na chodbě referovalo k pavlačovému bydlení se záchody "na chodbě" tvl, to je překlepů, pardon. Kombinace slivivice a sauny. Hej, i v soudě se dá čumět na fórum, heč Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Prostor pod maximální kontrolou i ten záchod v lince je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Pořád nechápu, proč není na první fotce ten hajzl místo jedny židle, tak bych to navrhnul já. A vešel by se i sprcháč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 (upraveno) PRoč jsem nedávat ty hnusy? Vždyť toto je vlákno HUMOR! Upraveno 5. dubna 2021 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 u té první fotky, k dokonalosti, mi chybí u toho stolku hajzlbába s kelímkem na drobné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Komentář Lipolda k aktuální kauze Faltýnkova diáře: "Skutečný vlastník - já " - Lepší volební heslo už ANO asi nenajde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 před 21 hodinami, knihomol napsal: PRoč jsem nedávat ty hnusy? Vždyť toto je vlákno HUMOR! přesně. tohle přece patří do vlákna Stavba domu (rady, tipy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ten Afričan nemá chybu,prý ministrem https://www.televizeseznam.cz/video/pytlikov-aktualne/african-novym-ministrem-zname-jeho-plan-na-zvladnuti-pandemie-coronaviru-64138512?dop_ab_variant=0&dop_id=64138512&dop_req_id=Oe6ysu1IHNn-202104071401&dop_source_zone_id=1&utm_campaign=_var&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se