petr_cha Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Uplne te vidim, jak jsi zubama drasal to jeho peri, aby to vypadalo verohodone.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Jo, tohle je vsude. Jezdim hodne po domkarich a starousedlici vs. naplava je oblibene tema. Ovsem stiznosti naplavy na venkov prevazuji v drtive vetsine. Zkratka nepochopis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 32 minutami, EpsteinBarr napsal: Stalo sa to velmi davno, ked som este byval u rodicov a chodil na vysku. Takto cez skuskove, ked som isiel spat okolo 2-3 rano a o chvilu zacal vzadu na zahrade kikirikat kohut, bolo to na zblaznenie. Jedneho rana som vzal vzduchovku a kohuta som strelil rovno do tej jeho malej hlavicky. Po chvili ma ale napadlo, ze dedo takto o chvilu jednu streli mne za toho kohuta. Tak som ho vzal na zahradu a naaranzoval crime scene tak, ze kohut akoze zahynul po utoku jastraba, ked chranil sliepky. Nevyslo to To já ti jel jednou na návštěvu ke strýcovi, no ten dojebaný do krve jak kdyby si ho podalo deset černochů, takový obličej už jsem dlouho neviděl.....no a on ti kohout mu dal do držky, a hned šel pod sekeru Jsem ani nevěděl jak moc nebezpeční dokážou ty potvory být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 49 minutami, African napsal: To já ti jel jednou na návštěvu ke strýcovi, no ten dojebaný do krve jak kdyby si ho podalo deset černochů, takový obličej už jsem dlouho neviděl.....no a on ti kohout mu dal do držky, a hned šel pod sekeru Jsem ani nevěděl jak moc nebezpeční dokážou ty potvory být. Copak kohout, ALE zkoušeli jste jako malí vytrhnout pero na čelenku krocanovi z ocasu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 před 5 minutami, horal napsal: Copak kohout, ALE zkoušeli jste jako malí vytrhnout pero na čelenku krocanovi z ocasu?! Ne, ale dokážu si to trochu představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 A zkouseli ste nekdy nakapat želvě kapky do oci? Akce na nekolik hodin . Kdyz mi to kamoska popisovala, brecel sem smichy. V kostce... ...zelva dostala do oci zanet a bylo treba ji pravidelne kapat kapky. Od dob, co si dve male zelvicky privezla z dovolene, ubehlo pres dvacet let a zelvy sou dneska jak lavory. Takze milou zelvu umistila do umyvadla, aby nikam nezdrhla. Samozrejme po manipulaci chvili trva, nez zelva vytahne hlavu z krunyre a zacne se rozhlizet. A to je presne ten okamzik, kdy se musi kapnout a hlavne se musi jeden trefit do oka. Coz se vetsinou napoprve hned nepovede. Takze zelva bleskurychle schova hlavu zase do krunyre a treba pul hodiny ji nevystrci. Takze druhy pokus. Nekdy i treti. A totez s druhym okem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Kámoš jde na kolonoskopii, tak mu dnes jeho ošetřující lékař poslal video, že se prý není čeho bát VID-20230210-WA0001.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Mně by stačil jeden pohled na toho růžovýho plameňáka a už bych zdrhal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 V 10. 2. 2023 v 10:13, Americkej napsal: Diktaturou. Mojí diktaturou. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 před 7 minutami, martar napsal: Mně by stačil jeden pohled na toho růžovýho plameňáka a už bych zdrhal Nemůže to být horší, než zkušenost od @vojta1 :- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 11. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2023 Tohle není vtip pro každýho, přijít na pointu chvíli trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Tohle není vtip pro každýho, přijít na pointu chvíli trvalo.Hahahaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 @KFL jseš jak blesk. Mně to dojde zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Asi Česká pošta, néé ?A Kofola je jak blesk? Ne tak rychlý,ale občas trefí strom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Já to pořád nechápu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 12. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2023 Já to pořád nechápu...Internet Explorer Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se