Lynx12 Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 Starej ale krásnej... Jednoho krásného slunečného dne na konci března 2023 se blížil starý muž k bráně Pražského hradu a vojákovi, který stojí na stráži, řekl: ,,Chtěl bych se setkat s prezidentem Zemanem." Voják hradní stráže se na něj podíval a odpověděl: ,,Pane, pan Zeman už není prezident a už tady není a nebude." Starý muž poděkoval za informaci a odešel. Následující den ten samý člověk přišel znovu k branám Pražského hradu a opět řekl stejnému vojákovi: ,,Chtěl bych se setkat s prezidentem Zemanem." Voják hradní stráže se podíval a odpověděl: ,,Pane, už jsem vám včera říkal, že pan Zeman už není prezident a nebydlí tady." Stařík opět poděkoval a odešel. Třetího dne se stařík opět dostavil k Pražskému hradlu a řekl: ,,Chtěl bych se setkat s prezidentem Zemanem." Voják už byl pochopitelně rozrušený a odpověděl: ,,Pane, to je už třetí den v řadě, co mne v žádáte o setkání s panem Zemanem. Rekl jsem vám, že pan Zeman už není prezident a nebydlí zde. Copak to nechápete?" Starý muž se podíval a řekl: ,,Ale ano, já to chápu, ale prostě miluju, když to slyším pořád dokola." Voják Hradní stráže se postavil do pozoru a řekl: ,,Uvidíme se zítra, pane!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospec Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 (upraveno) Tak jsem si právě říkal, že tu máme i novou sekci Suchej humor.... Ahá. Zaostřím a ono je to vlákno Suchej Únor. Už mě tam neuvidí... Upraveno 11. ledna 2023 uživatelem Pospec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 11 hodinami, milomac napsal: Příště Karlos na Hrad! To by byla první dáma a číču má teda pořádnou ... Clarence žije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2023 před 39 minutami, Pospec napsal: Tak jsem si právě říkal, že tu máme i novou sekci Suchej humor.... Ahá. Zaostřím a ono je to vlákno Suchej Únor. Už mě tam neuvidí... Můžeš nám tam dávat krásné sexy reklamy na pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Něco jako tohle..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Každý zboží má svýho kupce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Nová značka z Prahe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 „... váš šéf nepozná rozdiel“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 před 2 hodinami, wawrik napsal: „... váš šéf nepozná rozdiel“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Zeman uz ma sbaleno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Už tradičně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 23 minutami, AndyAaron napsal: trefné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Ale to je naprosto v pořádku. Černoprdelníci přeci mají sex pouze za účelem plození dětí. Mimochodem, víte přátelé, že i z análního sexu lze otěhotnět? No jak jinak by se rodili policajti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 před 5 hodinami, Bert napsal: Ale to je naprosto v pořádku. Černoprdelníci přeci mají sex pouze za účelem plození dětí. Mimochodem, víte přátelé, že i z análního sexu lze otěhotnět? No jak jinak by se rodili policajti .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 A nebo takhle: https://echo24.cz/a/i2HUr/obscenni-socha-svetec-rozdavajici-chleb-detem-vzbudil-posmech-a-kritiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se