yed69 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Až klekne to PC, čeká nás státní bankrot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Yede, naopak. Pokud by to PC kleklo, blbka by se vymlouvala, že nemá počítač, a tudíž nemůže nic dělat. Ergo kladívko, pokud Schillerová nebude nic dělat, pravděpodobnost státního bankrotu se zmeší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 To je jen tapeta pro PR o maximálním vytížení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Tvl, houby, když selhal semafor i pes, tohle jedou kluci od začátku. A jak to dělaj... Honzo, to se Ti nepovedlo, zatoč si ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ad Schillerova, ještě jsem hledal nahoře na poličce zda tam není knížka Ekonomie "fór dummies" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Hmm, vypadá to, že v Rusku ještě uplně vyhráno nemaj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/britanie-jako-prvni-zeme-sveta-zahajuje-ockovani-proti-covidu-19-132813 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ad Schillerova, ještě jsem hledal nahoře na poličce zda tam není knížka Ekonomie "fór dummies" Obávám se, že ani ta by nepomohla, protože Alenka neumí moc číst, v žádném jazyce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Se divím, že nikdo neřešíte, co má ta mastná ropucha na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 33 minutami, Milan156 napsal: Ad Schillerova, ještě jsem hledal nahoře na poličce zda tam není knížka Ekonomie "fór dummies" na poličce je starší vydání samuelsona, tenhle přebal je z devadesátek, to znam ze školy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Se divím, že nikdo neřešíte, co má ta mastná ropucha na ruce.Asi nějaký Invicty od Anderka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 30 minutami, bandicoot napsal: na poličce je starší vydání samuelsona, tenhle přebal je z devadesátek, to znam ze školy... Pokud se inspiruje Samuelsonem, tak Bůh s námi. Státní bankrot nikoliv "jestli", ale "kdy". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 znám jednoho co má na počítači podobný ikonopříval jako tam má ta tetina. Vždycky se bavím když něco hledá, protože on to má taky nápaditě pojmenovaný jako třeba bf.doc nebo aaaaaa.xml a navíc je nervák takže chaoticky otevírá náhodně na co narazí nebo dělá tour de myš, jezdí kurzorem po ploše v podivných obrazcích a upřeně tu šipku pozoruje jak kdyby hrál nějakou hru. Estli to ta tetina má taky tak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 3 hodinami, bandicoot napsal: na poličce je starší vydání samuelsona, tenhle přebal je z devadesátek, to znam ze školy... Tu mám ještě někde doma, od školy jsem ji neotevřel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Uz len humor a satira na nasich politikovSeiko & Hamilton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Starý obchodník Taussig umírá. Celá rodina postává kolem jeho lože a umírající sípavě povídá: “Sáro, ženo moje, jsi tu?” “Jistě, Mojše, to víš, že jsem.” “A Arnošt, můj prvorozený syn, je tu taky?” “Ano, tatínku, jsem tady.” “A Icik, můj mladší syn, taky?” “Ano, tatjinku, jsme tu všichni.” “A KDO JE VE KŠEFTĚ??!!!” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Tip na dárek pod stromeček od Alenky ▶ Sháníte praktický dárek? Kupte si Dluhopis Republiky, vyzývá Schillerová - iDNES.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se