steel Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 No jo, bb 36 jsem u A.D kupoval taky s poskrabanou sponou, není nad to si koupit submarinery a půl hodiny je loupat z folli, aby po týdnu člověk zjistil, ze jsou tam zákoutí, kde ty folieještě, sakra, jsou
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 17:46, mAra_ napsal: Ale tak občas se dá najít lepší zpracování Rozšířit Maro, pochopil jsem správně, že proběhlo další focení pod mikroskopem?
shewcza Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Omegy jsem měl taky troje (SMPc 41/ 42 a PO 43.5) a ani pod mikroskopem jsem nic nenašel. Podle mě se Omega hravě vyrovná zpracováním GS. Pravda, nemám takový mikroskop k dispozici jako Mára, ale i pod lupou se toho dá najít dost, když si dáte tu práci.
mAra_ Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 (upraveno) Jojo mam nafocene P01, rangery (oboje smí sem) a Mosery. Ale jak se na fórum smí dávat do jednoho příspěvku max 10 mega fotek, nechce se mi to moc sepisovat. To by to na jeden příspěvek fakt nedalo... Tak jsem zatím v očekávání, jestli se to nezlepší... Když tak to mám v kompu a ono se to neztratí... Upraveno 1. září 2020 uživatelem mAra_
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 18:43, mAra_ napsal: Jojo mam nafocene P01, rangery (oboje smí sem) a Mosery. Ale jak se na fórum smí dávat do jednoho příspěvku max 10 mega fotek, nechce se mi to moc sepisovat. No by to na jeden příspěvek fakt nedalo... Tak jsem zatím v očekávání, jestli se to nezlepší... Rozšířit To je obrovská škoda, Maro. Je to asi nejen pro mne velmi zajímavý a přínosný téma. Chytl jsem od Tebe foto, jak na P01 je vyosený datum. Vlastně se na to asi ani dál ptát nechci, protože mým cílem nebylo spustil lavinu hejtu na Tudor. Jen mne zarazila jejich politika cen a dostupnosti versus kvalita zpracování. Pouze k zamyšlení.
shewcza Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 @mAra_ Zkus oslovit @Berta jestli by nešla udělit nějaká výjimka. Byla by fakt škoda kvůli takové "malichernosti" přijít o tak zajímavý materiál. A to myslím globálně a věřím, že majiteli může být ctí, že právě tohle se nachází na jeho webu. Tím samozřejmě nechci mluvit za něho, ale... už mlčím.
MíraMíra Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 (upraveno) Přesně, nějak to určitě vymyslíte. Já se teda taky přimlouvám. Upraveno 1. září 2020 uživatelem MíraMíra
ONYX servis hodinek Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Pánové, já vím že chcete za svoje nemalé peníze maximální kvalitu a asi nikdo není zvědaví na špínu na číselníku a nebo omatlané ručky. S tím souhlasím, taktéž souhlasím s tím, že hodinky jako Tudor by neměly mít vyosený datum nebo co to bylo. Ale jen pro zajímavost Vám prozradím jak kontroluje Omega čistotu číselníku ruček a skla. Pouhým okem, pod dobrým osvětlením na 30 cm nesmí být nic vidět. Pokud tomu tak je, hodinky jsou v pořádku. Zajímavé to je...že?! Ruda
Axel Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 18:42, shewcza napsal: Omegy jsem měl taky troje (SMPc 41/ 42 a PO 43.5) a ani pod mikroskopem jsem nic nenašel. Podle mě se Omega hravě vyrovná zpracováním GS. Pravda, nemám takový mikroskop k dispozici jako Mára, ale i pod lupou se toho dá najít dost, když si dáte tu práci. Rozšířit Mám pocit, že hlavně v posledních letech Omega zabrala a to zpracování je skvělé.. Hlavně mě baví kotrast brus/leštěná plocha, hrany ostré jako břitva, přechod je dokonalý. O GS pak není pochyb, to bude stát asi na samém vrcholu...
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 19:23, ONYX servis hodinek napsal: Pánové, já vím že chcete za svoje nemalé peníze maximální kvalitu a asi nikdo není zvědaví na špínu na číselníku a nebo omatlané ručky. S tím souhlasím, taktéž souhlasím s tím, že hodinky jako Tudor by neměly mít vyosený datum nebo co to bylo. Ale jen pro zajímavost Vám prozradím jak kontroluje Omega čistotu číselníku ruček a skla. Pouhým okem, pod dobrým osvětlením na 30 cm nesmí být nic vidět. Pokud tomu tak je, hodinky jsou v pořádku. Zajímavé to je...že?! Ruda Rozšířit Promiň, nechci Tvé tvrzemi zpochybňovat, ale přijde mi velmi lehce rozporovatelné jen na bázi videí a zkušeností uživatelů.
ONYX servis hodinek Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 No prošel jsem si tímto systémem přímo v Omega ve Švýcarsku při týdenním školení, tak nevím jestli to mysleli pánové z Omegy vážně, když nám toto pravidlo vysvětlovali.....
ONYX servis hodinek Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Ale to není nic proti Omega! Omega jsou borci, kteří na rozdíl od většiny ostatních dělají kvalitní hodinařinu.....Omegu mám moc rád a hodinky Omega se mi moc líbí......
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 19:33, ONYX servis hodinek napsal: No prošel jsem si tímto systémem přímo v Omega ve Švýcarsku při týdenním školení, tak nevím jestli to mysleli pánové z Omegy vážně, když nám toto pravidlo vysvětlovali..... Rozšířit Děkuju za doplnění zdroje informace. Aneb, jak člověk přichází o iluze. Budu doufat, že natrefím na kus, co kompletoval hodinář, který u toho zrovna nesvačil.
Bert Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 18:57, shewcza napsal: @mAra_ Zkus oslovit @Berta jestli by nešla udělit nějaká výjimka. Byla by fakt škoda kvůli takové "malichernosti" přijít o tak zajímavý materiál. A to myslím globálně a věřím, že majiteli může být ctí, že právě tohle se nachází na jeho webu. Tím samozřejmě nechci mluvit za něho, ale... už mlčím. Rozšířit Dík za tag, zítra brnknu mArovi.
dr.sphinx Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 19:24, Axel napsal: O GS pak není pochyb, to bude stát asi na samém vrcholu... Rozšířit OT pro pořádek: ne nutně. Zdraví zkušený reklamant
ONYX servis hodinek Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Prosím tě ber to tak, že ty lidi co dělají kontrolu jsou ostřílení borci a jejich oko vidí i to co bys nikdy nepochopil, že vidět může. Zažil jsem to na vlastní kůži.
balonovy.letc Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Nejsou v konečném důsledku makrofotky důležitým nástrojem kontroly kvality hodinek spojené s následnou možností volby zákazníků i podle jiných kritérií, než je design hodinek a s tím spojeným rozhodováním zákazníků na trhu, které může vést k tlaku na lepší kvalitu zpracováni? Proto z mého pohledu makrofotky patří do Zlatého fondu fóra.
Axel Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 V 1. 9. 2020 v 19:46, dr.sphinx napsal: OT pro pořádek: ne nutně. Zdraví zkušený reklamant Rozšířit Tak i mistr tesař se někdy utne, no ne?:) Tvoje zkušenost mi asi unikla.. A bylo to u novýho kousku? Když budeš mít chvilku, hoď sem odkaz, jestli jsi to někde rozepisoval, rád si počtu..
dr.sphinx Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Odesláno 1. září 2020 Byl to můj asi třetí příspěvek vůbec a hlavní důvod, proč jsem na fóru něco začal pindat, tady a dále: SBGE033 fail Pár dalších věcí i mimo GS - no a jak z toho vyplývá, SBGE033 v JP nebyly jen jednou: galerie hrůzy Šly i SBGV007 (nepřesně index), SBGV019 (ďubka na strojku), pár věcí najdu i na dalších hodinkách a jednu věc možná budu řešit u GS chron (nepřesně osazená rezerva, ještě je tam jeden trochu ujetý index, ale to mě už dneska nerozhází) . Skoro všechno teda kosmetika, ale nalezeno pouhým okem, pouznáváno a zpravidla i vyřešeno. Sorry ještě jednou za OT a Axeli - pěkné sny
helit Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Odesláno 2. září 2020 modrá pekná, tie nity na ťahu mi ale vadia. Tie fotky ktoré tu niekto dal na remeni s kontrastým šitím, tak vyzerajú najlepšie.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se