Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Co si dát na závěr večera?

uploadfromtaptalk1400274906974.jpg

Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk

to nevím, ale doufám, žes koštnul všechny :D

edit: až na to dia pivo teda

To nedávám a dneska nějak nejsem ve formě. Ale ten Matuška je nějakej navoněnej...

Odesláno

Co si dát na závěr večera?

attachicon.gifuploadfromtaptalk1400274906974.jpg

To nedávám a dneska nějak nejsem ve formě. Ale ten Matuška je nějakej navoněnej...

chybí tam Žatecká baronka!

Odesláno

Tak jsem dal chvilku stranou moderní stroje a prošel jsem po delší době archiv PRIMek a narazil jsem na dva kousky, který jsem ani netušil, že jsou tak parádní...tak jsem rychle nahodil nějaký řemeny, ani jsem je nestihnul nastavit, ale fakt mě vzaly, ty ocelový jsou jako by z oka vypadly R oysterquartz a ty plastický indexy jsou nádherný :eek:

Odesláno

Já su tak spokojhené  :D A to mimo jiné i proto, že jsem je nekoupil v Koscomu. Tam by mě totiž vyšly o 6 tisíc dráž a to prý na ně mají akci. Ještě, že tam měli včera večer zavřeno kvůli nějaké soukromé akci. Takhle stačilo zajít do jednoho skutečně věhlasného hodinářství, kde jsem strávil skoro hodinu ve velice příjemném rozhovoru s nesmírně půvabným personálem. Takže koupě byla opravdovým zážitkem.

attachicon.gifDSCN0120.jpg

Vojto gratulace ty Certiny jsou fakt pěkné(na gumě na léto ideálka), doufám, že je uvidím na dalším srazu  :clap: .

Odesláno

Tak jsem dal chvilku stranou moderní stroje a prošel jsem po delší době archiv PRIMek a narazil jsem na dva kousky, který jsem ani netušil, že jsou tak parádní...tak jsem rychle nahodil nějaký řemeny, ani jsem je nestihnul nastavit, ale fakt mě vzaly, ty ocelový jsou jako by z oka vypadly R oysterquartz a ty plastický indexy jsou nádherný :eek:

attachicon.gifObrázek 1233 (1).jpgattachicon.gifObrázek 1234 (1).jpg

Správné vlákno pro ty první bruselské je toto http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48534-prim-brusel-fotkyfanclub/page-11&do=findComment&comment=1162044

Jaké je číslo na dýnku?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...