Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se původně nechtěl vůbec vyjadřovat, pač k něčemu podobnýmu bych sám neměl odvahu... No první díl se mi líbil, druhej ještě víc - přesně v tohle jsem doufal, že se to "zvrhne": rozumnej mix faktických informací o hodinkách a k tomu osobní příběh a pocity. To by mohla bejt cesta. Takže držím palce, těším se na další díl...

Odesláno

Jedna za tejden určitě ne, ono je to fakt časově dost náročný. O to by ale ani tak nešlo, člověk i obětuje večerní koukání na bednu za stříhání, ale spíš abych mohl o něčem fakt trošku rozumnějc promluvit, musím to mít aspoň chvilku na ruce. Ten tejden mi připadá minimální, aby tam byl ten mix faktů a pocitů, jak píše M.K.

Už jsem to tu někde řikal, nerad bych se dostal pod tlak, že musim něco natočit, jenom protože je například čtvrtek. To by byla za mě cesta do pekla, protože než něco dělat z donucení, to radši nedělat nic. :)

zatim jenom můžu říct, že mám teď na příští tejdny v hlavě jeden díl spíš kecací/pocitovej, jeden úplně mainstreamovej a jeden spíš lahůdkovej. Tak uvidíme, jak se to vystříbří. :)

Plus teda držim prst na pár spouštích, že bych něco pokoupil. :D

Odesláno

K pravidelnosti se propracuje postupně, i kdyby to bylo 1x za 14 dní tak to co Matouš zatím natočil, za to čekání stojí.

Odesláno

Na pravidelnost vám sere bílej tesák. :)

Každopádně tady máte nový povídací video. Dneska tam těch živejch hodinek moc neuvidíte. Ale snad to neva. Co takovej obsah?

Odesláno
  V 8. 11. 2020 v 21:04, emef napsal:

Na pravidelnost vám sere bílej tesák. :)

Každopádně tady máte nový povídací video. Dneska tam těch živejch hodinek moc neuvidíte. Ale snad to neva. Co takovej obsah?

Rozšířit  

Skvělý! 😊 Díky za chrono-vzpruhu! 

Odesláno (upraveno)

Je to na p*d ! 2 tyzdne sa snazim sam seba presvedcit, ze ziadne fliegre nepotrebujem, a ked uz, tak to nemusia byt prave tie od Laco... A do toho prides ty s novym videom a cela moja snaha je prec 😀

Pokracuj vo videach, robis ich dobre 😉

Upraveno uživatelem pato31681
doplnenie
Odesláno

Tak dobrý. :) Děkuju!

Jestli vám ted neva, že si z vás budu dělat pokusný králíky, tak já to tak porůznu budu zkoušet, co by mohlo bejt dobrý a čemu se radši vyhnout.

Odesláno

jsem to včera pustil manželce, nalákal jí super vtipnej díl a koukala na mě jak na vola 😄

asi že jsem se smál v místech kde netušila proč. Ale i napotřetí byl perfektní díl, dík 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...