M.K. Odesláno 5. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2020 Já se původně nechtěl vůbec vyjadřovat, pač k něčemu podobnýmu bych sám neměl odvahu... No první díl se mi líbil, druhej ještě víc - přesně v tohle jsem doufal, že se to "zvrhne": rozumnej mix faktických informací o hodinkách a k tomu osobní příběh a pocity. To by mohla bejt cesta. Takže držím palce, těším se na další díl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Jen by mě zajímalo, kde budeš brát ty hodinky na recenze, aby byla alespoň jedna za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 7. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Jedna za tejden určitě ne, ono je to fakt časově dost náročný. O to by ale ani tak nešlo, člověk i obětuje večerní koukání na bednu za stříhání, ale spíš abych mohl o něčem fakt trošku rozumnějc promluvit, musím to mít aspoň chvilku na ruce. Ten tejden mi připadá minimální, aby tam byl ten mix faktů a pocitů, jak píše M.K. Už jsem to tu někde řikal, nerad bych se dostal pod tlak, že musim něco natočit, jenom protože je například čtvrtek. To by byla za mě cesta do pekla, protože než něco dělat z donucení, to radši nedělat nic. zatim jenom můžu říct, že mám teď na příští tejdny v hlavě jeden díl spíš kecací/pocitovej, jeden úplně mainstreamovej a jeden spíš lahůdkovej. Tak uvidíme, jak se to vystříbří. Plus teda držim prst na pár spouštích, že bych něco pokoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Prvni pravidlo uspechu na YT je pravidelnost na to nezapomen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 K pravidelnosti se propracuje postupně, i kdyby to bylo 1x za 14 dní tak to co Matouš zatím natočil, za to čekání stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Na pravidelnost vám sere bílej tesák. Každopádně tady máte nový povídací video. Dneska tam těch živejch hodinek moc neuvidíte. Ale snad to neva. Co takovej obsah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dobrý, moc dobrý. Fakt to rezonuje. Krásně si mi zlepšil nedělní večer. A eště sem slavnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 31 minutami, emef napsal: Na pravidelnost vám sere bílej tesák. Každopádně tady máte nový povídací video. Dneska tam těch živejch hodinek moc neuvidíte. Ale snad to neva. Co takovej obsah? Skvělý! Díky za chrono-vzpruhu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Super! A až Ti "dojdou" hodinky, o kterých chceš něco natočit, pošlu Ti na pár týdnů / měsíců svoje ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Super, povedlo se. Dokud nejsi YouTube profi, jsou jakékoliv diskuze "jednou/dvakrát za týden" bezpředmětné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Super, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveSty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Parádní povídaní na dobrou noc. Skvělý a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Parádní oddechovka. Tleskam! Jinak k obsahu — Alpina gut, ale kua aby se někdo konečně vyprsil s pěknym IWC-like fliegerchronem, kolem těch 40mm. To zatim nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 (upraveno) Je to na p*d ! 2 tyzdne sa snazim sam seba presvedcit, ze ziadne fliegre nepotrebujem, a ked uz, tak to nemusia byt prave tie od Laco... A do toho prides ty s novym videom a cela moja snaha je prec Pokracuj vo videach, robis ich dobre Upraveno 9. listopadu 2020 uživatelem pato31681 doplnenie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinD Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Líbí se mi to, paráda. Určitě pokračuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. listopadu 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Tak dobrý. Děkuju! Jestli vám ted neva, že si z vás budu dělat pokusný králíky, tak já to tak porůznu budu zkoušet, co by mohlo bejt dobrý a čemu se radši vyhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 9. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2020 Oceňuju snahu, je to velmi koukatelný Palec nahoru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 jsem to včera pustil manželce, nalákal jí super vtipnej díl a koukala na mě jak na vola asi že jsem se smál v místech kde netušila proč. Ale i napotřetí byl perfektní díl, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Paráda P.S. ak by si nemal hodinky pre natáčanie, som ochotný jedny poslať na recenziu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se