ragu Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Já v tom lego krámě byl a odolal jsem. Malej zaprděnej krám plnej lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Pod stromečkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Nojo, hlavně že si pořád opakuju, že už žádný další lego! Rači bez komentáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Titanic je pecka. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Nejsem extra fanoušek lega, ale tohle asi zvážím https://www.brickfinder.net/2022/11/18/lego-art-great-wave-31208-sneak-peek/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Pro milovníky Seiko potápek skoro povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Zrovna Lego Art mě moc nebere, protože mi to přijde převážně jen jako sada stejnejch dílků různý barvy na společnym podkladu. Viz třeba mapa světa, která je údajně největším legem na světě co do počtu dílků, ale přijde mi, že skládání musí bejt docela peklo. Možná horší než puzzle a to jsem jich v minulosti taky pár poskládal. Na druhou stranu jsem si teď v dovolenkovým čase říkal, co kdybych utlumil vášeň hodinek a zaměřil svůj zájem na lego. Však by mě to mohlo v budoucnu vyjít levněji než neustále "stabilizovat" sbírku hodinek a tratit na prodeji kousků, kde jiskra nepřeskočila. A určitě bych nekupoval všechno, ale jen pro mě subjektivně líbivý a komplexní kousky. To bych řekl, že po vyčerpání současně dostupnejch stavebnic bych možná kupoval tak max. 1-2 stavebnice ročně. A tak jsem pro zajímavost sednul, otevřel lego obchody a začal procházet, který dnes dostupný sady bych "nutně potřeboval". Když jsem skončil a všechno jsem to sečetl, svítila mi kalkulačce částka cca 150tis. Tak jsem tuhle blbost šmahem zavrhnul a asi zůstanu u hodinek Hračička je ale ve mně pořád, takže jak jsem už provalil výše, tak jsem neodolal Titanicu. Dále jsem už kdysi, tuším ve 2016, zakopl o Porsche a v týhle řadě superaut vydávají nějakej další model cca co dva roky - 2018 Bugatti, 2020 Lamborgini, no a teď 2022 Ferrari. To je pak co dva roky must-have, kdo to začal sbírat. Budou-li v tom pokračovat, tak z týhle řady taky není úniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Ježišek naježil velkej Bradavickej expres, ten je ale podle mě dost zklamání. Je to velký, to jo, ale extra hrát se s tím moc nedá. Oproti tomu Doupě a Chroptící chýše vyloženě potěšily (doplnily Grimmauldovo náměstí a Příčnou ulici) a velkej Domek na stromě je vedle mý bonsaje moc hezkej, navíc si s ním děti můžou pohrát snad i líp než s vlastníma domečkama/obchůdkama Lego Friends. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 A kluk bude urvanej, k narozeninám za pár měsíců dostane barák McAllisterovic rodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Některé Lego je divné. Mladej chtěl děsně bonsaj, ovšem . . . 878 dílů. Z toho 200! jsou drobný kulatý placky co se nasypou do květináče okolo bonsaje. Designérský růžový žáby napůl s květy, tak nějak nevím. Každopádně je to jako možnost, buď zelený nebo růžový výlisky, takže dalších xxx dílů zůstává ladem. Celkem tedy k poskládání ne skoro 900 dílů ale reálně okolo 500? 18+ let, myslím že máme doma normální dítě a rozhodně tedy s touto stavebnicí nezaváhal. Takže to není 18+ ale reálně tak 10+. Tímhle směrem spíš ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Já myslím, že ty věkový kategorie nejsou ani tak co se složitosti skládání týká, ale i s ohledem na výsledný model a jeho další "hratelnost". Bonsaj a podobný statický věci jsou pak hlavně ozdoba místnosti, ale dál se s tím moc hrát nedá.. Mňo, ale teď koukám na poslední Ferrari, kde je hratelnost po složení skvělá a věk 18+. Tak nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Letos Jezisek donesl Empire State Building, 16+. Hratelnost nula, slozitost 12+, ale spis opruz. Pak donesl Batmobil, 10+, slozitost 16+, hratelnost skvela. Pak se v tom vyznej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 U nas boly nadeleny vlak a par skatul kolajnic k tomu. Starsi to poskladal a hrame sa vsetci. Super je appka, cez telefon idu pustit aj zvuky.Len skoda, ze sa neda kupit len samostatna lokomotiva prip. vagony.https://www.lego.com/sk-sk/product/cargo-train-60198 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Něco nového pro seikaře: Hokusai – Velká vlna 31208 | Art | Oficiální obchod LEGO® CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Hvězdná noc byla velmi povedená, mj. mám ji na stěně. Velká vlna u pobřeží Kanagawy mi moc vydařená nepřipadá. Chápu, že je nejznámější z 36 pohledů, ale třeba takový Jemný vítr, jasno ráno, by šel zpracovat z lega přesvědčivěji a vynikl by tam lépe kontrast kostek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 Manželka ma na narodky prekvapila 911 zo série ICONS. Musím povedať že kým doteraz išlo "dospelácke" lego mimo mňa, teraz som namotaný stavanie zhruba 5-6 hodín super zábavy, možnosť vybrať si turbo alebo targa verziu, krásne detaily a mnoho funkčných prvkov, proste paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 @furo u mě bylo pod stromečkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 @Mr. Sandman paráda, chystáš sa skladať aj Targu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny35 Odesláno 4. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2023 To Porsche 911 vypadá hezky . K Vánocům jsem zvažoval Stranger Things nebo dům McCallisterů. Ježíšek nadělil dům McCallisterů a dle mne je to dobrá volba. 3955 dílů, pěkný detaily podle filmu, hezky hratelný a kompaktní. O Vánocich pravidelně koukáme na film a když se to doplní o tohle Lego, nemá to chybu. Figurek je ale jen 5 a Kevin a jeho máma se mi moc nelíbí. Zato Marv a Harry se povedli. Jak jsem byl z toho stavění namlsanej, tak jsem ještě po Vánocích vyrazil do obchodu na Chodově, kde se mi libil raketoplan Discovery 10283, který mi přijde naživo mnohem lepší. Jo a Eiffelovka je taky super, davali k ni Eiffeluv byt 40579. Ale nevím, kam bych to postavil. Jen doufám, že mne tyhle nápady brzo přejdou . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2023 (upraveno) Jojo, taky jsem namotaný, i když jsem měl původně rozletnější plány, ale z prostorových důvodů jsem od nich nakonec upustil. Nové lego si tudíž vybírám a opravdu mě musí něčím zaujmout, abych ho koupil. Ale v lednu už mám jasno - další z řady superaut - Ferrari Daytona. Jen doufám, že další pecku obdobnýho kalibru vydají nejdříve za dva roky... Upraveno 5. ledna 2023 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se