AndyAaron Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Jako ja chapu, ze to je moderni reinkarnace jejich starych potapek, ale myslim si, ze si to mohli odpustit. V dnesni zaplave microbrandu, kdy spousta z nich mrska variace na 62mas nebo suby nebo nejakou kombinaci si mohli jit v Citizenu vlastni cestou. Coz jim do ted celkem slo. Tohle beru jako ukrok stranou. Spis me zajima, kdy budou konecne k dostani ty lonske modely s novyma strojkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) před 3 minutami, AndyAaron napsal: Spis me zajima, kdy budou konecne k dostani ty lonske modely s novyma strojkama? Žejo, je nějak ticho po pěšině. Přitom je jasný, že to je počin orientovaný nejen na JDM. edit: i když kdoví, JP logika je v tomhle taková nelogická. Upraveno 23. března 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Já teda taky vzdávám hold legendě ze 70.let. Nicméně ten vizuální dojem a neochota zabývat se nákupem u mě přetrvává. Můj pocit neznalce z této záležitosti je, že marketéři Citizenu trošku zaspali, teda pokud jsem opět něco nezaspal já. Mít legendární model a nechat ho usnout, aby se po x letech utopil v moři jiných modelů (jak píše AndyAaron)...nevím, školy nemám, ale tak nějak mi to připadá, že pokud je někdo netahal v sedmdesátkách jako junák nebo je neviděl na tátovi a nostalgicky po nich nezatouží, těžko si budou hledat kupce. Ale možná se pletu a bude to trhák roku... Každopádně díky xbrajovi za info, opravdu klobouk dolů všem, kdo se takto orientují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 (upraveno) Mít legendární model s vlastním charakteristickým ksichtem, nechat ho usnout a časem obnovit - budiž (i tak se o tom ale dá zuřivě debatovat). V některejch případech je ale lepší nechat starýho psa spát. P.S:.: ale moje kecy je třeba brát s rezervou, prezentuju se tady jako fanda Citizenu a přitom jsem cca hodinu zpátky netušil, že mají tyhle nový v portfoliu předchůdce. Upraveno 23. března 2022 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Před hodinou, AndyAaron napsal: Jako ja chapu, ze to je moderni reinkarnace jejich starych potapek, ale myslim si, ze si to mohli odpustit. V dnesni zaplave microbrandu, kdy spousta z nich mrska variace na 62mas nebo suby nebo nejakou kombinaci si mohli jit v Citizenu vlastni cestou. Pred pár rokmi som v súvislosti so Seikom čítal, že ten „homage“ trh nie je úplne nevýznamný a veľmi rýchlo rastie. Plus náklady vs. marže... Asi tým značkám príde škoda to nechať rozpustiť medzi čínske kopírky a microbrandy, a chcú si z toho koláča ukusnúť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Seiko si s prominutím sere do vlastního hnízda, když prodává všem homážím a microbrandům své strojky, nejčastěji NH35 a jejich variace za pár drobných a Citizen s Miyotou do jisté míry taky. Ano, nejsou to bůhví jak sofistikované strojky, ale ty microbrandy z nich dokáží vydolovat ještě o kus víc, než samotné Seiko. A ta retro vlna je už opravdu trochu únavná a hlavně šíleně nepřehledná, když krom reinkarnace jednoho modelu vznikne k němu ještě x barevných variant ve třech velikostech. Já bych chtěl vidět něco opravdu nového, současného a moderního, jak designem, tak strojkem, rezervu nátahu aspoň těch 80 hod., zajímavé materiály číselníků a ruček, datum, které je čitelné i pro brejlovce a není centimetr od okraje ciferníku, třeba rádiem nebo satelitem řízené mechaniky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 před 22 minutami, tombas napsal: třeba rádiem nebo satelitem řízené mechaniky. Já bych chtěl vášnivou milenku, co je dobrá máma k dětem a postará se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Pokud to tu už bylo tak sorryOdesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2022 Toto by šlo, kdyby místo té 60ky byla 12ka. Nebyla tam datumovka a korunka byla na 3 hodině nebo na 4 hodině. Takto jak to je se mi to nelíbí vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Datum pryč a 60 přepsat, korunka by mi až tak nevadila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Hmmm titanový mechaniky ... https://www.fratellowatches.com/citizen-200m-promaster-mechanical-diver/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Však už jsem ze sebe kvůli nim o stránku vzadu udělal blbce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 před 1 minutou, dr.sphinx napsal: Však už jsem ze sebe kvůli nim o stránku vzadu udělal blbce No tak ale jsou hezký, to se musí nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 18. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2022 Citizen přidal do své stáje Super Titanium hodinek další retro reedici, tentokrát chronografy ze 70' let - modelová řada CA7090-xxx. Průměr pouzdra 43mm, integrovaný tah, Eco-drive, WR 100m, safír CA7090-87E CA7090-87L CA7090-87X CA7090-87A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2022 https://citizentime.blog/2022/03/30/citizen-promaster-eco-drive-diver-200m-limited-edition/ Tak snad se neplanuje Citizen stejnou politiku jako Seiko - vydojit x limitek z jednoho modelu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 https://www.citizenwatch.com/us/en/product/BN0230-04E.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Tak tu mame jedny Date Just z Japonska…https://monochrome-watches.com/introducing-citizen-tsuyosa-collection-accessible-automatic-watches-with-integrated-bracelet-nj0150-specs-price/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Hm, hezky, ale uplne nevim co si o nich mam myslet. Inspirace je jasna. Trochu to odlisili integrovanym tahem a korunkou, ale barvicky si neodpustili. Pro normalniho smrtelnika, ktery nema prehled, fajn strizlivy univerzaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Mne se to celkove libi, ale to bude predlohou v podobe OP/DJ. Bude zalezet, jak pusobi na ruce. Treba PRX ve 40mm jsou na me moc velke.1. Chybi mi verze se svetlym cifrem.2. Pruhled si mohli odpustit.3. 50m WR zadna slava, ale akceptovatelnez4. Dvojity index na devitce mi ani nechybi.5. Super je spona s dirkama na mikroregulaci. Hodne hodinek s integrovanym tahem ma jeste peklo v podobe motylovky.6. Za 299 EUR klidne nejake vyzkousim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Kdyby měly solár a rádio, tak objednám hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se