Melly Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Mně teda ty burgundy hodně padly do oka. Jenže se bojím, že i když jsou o 0,8mm tenčí, maj jiné pouzdro a nožky, tak budou stejně moc velký na mojí děckou ručku. Bude třeba vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Uncle Seiko představili titanové žubilé pro Pelagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 10. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2023 Hmm, zajímavé. Jen nevím jestli se mi to líbí ,nebo nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Asi do toho pujdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Za mě to je jako dát na Wranglera nizkoprofilové runflaty. Ale nakonec proč ne? jen to není nic pro mě a tak to je v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 V 10. 4. 2023 v 7:41, Jarett napsal: Uncle Seiko představili titanové žubilé pro Pelagos Za mě asi spíše ne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2023 Neeee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanes Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Za mě taky spíš ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 https://www.hodinkee.com/articles/a-tour-of-tudors-new-manufacture-in-le-locle novinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 https://www.gearpatrol.com/watches/a43631555/tudor-x-rowing-blazers-black-bay-58/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2023 Už jste někdo měl ty 54 v/na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
botswan Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Někdo viděl naživo ty GMT Opaline? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 @Kostra @botswan Ano, oba kousky jsem měl na ruce.54ky jsou vážně super. Jak na tahu nebo na gumě.GMT v bílé barvě nejsou špatné, ale černá mi přišla lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 Teď mi volali od Bechyněho, že BB54 jsou v prodejně na Václaváku, sice jsou rezervované, ale je možno vyzkoušet. Kdyby někdo měl čas, poprosím o krátký nástin pocitů, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 12. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2023 (upraveno) Byl jsem je zkusit minulý týden v očekávání, že to bude pro mě lepší varianta, než BB58. Není. Přišly mi už moc malé (mám ruku necelých 17 cm, malé hodinky mám rád - Sinn 556 (38 mm), Nomos Tangente (35mm), Primky sporty I/II. nosím moc rád). Vím, že si vymýšlím, ale třeba s 18 mm lug width by to vypadalo jinak... (zkoušel jsem jen na náramku). Ta šířka nožek mi k celkovému rozměru pouzdra nějak neseděla. Ani ten sunburst na ciferníku se mi moc nelíbil. Luneta ale zase pěkná, kulatá tečka na vteřinovce také hezčí (ale to už je hodně malý detail). Pěkné jsou, to jo, ale celkově jsou pro mě BB58 lepší. Upraveno 12. května 2023 uživatelem Michal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 Dík moc za pocity, tohle jsem potřeboval slyšet (číst). Po představení bb54 jsem si začal rvát vlasy, proč jsem s bb58 třeba rok a půl nepočkal, ale postupně střízlivím. Bb58 tak myslím zůstává neohrožen ve své pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarioGraziano Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 12. 5. 2023 v 15:30, Michal. napsal: Byl jsem je zkusit minulý týden v očekávání, že to bude pro mě lepší varianta, než BB58. Není. Přišly mi už moc malé (mám ruku necelých 17 cm, malé hodinky mám rád - Sinn 556 (38 mm), Nomos Tangente (35mm), Primky sporty I/II. nosím moc rád). Vím, že si vymýšlím, ale třeba s 18 mm lug width by to vypadalo jinak... (zkoušel jsem jen na náramku). Ta šířka nožek mi k celkovému rozměru pouzdra nějak neseděla. Ani ten sunburst na ciferníku se mi moc nelíbil. Luneta ale zase pěkná, kulatá tečka na vteřinovce také hezčí (ale to už je hodně malý detail). Pěkné jsou, to jo, ale celkově jsou pro mě BB58 lepší. Jsem taky naprosto spokojen s BB58 - proporčně ideální. Teď čekám kdy Tudor inovuje svoji řadu 1926 s dosazením in-house strojku, abych si doplnil oblekovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Že by nové chrona ? Potápky ? FXD chrono ? https://www.tudorwatch.com/en/reveal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 1 hodinou, Jarett napsal: Že by nové chrona ? Potápky ? FXD chrono ? https://www.tudorwatch.com/en/reveal To jsou pořád samé novinky. Mě by ale stačilo, kdyby na krám konečně dorazily FXDéčka. Sakra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se