bohus76 Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna Myslím, že to udělal jak to cítil. Kéž by někteří politici, významní lidé byli tak uvědomnělí. ( Nikoho k ničemu nenavádím, je umění odejít na vrcholu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna před 2 hodinami, safi napsal: Prý to bylo v rámci zážitkové agentury... Minimálně pro instruktora zivotni zazitek... pro Heřmánka taky, no. Ale aspon strilel na miste k tomu vyhrazenem no nic, trapnej cernej humor, sorry. Jeste neco natocit mohl, skoda, mistr herec. Jeho hlasky z Certy nejsou zerty mi zni v hlave dodnes. Nebo jak vital gestapaky ve Smrti krasnych srncu - "vy jste ze zidovske obce?". Jinak pry mel velke bolesti (zanet trojklaneho nervu). R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Měl jsem Karla Heřmánka strašně rád. Je mi to líto. Tak jedna vzpomínka, za mne dokonalá scéna... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Byl to frajer! ...R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Před hodinou, McMarty napsal: Měl jsem Karla Heřmánka strašně rád. Je mi to líto. Tak jedna vzpomínka, za mne dokonalá scéna... Díky na tuhle scénu jsem se vždy těšil a těšit budu uvědomil jsem si, že jediný pohádky o Vánocích co snesu jsou: S čerty nejsou žerty a Krakonoš a lyžníci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna Sven-Göran ”Svennis” Eriksson (76) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 4. září Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září Nevim, kdo jste znal Paula Harrella.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září (upraveno) Hodně lidí zde chodí i na Knife. Moderátor Samurai . Upraveno 6. září uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Určitě tu bude pár pamětníků co si vzpomene, kdo připravil našeho bombera v roce 1990 na MS v kopané o korunu krále střelců- tak už taky kope tam nahoře Salvatore „Toto“ Schillaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Určitě tu bude pár pamětníků co si vzpomene, kdo připravil našeho bombera v roce 1990 na MS v kopané o korunu krále střelců- tak už taky kope tam nahoře Salvatore „Toto“ Schillaci. V té době jsem fandil Italům (kromě našich samozřejmě). Jedno z nej mistrovství. A Toto nám dával branku. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září Maggie Smith Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září R.I.P. Minervo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Pan designér, RIP 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrSefl Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září před 9 hodinami, financ napsal: Pan designér, RIP Jako majitel žehličky už 11 let a fanda starých Mercedesů souhlasím, pan designér. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září John Ashton aka John Taggert z Policajta v Beverly Hils. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Kris Kristofferson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Před hodinou, Harwey napsal: Kris Kristofferson Beru ho i jako dobrého herce- film Konvoj a další. Ach jo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Ajaj, ted to teda nejak radi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 22 hodinami, financ napsal: Pan designér, RIP Souhlas. Např tvary 124, to je dokonalost. RIP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se