Přejít na obsah

R.I.P.

Doporučené příspěvky

Myslím, že to udělal jak to cítil. Kéž by někteří politici, významní lidé byli tak uvědomnělí. ( Nikoho k ničemu nenavádím, je umění odejít na vrcholu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, safi napsal:

Prý to bylo v rámci zážitkové agentury...

Minimálně pro instruktora zivotni zazitek... pro Heřmánka taky, no. Ale aspon strilel na miste k tomu vyhrazenem 🙂 no nic, trapnej cernej humor, sorry. Jeste neco natocit mohl, skoda, mistr herec. Jeho hlasky z Certy nejsou zerty mi zni v hlave dodnes. Nebo jak vital gestapaky ve Smrti krasnych srncu - "vy jste ze zidovske obce?". Jinak pry mel velke bolesti (zanet trojklaneho nervu).

R.I.P.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, McMarty napsal:

Měl jsem Karla Heřmánka strašně rád. Je mi to líto.

Tak jedna vzpomínka, za mne dokonalá scéna...

Díky 👍 na tuhle scénu jsem se vždy těšil a těšit budu

uvědomil jsem si, že jediný pohádky o Vánocích co snesu jsou: S čerty nejsou žerty a Krakonoš a lyžníci ...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hodně lidí zde chodí i na Knife.

Moderátor Samurai  .

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Určitě tu bude pár pamětníků co si vzpomene, kdo připravil našeho bombera v roce 1990 na MS v kopané o korunu krále střelců- tak už taky kope tam nahoře Salvatore „Toto“ Schillaci.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, kuncák7 napsal:

Určitě tu bude pár pamětníků co si vzpomene, kdo připravil našeho bombera v roce 1990 na MS v kopané o korunu krále střelců- tak už taky kope tam nahoře Salvatore „Toto“ Schillaci.

V té době jsem fandil Italům (kromě našich samozřejmě). Jedno z nej mistrovství. A Toto nám dával branku. RIP

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...