M-72 Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Odesláno 17. června 2022 V 16. 6. 2022 v 18:43, Peta-Biker napsal: Není tu někdo blízký, kdo je třeba v kontaktu s rodinou? Určitě bychom mohli alespoň nějakou kačkou přispět, ikdyž jim to milovaného člověka již nevrátí... Rozšířit Můj kamarád je v kontaktu s Honzovým Tátou. O nabízené pomoci ode všech jeho rodině jsem ho dnes informoval.....
Peta-Biker Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Odesláno 17. června 2022 Neznal jsem jej osobně, přesto mne tato zpráva velmi zasáhla... Kluci, dávejte na sebe pozor, jsme tady všichni velmi krátce.
Hasič Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Odesláno 17. června 2022 Honza byl fajn chlap... Škoda ho.... Tiktak
horal Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Odesláno 18. června 2022 (upraveno) . Upraveno 18. června 2022 uživatelem horal
Zdenek1307 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 V 18. 6. 2022 v 19:13, horal napsal: Zdeněk Velíšek, bude chybět. R.I.P. Rozšířit Souhlasím, to byl velmi šikovný a takový elegantní pán...stará škola.
M3maniac Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Odesláno 19. června 2022 V 17. 6. 2022 v 10:41, M-72 napsal: Můj kamarád je v kontaktu s Honzovým Tátou. O nabízené pomoci ode všech jeho rodině jsem ho dnes informoval..... Rozšířit Tak dej vědět, peníze dětem tátu nevrátí , ale můžou mámě pomoct když teď bude na vše sama.
Moty Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 RIP Ján Zákopčaník Původní profesí letecký meteorolog proslul díky pozdravu „Slunce v duši!
(Miloš) Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň.
Sphinxx Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Odesláno 24. června 2022 V 19. 6. 2022 v 19:21, M3maniac napsal: Tak dej vědět, peníze dětem tátu nevrátí , ale můžou mámě pomoct když teď bude na vše sama. Rozšířit @M-72Taky se přidávám, kdyby bylo potřeba, rád pomůžu.
Lou Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 24. 6. 2022 v 11:03, Moty napsal: RIP Ján Zákopčaník Původní profesí letecký meteorolog proslul díky pozdravu „Slunce v duši! Rozšířit Věřím, že teď se ro otočilo. Jeho duše ve slunci
M.K. Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 24. 6. 2022 v 18:32, (Miloš) napsal: Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň. Rozšířit Přesně tohle mě napadlo... A přiznám se, že i tahle událost je jeden ze střípků, kvůli kterejm zvažuju se na motorku vykašlat, aspoň dokud jsou děti malý.
Murphy97 Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 Myslim, ze bys jim chybel i kdyby byly deti "velky"
zceyee Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 25. 6. 2022 v 12:34, M.K. napsal: Přesně tohle mě napadlo... A přiznám se, že i tahle událost je jeden ze střípků, kvůli kterejm zvažuju se na motorku vykašlat, aspoň dokud jsou děti malý. Rozšířit Ja se diky tomu vykaslal na deti, dokud jsou maly. No bs.
African Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 24. 6. 2022 v 18:32, (Miloš) napsal: Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň. Rozšířit No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to?
zceyee Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 25. 6. 2022 v 22:21, African napsal: No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to? Rozšířit Tvl kdyby tohle cetl Wanderer .....
(Miloš) Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Odesláno 25. června 2022 V 25. 6. 2022 v 22:21, African napsal: No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to? Rozšířit Jsem malinko opilej, ale nebyl bych tak přísnej.... A teď necháme stranou vše co je nahoře, netýká se to toho, budu mluvit jen o sobě a svejch zkušenostech. Za a. Doba, kdy jsem si myslel, že jsem bezchybnej, je dávno pryč, každej občas uděláme chybu a málokdo schválně. Za b. stalo se mi něco podobnýho v dešti, frajer vyjel ze zahrady a budiž mu přičteno ke cti, když to začalo smrdět, dokončil manévr, je možný, že o mě nevěděl celou dobu, ale když jsem vyházel všechny ty nadávky do helmy a vzal to s trochou nadhledu, já jel ze zatáčky a nemohl mě včas vidět. A jestli mě neviděl vůbec, jsem za to rád, protože nejhorší, co by v tu chvíli mohl udělat by bylo, že by se lekl a zašláp to, což byl jeden z důvodů, proč jsem ani nesvítil a netroubil. Když to zase vztáhnu sám na sebe, mě ani mojí rodině by nepomohlo, kdyby dostal 20 let. A teď fakt nechci vyvolávat nějakej flame. Mrzí mě, že už Wanderer nezkusí tu R1800, bo je vážně skvělá a přeju rodině, ať to dá co nejlíp, nikdy to nebude dobrý, těch prázdnejch míst máme v sobě víc než bych chtěl, ale lynčovat nikoho nechci.
seaman Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Odesláno 26. června 2022 Pod toto sa podpisujem, niekedy clovek urobi chybu, su to zlomky sekundy a je to, ano, sadame do aut a musime davat pozor, sadame ma motorky a musime davat minimalne 10x vacsi pozor, aj za plechovkarov a ani to niekedy nestaci, je to smutne, nepoznal som ho, ale je, resp. bol jeden z nas, zdielali sme podobne vasne, snad sa hore prehana na vysnivanej masine s vysnivanymi hodinkami na ruke.
African Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Odesláno 26. června 2022 V 25. 6. 2022 v 23:34, (Miloš) napsal: Jsem malinko opilej, ale nebyl bych tak přísnej.... A teď necháme stranou vše co je nahoře, netýká se to toho, budu mluvit jen o sobě a svejch zkušenostech. Za a. Doba, kdy jsem si myslel, že jsem bezchybnej, je dávno pryč, každej občas uděláme chybu a málokdo schválně. Za b. stalo se mi něco podobnýho v dešti, frajer vyjel ze zahrady a budiž mu přičteno ke cti, když to začalo smrdět, dokončil manévr, je možný, že o mě nevěděl celou dobu, ale když jsem vyházel všechny ty nadávky do helmy a vzal to s trochou nadhledu, já jel ze zatáčky a nemohl mě včas vidět. A jestli mě neviděl vůbec, jsem za to rád, protože nejhorší, co by v tu chvíli mohl udělat by bylo, že by se lekl a zašláp to, což byl jeden z důvodů, proč jsem ani nesvítil a netroubil. Když to zase vztáhnu sám na sebe, mě ani mojí rodině by nepomohlo, kdyby dostal 20 let. A teď fakt nechci vyvolávat nějakej flame. Mrzí mě, že už Wanderer nezkusí tu R1800, bo je vážně skvělá a přeju rodině, ať to dá co nejlíp, nikdy to nebude dobrý, těch prázdnejch míst máme v sobě víc než bych chtěl, ale lynčovat nikoho nechci. Rozšířit Také tu nechci plevelit, je to obrovská tragédie, jen jsem chtěl poukázat na to, že u nás je nedávání přednosti národním sportem. Neříkám že se nestane, člověk přehlédne, udělá chybu, to beru, ale většina nedání přednosti je prostě arogance a agresivní chování řidičů, vidíme to na silnicích dnes a denně....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se