cuborg Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Odesláno 23. července 2022 Dnes kuře s římským kmínem, koriandrem a česnekem, k tomu tabouleh, vlažný salát z pečené mrkve (majoneza, česnek a uzená paprika) a možná zbytečně rýže.Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxel Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Odesláno 23. července 2022 Dneska jen tak vyklusávam s vinnou klobásou, br.kaší a rajčákem.
cuborg Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Odesláno 23. července 2022 Na večer jsme ještě spíchli tvarohové rohlíčkySent from my iPhone using Tapatalk
Moty Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Odesláno 25. července 2022 Včera sem dělal burgery, upekl jsem si vlastní bulky, a protože bylo dost těsta tak sem na dneska udělal housky z jednoho pramene a po tom co sem video shlédnul tak 20 sem to konečně pochopilA v tom teple to kynulo jak v Hrnecku var
gazdiq Odesláno 25. července 2022 Nahlásit Odesláno 25. července 2022 Doenjang Jjigae Prvy pokus, a dobrá rychlovka, idealne jedlo na prechladnutie. Extra chilli pre extra vysledky odporúčam.
Návštěvník Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 Rychlý dotaz. Koupil jsem v řeznictví krásný bůček, hodně libový. Láká mě představa hodit na gril. Kdybych dělal špízy, marinované (Sojovka, cukr, čili, zázvor, česnek), myslíte si,Že by mu pomohlo ho krátce v té marinádě předvařit? A potom dotáhnout na grilu. Děkuji
Maxel Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 Já bych určitě předvařil. Cukr + sojovka = bude se to na grilu celkem rychle připalovat. Proto bych s tim šel na gril až na dotažení na barvu. Jinak se vlastně chystam na něco podobnýho. Porát na mě na FB skáčou videa s čínskym chefem, kde se bůček právě vaří-táhne v dost podobný marinádě, tak to chci prubnout.
milda21 Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 Dám to sem, třeba někdo využije. https://www.pottenpannen.cz/p/zwilling-sada-3-nozu-gourmet-kucharsky-nuz-platkovaci-a-spikovaci-nuz
Spongebob Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 V 25. 7. 2022 v 11:50, gazdiq napsal: Doenjang Jjigae Prvy pokus, a dobrá rychlovka, idealne jedlo na prechladnutie. Extra chilli pre extra vysledky odporúčam. jo takovýhle papky já můžu už jsem čekl ingredience a recept.. tu: https://www.koreanbapsang.com/beef-doenjang-jjigae/ tak uvidím jestli se dokopu... jen koupit ty dve pasty (sojovou a hot pepper) a jinak by mělo být vše dostupný Možná houby bych tam ještě šoupl.
cuborg Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 Rychlý dotaz. Koupil jsem v řeznictví krásný bůček, hodně libový. Láká mě představa hodit na gril. Kdybych dělal špízy, marinované (Sojovka, cukr, čili, zázvor, česnek), myslíte si,Že by mu pomohlo ho krátce v té marinádě předvařit? A potom dotáhnout na grilu. DěkujiAhoj, zkus mrknout na youtube na český kanál “Pipmaster”… stopro už bůček dělal.Sent from my iPhone using Tapatalk
gazdiq Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Odesláno 26. července 2022 před 5 hodinami, Spongebob napsal: jo takovýhle papky já můžu už jsem čekl ingredience a recept.. tu: https://www.koreanbapsang.com/beef-doenjang-jjigae/ tak uvidím jestli se dokopu... jen koupit ty dve pasty (sojovou a hot pepper) a jinak by mělo být vše dostupný Možná houby bych tam ještě šoupl. ja som tam pouzil normalne šampiony, mam aj shitake, ale z tych varim ramen, Inak miesto octu co je v niektorych receptoch odporucam tam dat normalne kimchi na okyslenie.
bohus76 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 Dnes cikánská pečeně ( může se to vůbec ještě říkat tak veřejně? )
bobi Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 hmm,nevím,nevím (ale romská pečeně jsem zatím neslyšel)
bohus76 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 Dnes je to problém být genderově neutrální
Bert Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 No, pokud jsi se zamýšlel nad tím, zdali cikánská pečeně je pečení z cikána, z cikánky, či z cikáněte, pak Tvá poznámka o složitosti genderově neutrálního přístupu je zcela na místě. Myslím však, že se o tuto problematiku nejednalo, spíše se Ti hlavou míhala pečeně romská. V tuto chvíli je problém spíše v rovině rasově-sociální. Bohušu, nepleť si cizí termity, nebo se Ti to vrátí jako buzerant .... EDIT: Jo, a dobrou chuť!
bohus76 Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 Je pravda,že není potřeba se v tom babrat, nebo by se to zase mohlo nějak " zvrtnout". Byl to jen momentální povzdech,že by nás nemusely čekat klidné zítřky, když se budeme tahat o slovíčka. Také Vám všem přeju dobrou chuť.
Maxel Odesláno 30. července 2022 Nahlásit Odesláno 30. července 2022 Cikánka epesni U nás genderově naprosto nudnej provensál, neboli kuřecí roláda s játrovou fáší a iberijským špekem, k tomu obyč. hrany z trouby a omáčka s provensálským kořením.
Maxel Odesláno 31. července 2022 Nahlásit Odesláno 31. července 2022 V 26. 7. 2022 v 11:59, Maxel napsal: … Jinak se vlastně chystam na něco podobnýho. Porát na mě na FB skáčou videa s čínskym chefem, kde se bůček právě vaří-táhne v dost podobný marinádě, tak to chci prubnout. In progress…
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se