Návštěvník Zmizík Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2020 V 18. 4. 2020 v 17:27, Maxel napsal: :D Hádám to bylo ten večer, jaxi mi psal, že leješ a na sous-vide se ozveš druhej den.Jj, to je ono. A soupravička měla přijít v pátek Českou poštou, takže nic, zatím sem v klidu.
krutor Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Nemate nekdo doma neco takoveho? Chtel bych v tom dopekat veci ze sous vide a delat steaky. https://www.lidl-shop.cz/SILVERCREST-Elektricky-vysokoteplotni-gril-SHTG-2000-A1/p100271607?fbclid=IwAR2Hx7dCw-u78ZQ_wUCd1lgO9SgseUvb1QCJPI06QtEQXKNrXv8s8uz8Efk
honza71 Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) Sorry Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem honza71
tikzot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Ja dneska premiéra Bun-Cha, teda bohužel ne na uhlí, pod grilem v troubě, ale jinak to chutnalo skoro jak v SaPa;-)
pepyczek Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 V 19. 4. 2020 v 11:13, tikzot napsal: Ja dneska premiéra Bun-Cha, teda bohužel ne na uhlí, pod grilem v troubě, ale jinak to chutnalo skoro jak v SaPa;-) Super, taky se na něj chystám :-).
JoyStick Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Tak zena vcera udelala Dhaal, tak sem k tomu mušel udelat Naany. K tomu teda artisan skvarkova bageta A briosky na burgery na zitra (jeste par je jich bokem samo )
M.K. Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Šafránový rizoto + tmavá treska a palačinka s pomerančovou majdou (jakože Zuzančina).
Frostie Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Moje první rohlíci. Do těsta trochu sádla. Pečeme 15 min na 230 a pak ještě 5 min s horkovzduchem 210 st.
Maxel Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Kachní prsa sous-vide s teplým salátem z červené čočky, cizrny, baby karotky, pancetty a pažitky, restované shimeji a balzamiková redukce.
JoyStick Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Uz to taky musim poridit, furt ne a ne vybrat ten spravnej vercajk.
montemar Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 V 19. 4. 2020 v 18:57, Maxel napsal: Kachní prsa sous-vide s teplým salátem z červené čočky, cizrny, baby karotky, pancetty a pažitky, restované shimeji a balzamiková redukce. moc hezky nandaný !
Maxel Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Díky! Neni to moje nejsilnější disciplína.
mAra_ Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 (upraveno) Je mi těžko ....Dělali jsme recept nudle ala chronomag...Žena mi říká: kolik toho uděláme.. říkám všecko.... Bude to na dva dny....No a teď jsem to dojedl...A je mi těžko... Upraveno 19. dubna 2020 uživatelem mAra_
DavidLC Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Já do těch fotek s kulinářským uměním lehce seknu tomahawkem od souseda Foceno blbě přes plot, ale vzorek proběhl a paráda
Maxel Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2020 Kura, tak tomu řikam pořádná sekyra !!
Moty Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2020 V 20. 4. 2020 v 5:40, Hasňa napsal: Ratatouille jako od Remyho. Recepis, prosím a děkuji
DavidLC Odesláno 20. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2020 V 20. 4. 2020 v 5:40, Hasňa napsal: Ratatouille jako od Remyho.To je pecka, vzpoměl jsem si na ten kreslený film :-))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se