Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Pak se pohlub. Já si teď dávám od jerky voraz, moc se zatim nedařilo. Tady je 9-step postup na to ossobuco. (1) maso osolit, obalit v hladké mouce a zprudka zatáhnout(2) vyndat maso a ve výpeku zasmahnout nejdřív bílou cibuli, pak přidat kořenovku(3) přidat lžičku česnekové pasty & jeden malý protlak, chvíli smažit(4) zalít 2dcl suchého bílého(5) dolít cca 1l vývaru a vrátit maso(6) péct přiklopené cca 3-4h na 150st. (7) propasírovat a zredukovat omáčku na cca 1/3 objemu, dochutit dle potřeby(8) maso mezitim dotáhnout v troubě pod grilem na 200st. na barvu(9) šafránový rizoto si každej vygooglí
bohus76 Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 V klidu,myslel jsem,že to bude oběd,trochu jsem si cintal na triko a chtěl si rýpnout,abych ukojil zvědavost.Tož tak.
Maxel Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Měl jsem tam naházet víc smajlíků, bylo to myšleno hodně v nadsázce — hlavně ta první věta
M.K. Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Maxelovo fotoreporty jsou parádní, jak z knížky Ať jenom neplkám - včera na véču obyč tortily, k obědu ideální (pod)zimní pasta, to jest carbonara:
Viktor Odesláno 1. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2020 Vždycky, když Maxel napíše "v pánvy", tak umře koťátko.A Karlosovi prdne cévka .
Maxel Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Tvl kde zas?! Sem si tak dával bacha. Damn it.
zceyee Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Mi pripomnelo, "video killed the radio star". xD Mas to hezky!
brownwld Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 před 10 hodinami, Viktor napsal: Vždycky, když Maxel napíše "v pánvy", tak umře koťátko. A Karlosovi prdne cévka . Chudak, nam se proste nezavdeci at se snazi jak se snazi
pebe Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 před 1 hodinou, Maxel napsal: Tvl kde zas?! Sem si tak dával bacha. Damn it. u toustu, bod 9
Maxel Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Yebat Měním svůj volací znak na blbec.
Radek124 Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 @Maxel Ono by možná stačilo, kdyby Bert reaktivoval Kamilův "Filtr sprostých slov" (se kterým pak děly různé kulišárny, třeba záměna sekund za zkomoleninu co by britskou jeptišku neurážela) a aplikoval vhodnou záměnu na tu Tvou " pánvy" - protože slovo s takovým základem snad v žádné normální řeči neexistuje
krutor Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 Delal jsem zasobu vyvaru, tak klasicky phobo.
hufnor Odesláno 2. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2020 před 22 hodinami, Oplt napsal: Dík za vysvětleni, jak to funguje vím Spíš jsem myslel kvalitu zpracování a spolehlivost. Ledniček, aut, praček, zesilovačů, gramofonů také existuje mnoho výrobců a kvalit. Některé bych vůbec nepořídil. Nějaká "výdrž" těchto spotřebičů se momentálně asi ještě pořád špatně porovnává, protože je to poměrně nový typ výrobku (v té domácí, tyčkové verzi) a vzhledem k četnosti použití bych to neviděl nijak černě ani u levnějších modelů. Případná závada bude spíš kus, než typ. Jediné, co bych čekal od dražšího přístroje, je přesnější termostat. Já mám z Lidlu na sous vide hrnec a musel jsem si udělat korelační tabulku na teploty, protože reálná teplota vody v hrnci (naměřená dvěma dalšími nezávislými teploměry) neodpovídá tomu, co tvrdí čisílko na displeji hrnce. Zatím mě to nedonutilo bazmek vyměnit za jiný, prostě s tím pracuju. Ty desetinky stupňů jsou dobré tak na hraní se sůviováním vajíček, v praxi s masem přesnost na stupeň stačí. Stejně si každý projde nějakým procesem učení a hledání toho, kolik tam nacvakat, aby ten steak byl eňo-ňůno, jak ho má rád. WiFi a podobné kraviny bych v tom já osobně nechtěl.
krutor Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 Tak experimentalni susene maso po indicku dopadlo vyborne a muzu ho doporucit. Ja uz taky kvasim... Bile zeli delam roky a vedle prvni pokus o lehce kvasenou zeleninu (bile zeli, cervene zeli, cibule, mrkev a cervena repa). Snad ty podomacky vyrobene sklenky budou fungovat.
gunman Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 Zavřeli nám hostinec, tak udělal hostinský Hubálek HuHu Drive. Denní meny + drive Dnes novinka HuHu horký pes
TomCZ Odesláno 3. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2020 U Hubálka nebo u Vnuka se rád stavuji, když jedu kolem.
krutor Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 Veprove mi chutna prekvapive vic. Hovezi ma na me moc vyraznou masovou chut.
Spongebob Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 sakra to PhoBo bych dal hned co v tom máš za maso?
bandicoot Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2020 Placek z mouky z rozmixovaných vloček, kysaná smetana, povidla. Chystám se na gastro vyšetření, tak neprasim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se