filltos Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) Ano, jméno Daniel jsem věděl, ale nevěděl jsem přezdívku, abych si to spojil, jestli jsme spolu někdy nekomunikovali. Tak. EDIT: Myslím Berte, že osočení bylo zbytečné.... Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Pak se omlouvám za zbytečně pejorativní příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Berta bolí kolena, buď shovívavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 (upraveno) V pohodě Že sis ale dal práci s tak dlouhým příspěvkem Edit: o kolenech sem nevěděl Upraveno 25. prosince 2021 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 Voba dva: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2021 skořicový šneci po americku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 před 12 hodinami, Tom4 napsal: skořicový šneci po americku Paráda ,pro lempla , jako jsem já, Cinnabon na Harfě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Už mám těch vánočních sladkostí plné zuby… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Wau, to vypadá lákavě u nás klasika. Už funím jak lokomotiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 Po něčem podobném jsem funěl včera - ale 10km zdravotní vycházka to spravila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2021 (upraveno) @Radek124 Moc pěknej talíř! Lepšíš se Mise zdolat br.salát splněna. Sekundovala pečená ku.stehna ala kachna na kořenovce a jatýrka. A něco na zapití, aby to líp klouzalo. Upraveno 26. prosince 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Tak dnes testováni nové pánve wok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Ja sice bez woku, ale zato sem zasral pul kuchyne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 (upraveno) Upraveno 29. prosince 2021 uživatelem JoyStick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2021 Bravo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Švej-žu-žu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 krásný… a maxel, to fakt takhle sypkou rejži dáváš hůlkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Ani hownajs. Hůlky na foto, do ruky pořádnou radlici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Já žeru i takhle sypkou hůlkama, akorát to chce bagrovací grif Zůstala mi ještě jedna porcička ze včera, tak k chlebíčkům na svačinu zas Ramen. Tentokrát jsem to nedělal úplně ve spěchu, tak asi o 3,5% lepší plating Chilli olej samozřejmě za těch pár minut naprosto zmizel, tak si ho domyslete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2021 Silvestrovská večeře už plave ... Nikdy jsem to nedělal, tak když se to nepovede, přidám si alkoholu a úspěšně to zapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se