warann Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 To taky vyzkousim. Podle me to je u nas nedocenena zalezitost. Ackoli nejsem uplnej vajickozrout (a to mame vlastni), tak takhle uprava me nadchla a jsem schopen sporadat na svoje pomery znacny mnozstvi vajec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2022 Nakládaný rostbeef, opékaný brambor, rukola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 V 19. 4. 2022 v 20:04, slabak napsal: Zdravim, mozna to tu nekdy probehlo, nemate nekdo recept na nakladana vejce? V metru dnes o tom mluvili 2 chlapici a uplne se rozplyvali... Na vejce se teprve chystám, ale tenhle blog je výborná studnice informací o fermentaci a nakládání: https://www.zkvaseno.cz/vejce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Nově naložené kimči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Není v tom nějak moc vody/láku? Ale já ho dělám v keramickým kvašáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Tak on ten lák ničemu nevadí - hodně to pustilo vody. Původně tam bylo tak 1-2 cm. Snadno se dá ubrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 (upraveno) Králičí galantýna z hřbetu na zejtra, stehna prošpikovaný na pečení. Na to, že králíka sem boural a kostil prvně, docela easy-peasy. Upraveno 22. dubna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 24. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2022 "Entrecôte", šťouchaný brambor, a China rose klíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 25. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2022 Omeleta s Džiugasem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Kuchyně v práci mě dostává kombinacemi večerních snacků, domácí chléb, dijonéza, výběrová šunka, tvarůžky, ředkvička, miniokurčičky, a nakládané cibulky a ono to dohromady fakt chuťově ladí, a žeru to už x dní po sobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 (upraveno) Dobře si vás rozmazlují! Jinak palec hore za poslední posty, jedeš slušné bombice Upraveno 27. dubna 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 Ja dnes nasel ve sklepe cca 4 mesice stary lovecak. Narezak nemam a i pro ostry kuchynak to byl dost orisek. Pocatecni obavy se rozplynuly po 1. soustu. Vynikajici. Snad se nepotento... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Chlapi nemáte někdo tip na těstoviny s panenkou? Mám menší panenku, chuť na těstoviny, ale kromě špenátové a sýrové omáčky, mě nic nenapadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 Co tak překvapivě přidat rajčata, trochu protlaku. Šalotka, česnek, prochcat bílým vínem, nějaké koření a jeb máš to tam. Trochu parmazánu na závěr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2022 A nebo variace bylinkové omáčky s hříbkama/žampiónama a smetanou (víno, česnek ani šalotka se tím nevylučují)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Sezóna v plném proudu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Joo, chřest u nás v sezóně jede často. Máš to pěkný, jen ta majda (holanďan hádam) se ti cosi zdrcla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 (upraveno) před 9 hodinami, Maxel napsal: Joo, chřest u nás v sezóně jede často. Máš to pěkný, jen ta majda (holanďan hádam) se ti cosi zdrcla. Nezdrcla pajcnul jsem ji maslem z opecenejch erdâpfel resp jsem to maslo pajcnul to holandskou omajdou Upraveno 1. května 2022 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Trochu odbocim od domaci/domacke produkce. Na zaver naseho turne po Manchestru jsme si dali Buffalo wings. Podotykam, jedl jsem je mnohokrat, delame i doma podle klasickejch receptu. Mel jsem je i ve Statech. Jo, a mam rad palivy a taky kysely. Ale tohle byl totalni brutus. Jak z hlediska kyselosti tak palivosti. Ale hlavne ta kyselost byla silena. Dali jsme si ve 3 velkou porci a ani tak to uplne nedali. Jak rika Rimmer, pripada mi to jako operace strev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 (upraveno) @Maxel Díky, potěšilo! Dneska jen zpracovávám zbytky, kus panenky, sušená rajčata, nakládaný pepř, hořčice & listové těsto, uvidíme zítra, nechávám chladnout v alobalu do rána. Upraveno 2. května 2022 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se