montemar Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 omáčka z hřiba kováře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 před 14 hodinami, montemar napsal: omáčka z hřiba kováře. Jo tak ta vypadá luxusně jen je třeba to raděj dýl povařit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 Větrníky vypadají taky libově! Dneska zbytky ze včera, a skoro medium roštěnec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 (upraveno) před 6 hodinami, Spongebob napsal: Jo tak ta vypadá luxusně jen je třeba to raděj dýl povařit. no, to jsem právě asi neudělal. dal jsem tomu 45 min v papiňáku a druhej den takovej divnej pocit.. ale dobrý to bylo moc a přežil jsem Upraveno 23. září 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2022 45min v cocot minute musí na houby stacit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Po 3h naprosto zbytečného čekání na dětské ambulanci v Motole (dcera, zuby) už pak nebyla nálada na velké vaření. Tak jen obyč carpaccio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Obed v prírode Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) Kuřecí roláda jde do sauny. Mezitim jako takovej předkrm zapečené žampíky s camembertem, uzeným sýrem a pažitkou. Upraveno 25. září 2022 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Operation finale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Hehe, taky dneska kuře s bramborem. 6 hodin na 90° konfitovaný čtvrtky kukuřičnýho kuřete, dotažený pak pod grilem na křupavou kůžičku, k tomu brambory, napřed upečený v alobalu v troubě společně s tím konfitem, nakrájený na plátky a zapečený se smetanou a sýrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Nj, jako dycky ciwe. Dojde šéf a celý mi to tu rozbije Krásná práce! Musim ten konfit taky už konečně prubnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Tome v cem jsi to konfitoval? Krasny to je. Ja kdysi konfitoval akorat husi stehna, pecka to byla, ale to crcani s tim bylo.. signifikantni:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Pecka hosi dal bych si to vsechno, ja jsem jen na rychlo upekl focacciu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Fokáča bezvadná Dal jsem dva kelímky obyčejného sádla co jsem koupil ale bylo to málo, takže jsem to dolil litrem slunečnice. Ve výsledku kuře chutná jako kuře a vypečená kůže jde cítit a chutná po tom sádle teda dost, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Prosím o radu. V demižónu jsem prohnal alkoholovým kvašením 5 l chilli omáčky, potom jsem jí 14 dní v aerobně octovatěl. Nyní se chystám jí dochutit, a nalít do lahviček placatek a pak pasterizovat. Problém je v tom, že je poměrně řídká. A dlouho se mi ji svařovat nechce, chtěl bych ji jen krátce provařit a a zahustit jemným kukuřičným škrobem. Ale já s ním vůbec neumím pracovat a bojím se, a že netrefím poměr k dosažení konzistence šampónu nebo tam budu mít cucky. Měl byste někdo radu? Děkuji uctivě. edit: jde hlavně o to množství. Jsem připravený udělat 5 dávek po 1 l, ale drbat se s malými dávkami se mi věru nechce. A taky nemám zkušenost, kdy přestane ten škrob houstnout. A aby nebyla bezva horká omáčka, ale po vychladnutí tmel nebo lepidlo. Upraveno 26. září 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 (upraveno) Máš doma pudinkovej prášek? Máš. Pudink z toho uvařit umíš? Umíš. Je na tom napsaný kolik to váží a na kolik to je mlíka? Je. Čistej škrob. Takže víš postup a víš poměr kolik škrobu udělá z mlíka hutnej pudink. A ty chceš konzistenci řidší, takže jenom snížíš poměr škrobu k tekutině. Pokud ho rozmícháš ve studeným a pak přidáš do teplýho tak hrudky nehrozí. Dej klidně méně, protože operaci zahušťování škrobem můžeš v případě moc tekutého výsledku bez obav zopakovat. Edit. po nalití rozmíchaného škrobu do horkého to zhoustne po dosažení varu, stáhnout, dál nevařit, už to víc nezhoustne než začneš dej do mrazáku malej talířek, pak na něj dej lžíci hotového výrobku, ten vlastně hned zchladne a to je výsledná konzistence, nezapomeň že dohustit to můžeš znova Upraveno 26. září 2022 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2022 Jeee dekuju. S tim pudinkem me to nenapadlo. Puding je 38 g na 500 ml mlika. Ta omacka ma v sobe uz pevnou slozku, takze zkusim dat tech 40g do 2,5 l a uvidime. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 (upraveno) Tome, tak jsem nakonec škrob nepoužil, ale zariskoval s xantanem. 1 g do mixéru, když jsem mixoval 1 l a řídké majdy. Vyšlo to báječně. Jsem hrozně nadšený z celého procesu.A musím se poplácat po rameni, protože na prvotinu to dopadlo úplně parádně s vědomím toho, že se za ten měsíc přípravy mohlo posrat kdeco.A musím se poplácat po rameni, protože na prvotinu to dopadlo úplně parádně s vědomím toho, že se za ten měsíc přípravy mohlo posrat kdeco. Upraveno 27. září 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Až na to, že ten příspěvek máš zase dvojitě zduplikovaný je to fajn, Romane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2022 Sorry, já už fakt nikdy nebudu nic nakecavat do toho mobilu. Jsem jak celovětově koktavej magor. A navíc si to ani nezkontroluju. Pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se