Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akorat že se nosní sliznice z kombinace vařba a mixer bude léčit tak tři dny 😂😂😂

Odesláno

jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? 

Odesláno
V 29. 9. 2022 v 14:31, montemar napsal:

jde mi o nádobu. vydrží ta hlína (ze které se většinou vyrábí, někdy je i z litiny, ale to už není autentické maroko), přímý kontakt s rozžhavenými uhliky? 

Žhavý uhlíky nevím,ale dávám to na svůj wok plynový hořák a vše v pořádku. Mám tajine od Emile Henry.

Odesláno

Kluci, doporucte mi nejakej ruční mlýnek na pepř/sůl, aby to něco vydrželo, měl sem elektricky Catler a tak po 8 letech me opouští. Díky

Odesláno

7 let máme nerezový (tělo) mechanický Zassenhaus s keramickými mlecími kameny. Jeden mlýnek na pepř, jeden na sůl. Ale teď když jsem letmo kouknul na google, vidím od téhle značky jen elektriku 😞 Tyhle co máme mohu ale v klidu doporučit.

Odesláno

Já dostal nějakej z Pepca, a doteď jsem nezjistil, jak se do toho leze 😁

Odesláno
před 16 minutami, Maxel napsal:

Wagyu. Nebe v hubě!

FFEE58F7-4FD4-4CC5-B927-6AE4DBBC4223.jpeg

9B398287-B4CB-439C-BA6C-72B1E8840626.jpeg

Vidím nůž od Milana Tůmy? A taky epesní pokrm 🙃👌!

Odesláno

Nn, ten je od Číňana Aláče :) 

Ale teď na toho Tůmu koukam, neznal sem, a fakt dělá prakticky stejné kudly. Snad to teda nevozí ze stejné fabriky, jako ten rejžák 😂 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...