Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemam to nikde overene, ale tipoval bych, ze jo. Tenhle kramek je na pomerne lukrativnim miste uprostred Manhattanu a pokud by prodaval fejky, tak tam moc dlouho nevydrzi. Navic ceny i odpovidaly. Dovnitr pujdu zas nekdy jindy...

Odesláno

Andy tak tam by si člověk určitě vybral, když vidím tu smršť Omega, tak bych měl asi problém odejít s prázdnou :)

Odesláno

Díval jsem se letmo na jedny suby a u nich měly cedulku s původní cenou někde tuším na 19900usd, naše cena 9900usd. Na to, že nejsou AD to je celkem dost, ale předpokládám, že je to proto, aby mohli jít s cenou někam k 8000usd. Možná míň. Pokud by to bylo teprve ta půlka dolů, tak nové suby za necelých pět bych bral :D

Zaujaly mě staré Omega Seamaster 300. Jsou vidět na třetí fotce dole uprostřed. Jinak jsem byl rád, že mám před výplatou, a že už toho mám plnou kabelku :)

Odesláno
RADO JAKO OFICIÁLNÍ ČASOMÍRA UNICREDIT CZECH OPEN 2016

Švýcarská hodinářská značka Rado se představí již popáté v řadě v roli Oficiální časomíry mezinárodního tenisového turnaje mužů kategorie ATP UniCredit Czech Open. Turnaj se uskuteční v areále TK Prostějov, ve dnech 30.5.2016 ? 4.6.2016. Rado bude v roli Oficiální časomíry turnaje měřit každou sekundu těchto sportovních klání svými rohovými hodinami v podobě modelu HyperChrome Match Point.
SWSSTENNIS.jpgHladké, sportovní a švýcarské: nové Rado HyperChrome Match Point
Sportovní sofistikované hodinky inspirované tenisem, to jsou nové Oficiální hodinky turnaje HyperChrome Match Point. Limitovaná edice 999 individuálně číslovaných kusů se vyznačuje sekundovým sčítačem rozděleným po 00, 15 a 40, a hodinovým sčítačem s ilustrací tenisové sítě. Jednolité pouzdro, náramek z matné plasmou upravené high-tech keramiky s leštěnými středními dílky a luneta s gravírovanou tachymetrickou stupnicí dělají z Rado HyperChrome Match Point dechberoucí časomíru a perfektní hodinky na zdvihání vítězné trofeje.
cat_hyperchrome_650_0024_3_010.jpgRado je světově známou značkou, vyhlášenou pro svůj inovativní design a použití revolučních materiálů pro nejodolnější hodinky na světě. Od svého založení ve švýcarském Lengnau prokazuje Rado objevitelského ducha, který je potvrzením filozofie značky ?Pokud si to dokážeme představit, můžeme to i uskutečnit? platné dodnes. Tenisovou novinkou letošního roku je především informace, že značka Rado vstoupila do světa australského tenisu jako partner oficiální časomíry turnaje Brisbane International.
Carina_Witthoeft_RADO_YoungStars.jpgRado a tenis v roce 2016
Mubadala World Tennis Championship (Abu Dhabi, SAE: 31. 12. 2015 ? 2. 1. 2016); Abierto Mexicano Telcel (Acapulco, Mexiko: 22.?27. 2.); TED BNP Paribas Istanbul Open (Istanbul, Turecko: 25. 4. ? 1. 5.); Aegon Open Nottingham WTA (Nottingham, Spojené království: 4.?12. 6.); Aegon Classic (Birmingham, Spojené království: 13.?19. 6.); Aegon Championship Queen?s (Londýn, Spojené království: 13.-19. 6.); Aegon International (Eastbourne, Spojené království: 18.?25. 6.); Aegon Open Nottingham ATP (Nottingham, Spojené království: 18.?25. 6.); Rakuten Open Tournament (Tokio, Japonsko: 3.?9. 9.); Bank of Moscow Kremlin Cup Tournament (Moskva, Rusko: 17.-23. 10.); Erste Bank Open Tournament (Vídeň, Rakousko: 17.-23. 10.); Swiss Indoors (Basilej, Švýcarsko: 24.-30. 10.)

Odesláno

Dnes v pražském metru, linka B, 11:50 mladý týpek co vystupoval na Náměstí Republiky měl na ruce modré Tudor Black Bay na kůži. Na letišti pak nějaké Submariner a starší pán s IWC Big Pilot. Teď v dánském vlaku mladý frajer SEIKO Pepsi na meeshi. Kozu zkoušet nebudu :-)

Odesláno

Tenhle kramek je na pomerne lukrativnim miste uprostred Manhattanu...

Na 57 th? Naproti hotel Salisbury ? Taky jsem tam stál před výlohou s otevřenou hubou... :o

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...