huhu4d Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 V 15. 6. 2019 v 18:12, ragu napsal: Dneska zase C.I.P.A. Store na Smíchově, stejnej člověk co měl minule keramický Panerai 8 days měl dneska keramický Top Guny. To fakt musí bejt někdo místní.to bude sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 V 15. 6. 2019 v 18:31, lordsoft napsal: Oboje su od neho v inzercii takze trefa. EDIT: vlastne Topguny uz predane, tak uz kvazi nepravda..Ty pamy ale nejsou 8 days a taky sou keramicky... takze to nebude asi vončo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 V 15. 6. 2019 v 19:24, tikzot napsal: Ty pamy ale nejsou 8 days a taky sou keramicky... takze to nebude asi vončo;-)Možná mám jenom blbej odhad. Napsal jsem mu zprávu tak uvidíme)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Dnes jeden klient tento nevídaný kousek: AQUATIMER CHRONOGRAPH EDITION ?EXPEDITION JACQUES-YVES COUSTEAU? na narozeniny od manželky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Dneska odpo pod Dlazdenkou pan v cernem medvedovi oris na gume.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Klient a fanoušek PP, dneska na Nautily na kaučuku, překvapilo mě, jak jsou malý, ale prudce nositelný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ještě nikdy jsem neviděl na něčí ruce tak velký hodinky. Dnes kolem půl pátý odpoledne, metro C mezi Florencí a Kobilysy. Někdo zdejší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale lumi mají jak Seika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Diesely mají snad skoro všechny modely takové obrovské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jj aj podľa mna diesely: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Ten nápis "only the brave" je docela výstižný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Ale zase ta lumi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Já bych si dokonce troufl tvrdit, že ti ani nejsou dýzly, ale nějakej shit od větví. Teda ne, že by dýzly nebyly shit samy o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 JJ, podle mě fejk dýzlu bez chrona se třema čtyřma shit strojkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dnes kolem poledne Kolkovna v Holešovicích - dva muži u stolu a jeden na ruce krásné AP s bílým cifrem - někdo odsud? Něco takového: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 19:48, Tygr, volnej stul bez rezervacky...tohle jsem jeste nevidel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 V 18. 6. 2019 v 17:50, nickolas napsal: 19:48, Tygr, volnej stul bez rezervacky...tohle jsem jeste nevidel Ale tohle je vlakno co jste kde videli, ne co jste nevideli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 V 18. 6. 2019 v 16:52, milomac napsal: Dnes kolem poledne Kolkovna v Holešovicích - dva muži u stolu a jeden na ruce krásné AP s bílým cifrem - někdo odsud? Něco takového:ap kolkovna.jpgTo je můj rajon, ale já to nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 V 18. 6. 2019 v 19:08, Ace84 napsal: To je můj rajon, ale já to nebyl. Já tam byl náhodně s dcerou na obědě, měla tam v okolí vyřizování a chvíli než přišla, jsem stál vedle stolu s AP. Pánovi seděly, jen bych podle ruky neodhadl jejich velikost - řekl bych 39 až 42 mm, pokud dělají různé varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Ja to taky nebyl, ale vzal sem si je teda na ruku dneska no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2019 včera v Palladiu frajer v teplákovce na protejších esklátorech a na ruce RM, ale model netuším, byl to fofr, max že byly bílý a z boku průhledný, nejspíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se