Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Navážu na jeden svůj starší zdejší post. Ještě mají Breitlingeny, ty na noc z výlohy bohužel uklízí, jsou totiž vyšší level s turbem...

nevěřím že to je v kameným obchodě v čr. jedině tržnice

Odesláno

A to já zase věřím. Na Vinohradské dole u Muzea je zastavárna a tam mají podobné "lahůdky" taky a je to kamenný krám.....

Odesláno

Strejda nosí pěkné kousky, momentálně IWC - tuším Portuguese chronograph. Moc to nestíhám sledovat, jak to střídá. Zahlédl jsem u něj ale taky Rado v celo černém provedení, velmi uhrančivé.

Odesláno

Dnes OC Sestka datart cca kolem sedmy vecer pri reseni bussines reklamace sem chvalil chlapikovi pilotky . Rozmer cca 44mm, centralni vterinovka , loga sem si nevsiml. Nekdo odsud? Kozu sem v praci nedal asi na to nemam ( koule)

Odesláno

dneska na proti mě v RegioJetu měl pán na ruce nějaký hodinky, na první pohled mě napadlo, že by to mohly být nějaký Glycine ale nebyl jsem si jistej. Po 30s na googlu jsem zjistil, že mám pravdu... :) Jo a taky se podezřele díval na moje zápěstí, někdo zdejší? :whistling:

3856109.jpg

Odesláno

Pracovní oběd s obch. partnerem - keramické Suby. Ty nová pouzdra na Subech se mi prostě nelíbí, zlaté chrasťáky.

..moje řeč.. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...