Ondoni Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 ...se musím přiznat, že je mi z toho fyzicky nevolno...normálně mi z toho vysychá v puse...
SCIFI Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 Navážu na jeden svůj starší zdejší post. Ještě mají Breitlingeny, ty na noc z výlohy bohužel uklízí, jsou totiž vyšší level s turbem...nevěřím že to je v kameným obchodě v čr. jedině tržnice
hulk Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2013 A to já zase věřím. Na Vinohradské dole u Muzea je zastavárna a tam mají podobné "lahůdky" taky a je to kamenný krám.....
Kondrys Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Strejda nosí pěkné kousky, momentálně IWC - tuším Portuguese chronograph. Moc to nestíhám sledovat, jak to střídá. Zahlédl jsem u něj ale taky Rado v celo černém provedení, velmi uhrančivé.
gunman Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2013 Čí přítelkyně byla dnes v Prostřeno? Buď někdo zdejší nebo sběratel fejků.
Jirkasirka Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Snad by nikdo zdejší neměl takhle naházený hodinky na stole...
quest987 Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Dnes OC Sestka datart cca kolem sedmy vecer pri reseni bussines reklamace sem chvalil chlapikovi pilotky . Rozmer cca 44mm, centralni vterinovka , loga sem si nevsiml. Nekdo odsud? Kozu sem v praci nedal asi na to nemam ( koule)
tenge Odesláno 28. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2013 Neříkej že jste tam vařili ?Ale měl...
organic Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2013 To ne, ale taky mám hodinky volně rozhozené po bytě. V koupelně na poličce, na nočním stolku, u klíčů, na stole. Nemám na ně sarkofág.
Traveller Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 Včera ve Vídni dvě šikovné slovenky vybíraly hodinky s rozpočtem do 15000 Eur. Doufám, že pro někoho zde na foru...
bedja Odesláno 1. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2013 ..v inzerci na repro Chopardy.. ..jinak uplynulý týden kdeco..po cestách po Evropě..okouzlen jsem zůstal po ošahání Audemars Piguet Royal Oak Offshore 44MM Carbon..hold ta koza..
El Nano Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 dneska na proti mě v RegioJetu měl pán na ruce nějaký hodinky, na první pohled mě napadlo, že by to mohly být nějaký Glycine ale nebyl jsem si jistej. Po 30s na googlu jsem zjistil, že mám pravdu... Jo a taky se podezřele díval na moje zápěstí, někdo zdejší?
organic Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Pracovní oběd s obch. partnerem - keramické Suby. Ty nová pouzdra na Subech se mi prostě nelíbí, zlaté chrasťáky.
kloubik Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 O vikendu v jednom prirodnim parku fotografka stredniho veku na ruce IWC Mark XVI...naprosto pecka hodinky i na zensky.
tombed Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Včera ve Vídni dvě šikovné slovenky vybíraly hodinky s rozpočtem do 15000 Eur. Doufám, že pro někoho zde na foru...boha jeho, on už je tu Fico?
bedja Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Pracovní oběd s obch. partnerem - keramické Suby. Ty nová pouzdra na Subech se mi prostě nelíbí, zlaté chrasťáky...moje řeč..
Exiztence Odesláno 2. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2013 Dneska jsem měl opravdu netradiční úlovek Chanel J12 automatic v bílé keramice na slečně v metru:http://www.gemnation.com/watches/Chanel-J12-38mm-H0970-1774.html
tombed Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 kulaťoučký pán v servise měl na ruce Herculesy... Někdo odsud? Sphinnx?
siwi Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Nene, tohle Sphinnx není :-) Před pár minutami jsem ho viděl a vážně vypadá jinak :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se