Anton_ Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Díky Rick and Morty jsem objevil toto https://www.youtube.com/watch?v=s6F37L7vtyw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Před obědem pěkně na jeden zátah jedno z nejlepších, yes :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Jeden Sodom cover A jedna origo skladba od Habamalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 V červnu přijede do Prahy Beck, můj hrdina, UÁÁÁ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Tomuhle já říkám koncert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 pouštím chvíli hrozím do rytmu a SKXka jsou natažené, několik much jednou ranou!nechystá se dnes čirou nááhodou někdo na SPECTRAL VOICE do Underdogs? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) R.I.P. Neil Peart - Geniální bubeník, skvělý textař, velký sympaťák, ale hlavně obrovský bojovník, člen slavných Rush. Tři a půl roku bojoval, než ho ta mrcha dostala Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Velmi smutné, má nejoblíbenější skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 s každým poslechem mě dostáva,pecka a tady MM překvapil,povedej cover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Pearl Jam první singl z nového CD GigatonCD vyjde 27.3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 24. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2020 (upraveno) Na tenhle singl jsem čekal 7 let nebo jak dlouho pevně doufám, že bude na té desce Eddie i zpívat a bubeníka nebudou mít automatického, zatím spíš pochybnosti. Ale abych neremcal, tak tady jeden song, co se nevlezl na Ten, jejich nejlepší a nejprofláklejší album https://youtu.be/vW4KVXRGQOA edit...koukám, že zase nevím jak vkládat videa, přitom to před časem fungovalo Upraveno 24. ledna 2020 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Alicia po dlouhé době opět v ČR.https://www.o2arena.cz/cz/akce/Alicia-Keys_1073.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 v práci u kávy něco příjemného dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Oh My God! You could base a whole religion around THIS GROOVE! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ivan Král zemřel...71 let 28.2. má vyjít poslední deska. https://www.youtube.com/watch?v=X_ooBaVLQoA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Ivan Král zemřel...71 let 28.2. má vyjít poslední deska. https://www.youtube.com/watch?v=X_ooBaVLQoA Tvl hade jsi mě předběhl, právě sem du dát přesně ten samej odkaz. Kámoši co mají kapelu tenhle song hrajou léta. Pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Tenhle je nejproflaklejsi, ale je jich hromada skvelych. Nedavno jsem si rikal, ze bych na nej zase zasel...nezajdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Taky si už nezajdu na Prince nebo třeba na Scorpions. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 (upraveno) Taky si už nezajdu na Prince nebo třeba na ^. Proč už ne na Škorpíky? Upraveno 3. února 2020 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Proč už ne na Škorpíky? Protože mě nezajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se