Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
On 10/18/2023 at 3:15 PM, TLD said:

Bluman,jako ze po dalnici do Brna?😂 taky bych nemohl dospat😂

jj, cesta Bratislava - Brno - Praha nakoniec prebehla nezvycajne hladko. A malo to este necakany bonus 🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
12 hours ago, bluman said:

A malo to este necakany bonus 🤣

Stopar, ktoreho som bral, ma naoplatku povozil v Prahe 😆

Odesláno
Právě teď, MarekSTI napsal:

Sbohem Mercedesi, vitej Mercedesi, aneb vymena sluzebaku😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Ja ted dva dny jezdil veckem od Mercedesu, diesel, 140kw, ctyrkolka. A musim teda rict ze na to, ze je to auto za skoro dve mega (todle par let stary, 50k najeto), tak me to fakt nemile prekvapilo - je to proste lepsi dodavka, nemuzu si pomoct. Drnca to, odskakuje to, furt to radi a pritom vlastne nejede, kor na dalnici:) Kdyz to srovnam s velkym MPV typu Sharana, je to nesrovnatelne horsi jizda.. o to vic nechapu ze ty klasicky MPV vicemene koncej, se sluou v oku vzpominam na Alhambru, to bylo supr auto.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
V 26. 10. 2023 v 11:40, tmx napsal:

Co ten kapacitní volant? Všichni to komplet hejtují. Mám ještě tlačítka (ovládání poslepu) a tydle novinky mě spíše odrazují...

Za mě je úplně OK, žádný problémy, nebo překlikávání neregistruju. Auto zatím úplně super, tak snad mi to vydrží...

Odesláno

Pokazde, co se v nem projedu, tak mam chut smazat inzeraty a neprodavat :D Jenze co z toho, kdyz s nim jezdim minimalne, no... :) 

Odesláno

Letošní SEMA... Tohle by mě bavilo :)

Odesláno
V 17. 10. 2023 v 12:55, African napsal:

Celý týden v novém Mondeu a mega happy 😎 Výborný auto, potiché, super podvozek a dobré Sony audio z cédéčkem, které fajnově hraje, heč 😆 Dvoulitr navíc jezdí za tašku hrušek, kolem pěti se spolu držíme. Akorát přidělat závěs je trochu pakárna, musí to dělat pouze AD, protože se mění nějaký elektronický modul...no nic, jsem zase o třicet lehčí abych to zkrátil 😅 Ale auto super, baví mě v tom jezdit....

Mondeo pro mne bylo kdysi velké překvapení. Když jsem v roce 2011 uvažoval o dalším autě, chtěl jsem něco lehce ojetého. Do té doby byla má poslední auta kombíky Opel Omega, prostě velké kombíky využiju. Jenže v té době už nebyly a po dlouhém výběru nakonec vyhrálo Mondeo. Vydrželo se mnou 8 let, nikdy mne nezklamalo, bavilo mne v něm jezdit, opravdu jsem si to užíval, dostávalo kvalitní servis a nakonec jsem ho i dobře prodal, v té době za nadstandardní cenu, ale zájemce ocenil mou upřímnost, stav auta a péči, kterou jsem mu věnoval. Ještě několik let mi posílal fotky z dovolené a jaký je prý Fordík miláček rodiny.

Od té doby jezdím v Superbu, opět kombi. Je to Sportline, nafta, 140 kW, DSG, auto téměř v plné výbavě vč. nastavitelného adaptivního podvozku, pádel pod volantem a adaptivního tempomatu, který hojně využívám. Za 5 a půl roku jsem najel přes 200 tisíc km a mohu říct, že ani tohle auto mne nikdy nezklamalo a stále mne baví. 

Odesláno
před 2 hodinami, Ivan Lelák napsal:

Mondeo pro mne bylo kdysi velké překvapení. Když jsem v roce 2011 uvažoval o dalším autě, chtěl jsem něco lehce ojetého. Do té doby byla má poslední auta kombíky Opel Omega, prostě velké kombíky využiju. Jenže v té době už nebyly a po dlouhém výběru nakonec vyhrálo Mondeo. Vydrželo se mnou 8 let, nikdy mne nezklamalo, bavilo mne v něm jezdit, opravdu jsem si to užíval, dostávalo kvalitní servis a nakonec jsem ho i dobře prodal, v té době za nadstandardní cenu, ale zájemce ocenil mou upřímnost, stav auta a péči, kterou jsem mu věnoval. Ještě několik let mi posílal fotky z dovolené a jaký je prý Fordík miláček rodiny.

Od té doby jezdím v Superbu, opět kombi. Je to Sportline, nafta, 140 kW, DSG, auto téměř v plné výbavě vč. nastavitelného adaptivního podvozku, pádel pod volantem a adaptivního tempomatu, který hojně využívám. Za 5 a půl roku jsem najel přes 200 tisíc km a mohu říct, že ani tohle auto mne nikdy nezklamalo a stále mne baví. 

Jo to mohu potvrdit, jsem taky combajnista a Mondeo a Superb miluju. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...