Frostie Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Koukám všichni se těší až bude ČR spadat pod Čínu nebo Rusko, no třeba tady budete mít levněji Josef, to už je asi diagnoza, twl...
DavidLC Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 U FBI jezdi cernejma. Ten ted nebyl na sklade. Tohle je samozrejme z pujcovny a mame to mimo mesto, takze zadnej problem. Garaze a parkovaci mista tu jsou na to dimenzovana. Klasicky sedan jak Camry, Altima nebo Mondeo ten pudorys nemaj o tolik vetsi. Tohle je o "chlup" delsi. Pravda ale je, ze v prazskych garazich bych s tim parkovat nechtel. Stejne tak jako tankovat u ceskych benzinek Edit: Jinak suburban je fakt super kara. Treba Escallade je moc hip hop auto a GMC nemaj takovou auru. Chevy je Chevy Moje zkušenost s Ford Expedition u nás je, že než délka, mě trochu vadila šířka. Zrcadla jsou fakt velká a šikovně postavenej pošťák už byl problém, po městě couračky opruz, ale vyjet na širší silnici pokojíček na kolech.Ale Sabrbén je fešák.....
Josef01 Odesláno 29. října 2016 Nahlásit Odesláno 29. října 2016 Já dnes viděl za sklem prodejny tohle a líbilo se mi to i naživo.
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 (upraveno) You must enter a post. Edit : radši ne. Upraveno 30. října 2016 uživatelem straspol
pavel23 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Já dnes viděl za sklem prodejny tohle a líbilo se mi to i naživo. Má to u nás majitel jatek a fakt neskutečný auto, jen mi říkal, že je problém s parkování ve městech. Spotřeba kolem 20 l Natural, ale to on neřeší.
Josef01 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Motor 6.2l si přece jenom něco vezme, zvláště ve městě, to by musel mít hybrid, pak je to v pohodě. Záleží jakou má verzi ESV má 5.2m což není problém, ale verze EXT už má 5.7m a tam se do běžné mezery už prostě nevejde.
Jeremy Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Má to u nás majitel jatek a fakt neskutečný auto, jen mi říkal, že je problém s parkování ve městech. Spotřeba kolem 20 l Natural, ale to on neřeší.K majiteli jatek mi to tak nějak sedí :-D
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 K majiteli jatek mi to tak nějak sedí :-DMá moc agresivní čumák- hodilo by se víc k zubaři.
Pavelpu27 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Koukám všichni se těší až bude ČR spadat pod Čínu nebo Rusko, no třeba tady budete mít levněji Proč máš pocit, že vše mimo EU automaticky přejde pod Rusko a Čínu? A proč máš pocit, že nelze být mimo EU a obchodovat s ní nastejné bázi, jako třeba Norsko?
Josef01 Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 SZ, tady je to OT. Koukám Cadillac je tady oblíbená značka
Hasňa Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Proč máš pocit, že vše mimo EU automaticky přejde pod Rusko a Čínu? A proč máš pocit, že nelze být mimo EU a obchodovat s ní nastejné bázi, jako třeba Norsko?Jako platit stovky milionů EUR jenom za to, že budeme mít přístup na volný trh a pak stejně muset dodržet úplně všechny zákony a předpisy na jejichž tvorbě se nebudeme moct jakkoliv podílet? Tenhle názor je v diskuzích na Novinkách velmi rozšířen, bohužel je šíleně naivní a zcela bez kontaktu s realitou.
DavidLC Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Motor 6.2l si přece jenom něco vezme, zvláště ve městě, to by musel mít hybrid, pak je to v pohodě. Záleží jakou má verzi ESV má 5.2m což není problém, ale verze EXT už má 5.7m a tam se do běžné mezery už prostě nevejde.Já hybrid rád, ale údajně u těchto "oblud", které taky rád, až tak nezabírá (jedna paní, internet, povídala). Neznám bohužel nikoho s reálnou zkušeností. U Lexe je to cca 3 litry (8 vs 11) u velkého motoru a váhy by mě zajímal rozdíl, hlavně ve městě by to mělo být znát,jízda amerikou mimo nebude určitě 20l/100.
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Jak jsme se zatím zapodíleli na tvorbě zákonů a předpisů které musíme dodržovat ?
Hasňa Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 To, že o tom nevíš, neznamená, že se to neděje.
straspol Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 To, že o tom nevíš, neznamená, že se to neděje.Taky to ovšem neznamená, že se to děje. Vzhledem ke křečovité mediální prezentaci každého zbytečného prdu nemám pocit, že by naši europosranci nějak znatelně pootočili soukolím dějin
Bobisek Odesláno 30. října 2016 Nahlásit Odesláno 30. října 2016 Tady to je koukám samý znalec vyjednávacího procesu v EU... Jestli to nejhorší, co jste schopni z EU spojit, je limitování teoretického výkonu vysavačů, tak je to s ní ještě v pořádku :-) Nerozumím, jak někdo může brát jako omezování svobody nemožnost koupit si vysavač s výkonem třeba 5000W, když ten nebude nijak efektivnější než ten s 1500. Že dnes dostupné vysavače jsou přes výkonové omezení mnohem lepší, než ty staré neomezené, snad nelze popřít. A pokud s tímto vývojem nesouhlasíte, nikdo vám nebrání používat vysavač ETA z roku 1975, který sice spotřebuje 5 % výkonu Temelína a hlučí jak start rakety Energia, ale smítka mu musíš do hadice mést košťátkem...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se