kuncák7 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Sedí to na vás?http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-znacka-vaseho-automobilu-projdete-si-statistiku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetuSkoda no, podle tohodle bych mel mit peugeot. Do ostatniho se nejak nemuzu napasovat vekem.
Frostie Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Sedí to na vás?http://www.autoforum.cz/zajimavosti/co-o-vas-rika-znacka-vaseho-automobilu-projdete-si-statistiku/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetuNa mne Pažout a zubáru, obé jsem několikrát měl. Takže ok
Bells Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Jedno sedí, ve druhém se že mne stává žena Vítej v klubu, taky jsem za ženskou Na druhou stranu podle toho mládnu, což je fajn. Měl bych akorát ještě přikoupit Audi a následně jít do Porsche, to není úplně špatná vyhlídka.
varjag Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 No ty vole, docela to sedi. Az na vek tedy... :-)
sibirnaya Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Modrá je dobrá. NightfireTak ta je fakt dobra
spineshank Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 Výborně, ty verše se mi líbí, mají hloubku a smysl!now hlavně je to pravda. ..D
Frostie Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2018 now hlavně je to pravda. ..DSamozřejmě
didi986 Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2018 Máš dvě, každé s jinou registrační značkou? :-)prvá fotka je tesne po dovoze, druhá už na nových ŠPZ Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku
brownwld Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Mate nekdo zkusenosti s kamerou do auta?Ma to cenu, je to k necemu nebo je to blbost? Uz nam krapet dochazi trpelivost... Za poslednich 6mesicu nam 2x nekdo nacouval do aut, samozrejme zadnej listecek, kontakt, nic. Celkem to nasere... Díky za zkusenosti
Sphinxx Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Tady na to máš celé vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/91826-kamera-do-auta/?hl=%2Bkamera+%2Bauta
moco Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Mate nekdo zkusenosti s kamerou do auta?Ma to cenu, je to k necemu nebo je to blbost? Uz nam krapet dochazi trpelivost... Za poslednich 6mesicu nam 2x nekdo nacouval do aut, samozrejme zadnej listecek, kontakt, nic. Celkem to nasere... Díky za zkusenostiKdyž neotocis klíčkem tak kamera nefunguje. Takze na zaznamenání aut, co te nabourají na parkovišti, když nakupujes, to asi nebude vhodně
Gustaf Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Moco, blbost...moje kamera jde nastavit tak, že se sepne při nějakým nárazu. Jen je třeba ji přes dobu, co auto stojí, napojit na jiný zdroj energie. Aby tě nevyflakala baterku. Takže teoreticky to možné je
shaggy Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Su kamery co maju daky specialny parking mode. Sent via IPoAC
Geodet Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Červená je taky dobrá. Nový přibližovadlo.
Tom4 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Dali, dávat sem v téhle době foto se značkou která začíná na: "dvě SZ . . . " :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se