wizard-ov Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 @patprom: tak o tom žádná...u Volva pásy a blinkry i když popojíždíš po zahradě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Obávám se, že jak ji znám, tak dojde na tvá slova, neb s tím bude věčně v pr… Selber Schuld! Měl jsem si najít nějakou domácí puťku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Letos jsem vzal taky 250kw v rodinném balení. Spokojenost maximální, jen mě občas překvapí nějaký asistenční systém. Oproti staré 430d, kde byla jen parkovací kamera, je to pořádná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Touring rules! jo asistenčáky sem tam překvapí. Já mám sérii z 2019 a sem tam, hlavně v dlouhotrvajícím dešti, něco vypne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 @patprom: tak o tom žádná...u Volva pásy a blinkry i když popojíždíš po zahradě ;o)Kdyby jenom to…ale neměnil bych Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 Pěkný to máte! U nás třetim rokem kroutí o dost starší paštika, ale pořád k plné spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Maxeli, jak na to koukám, tak ten černý grill asi taky nahodím:) Na těch 190 kw a 510 Nm jsem si zvykl rychle a už mi to přijde jako minimální hodnota pro příští kombík:))Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 (upraveno) Za mě jednoznačná volba. Před vs. po, posuď sám Jinak souhlas, jak si ček na přísun výkonu zvykne, stává se z toho standard. Ale jede to víc než slušně. Akorát 530d má 190kW a 560Nm, ne 510 Upraveno 13. června 2021 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 13. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2021 Ty starší jsou stejně nej. Doteď jsem jim neodpustil, že se zbavili kulatejch světlometů. To pro mě vždycky, spolu s ledvinou, bylo DNA těch aut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Chlapi, VW bratři! Jen perlička: už jste zkoušeli ID verifikaci v aplikaci We Connect? Já jsem si dnes zapomněla v autě mobil, vrátila jsem se, ale bez klíčů - tak jsem si řekla, že si jednoduše odemknu přes appku. Takže prý "zahajte verifikační proces", najednou se mi spustila selfie kamera, do toho mi naskočilo live chat okno s nějakou skřehotavou Kolumbijkou, babizna prý ať se zaostřím a nehýbu, pak ať ukážu do objektivu občanku, zepředu, zezadu, zakroutit rukou, denkjú, máte odemčené auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 Jo ale to delas jen jednou, pak uz se odemyka pres face id, jinak jsem zkousel jinej klic jak jsme se bavili a nic, asi ten mail chodi fakt nahodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 16. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2021 V 12. 6. 2021 v 10:00, wizard-ov napsal: jo, díky, tak to se na to vykvajznu... vzal jsem taky kombíka...ale obávám se, že to bude past na body, těch 250kw je celkem divočina ;o) a je to asi nějaká nadstandardní výbava, protože to má i blinkry, to jsem vůbec nevěděl, že to bmw dělá. Zdar ostravaku ostravsky, ale fajne. Fajne jak cyp to maš. Ja dělam na povrchu, tak mam enem 530 :—) P.S. blinkry mam taky :—) takže full :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Na fotce to nevypadá,ale boční náklon na stranu řidiče lehce přes 30° není nic extra příjemného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Základný poznatok o náklonoch v teréne: auto zvládne viac ako hlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Přesně, tak nějak to je. Auto drží, různě odložené věci v interiéru mění svá místa a člověka začíná jímat úzkost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 (upraveno) Asi je to všeobecně známé, já však tu možnost před tím neměl, ale vřele doporučuji kurz bezpečné jízdy. Opravdu poznat jak se auto chová v krizových situacích není od věci. Jsem rád, že se do nich téměř nedostavam,ale stát se může. (není to reklamní sdělení) Upraveno 18. června 2021 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 V 17. 6. 2021 v 19:14, Dokusan napsal: Tvl ty naklepavany zavazi jsou strop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 30 stupňů už je vcelku dost a dál to s bravůrností Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Božemôj, dnes som si zajazdil. Na blbom SUV! A vraj Ravka nevie driftovať... 80 km tohoto: V sedle som sa míňal s STIčkom - chalanisko rohlík okolo celej hlavy, spolujazdkyňa zovreté pery a zarputilý výraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Nevěřil bych, ale začínáme společný čtvrtý rok! Teda vlastně mě to nepřekvapuje. Volva si jako rodina kupujeme už leta a podle všeho v tom budeme pokračovat. Pořád mě baví, neokoukalo se mi a pokud nebudu muset, ještě dlouho ho za jiné nevyměním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se