African Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Zajímavé, až divné, jako s Rolexkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 G-Klasse je vyprodaná na 5 let. Jasně, že za pět let nedostaneš přesně to, co se montuje dneska, když uděláš objednávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Zrovna jsem chtěl poslat objednávku… nu což. Tak Duster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 16 minutami, Hasňa napsal: G-Klasse je vyprodaná na 5 let. Jasně, že za pět let nedostaneš přesně to, co se montuje dneska, když uděláš objednávku. No to je špatný příklad, u G-Klasse dostane to co už se dělalo před 40-ti lety. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 No, formu, dejme tomu. Takový Rolex s kolama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Zrovna jsem chtěl poslat objednávku… nu což. Tak Duster.Přestali už brát objednávky, takže by to stejně neklapalo. Navíc, stalo se to trejdmarkem divné sorry lidí. Jak říkám, takový Rolex mezi auty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Tak vem 2+1 a máš to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 5 hodinami, African napsal: Zajímavé, až divné, jako s Rolexkama S kamaradem jsme si objednavali na jare 2018 golfa tady od Tomase_2002. Ja ho dostal nekdy v cervenci 2018 s motorem 1.4, ale kamarad ho dostal az na podzim uz s motorem 1.5 a taky drazsiho asi o 80k :). Objednavali jsme oba to same. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 15 minutami, Qwuiddo napsal: S kamaradem jsme si objednavali na jare 2018 golfa tady od Tomase_2002. Ja ho dostal nekdy v cervenci 2018 s motorem 1.4, ale kamarad ho dostal az na podzim uz s motorem 1.5 a taky drazsiho asi o 80k :). Objednavali jsme oba to same. Je to mazec....jak jsem psal, koupě nového vozu je dnes akce jen pro silné povahy. I přes to ale věřím, že některé značky dokáží být ještě vcelku flexibilní, chlapík od nás si nakonfiguroval Toyotu Corollu a za dva měsíce se předávalo. Hyundai, aniž bych něco k té značce cítil, ale beru ji dnes na stejnou úroveň Škodovky, možná už je i o fous dál, prý taky dodává vcelku rychle.... Já bych ještě bral nějakou delší čekačku na luxusní modely, ale dřepět rok na zadku kvůli příklad Golfu, nebo Octavii je docela úchylárna....a ještě dát osm pětek navíc, že místo 1,4 budu mít 1,5, to bych už musel být napůl mozkově ochrnutej Omlouvám se pokud jsem někoho urazil, protože střelců co tu čeká na auto střední třídy víc jak rok tu bude asi mnohem víc, hlava mi to ale stejně nebere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 před 6 hodinami, Hasňa napsal: G-Klasse je vyprodaná na 5 let. Jasně, že za pět let nedostaneš přesně to, co se montuje dneska, když uděláš objednávku. Blbost, jsem včera zaplatil a dnes pŕišla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 Je třeba brát 63, ne 350 cdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2022 No jo no, kdo umí, ten umí. Ale 400d by mi teda jako vyhovovala nejvíc, nesnáším tankování. Čím míň, tím líp. Samozřejmě v nemetalické pastelové světle modré, à la základovka. Ojoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 2. 2. 2022 v 9:26, Tom4 napsal: Slovo do pranice u severních sousedů, Orlen (u nás známo jako Benzina ) včera kousek za Ostravou. Zlotý je cca 5,30 takže cca 28,- litr Hlavně bacha kluci na dopravní přestupky, protože Poláci prý pěkně zatopili pod kotlem a od nového roku jdou pokuty docela do extrémů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Jezdím každý den okolo té pumpy v Chalupkách a stojí tam fronta tak na hodinu... je to peklo, ráno i večer. Takže pokud někam, tak radši trochu dál od čáry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 V 3. 2. 2022 v 10:37, African napsal: Tak to už budeš mít ten starej typ, protože mezitím vyjdou dva facelifty Tak tímhle způsobem já bych nechtěl auto ani s 50% slevou....že na to máte žaludek kluci. Služebák, vlastní bych nekupoval ani nový, ani VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Mam objednany sluzebak Ford Ranger Limited od brezna 2021. Pry by mohl byt ted na konci unora, ale je to 50/50. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 před 12 minutami, antitomas napsal: Mam objednany sluzebak Ford Ranger Limited od brezna 2021. Pry by mohl byt ted na konci unora, ale je to 50/50. A tak na Rangera bych asi vydržel čekat nějaký ten pátek Je to samozřejmě všechno jen o tom komu se co líbí, ten VW Shooting brake taky nevypadá upřímně úplně špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 (upraveno) Čeká mě první technická s vozem na CNG (od výroby), musím před STK dělat ještě nějaké revize CNG? U dodělávaného LPG jsem u předešlého vozu revize dělal...alespoň si to matně vybavuji. Díky za odpověď. Upraveno 4. února 2022 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Remio Odesláno 4. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2022 Nemusíš dělat extra revizi CNG mimo STK. Jen si připlatíš u technické prohlídky i u měření emisí. Nedávno jsem si z nudy četl podmínky jedné STK a vedle sundaných poklic a oddělané onboard kamery uváděli i odkrytované nádrže CNG, což umožní kontrolu jejich stavu... To mě trochu překvapilo, asi bych to musel nechat na servis. Zjisti si u své STK, jak přísně k téhle věci přistupují, obzvlášť u 4 roky starého auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2022 @Remio díky za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se