safi Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Co to je za převodovku, že nevydrží ani 100 000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 1 minutou, safi napsal: Co to je za převodovku, že nevydrží ani 100 000? Moderní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 7DSG co se dávala 2018 k 140kw tdi. Už to louskám a vypadá to, že je to fakt častej problém. Je tam nějaká chyba na snímači spojky a to přesně vypsala diagnostika i u mě. Navíc mě naštvali s tím, že mobilitu sice mám, ale že zrovna nemaj auto atd. Já v autě děcka, venku kosa…. no prej když to zase zazlobí tak to můžu vymazat a zas to bude fungovat tak vozím sebou obd diagnostiku u passatu za mega, 4 roky starém… a pak že teda vyměnit mechatroniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 No jo, Das Prassat Auto - Bořku nezlob se, ty máš na tyhle prima plecháče prostě pech, stačí si vzpomenout na trápení s Renckem Jen pro zajímavost, pro AT AISIN (pro nenapravitelné fandy všeho německého "rejže", Volvo nevyjímaje) se životnosti ve vážených zátěžových cyklech modelují na milion km Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Passata jsem zdědil ve firmě, sám sem si ho nevybral a ani bych si ho nevybral. Jo jo, s Renckem byla prdel, pak jsem koupil Mazdu a 3 roky byl klid a to bych udělal nejraději zase.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 1 hodinou, MarekSTI napsal: Tak jezisek to letos stihnul. Ted potrebuji aby slezla sul a bylo chvili sucho. Moc pěkný dáreček, gratulace . Až budeš mít něco najeto poprosím o pár vět ohledně charakteru . Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 před 11 minutami, Roland Sands napsal: Moc pěkný dáreček, gratulace . Až budeš mít něco najeto poprosím o pár vět ohledně charakteru . Předem díky. Milerad se podelim. Ja jsem nejvic zvedavej na chovani toho karbonoveho monokoku, protoze to jsem jeste nikdy v aute nevyzkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 Před hodinou, Radek124 napsal: No jo, Das Prassat Auto - Bořku nezlob se, ty máš na tyhle prima plecháče prostě pech, stačí si vzpomenout na trápení s Renckem Jen pro zajímavost, pro AT AISIN (pro nenapravitelné fandy všeho německého "rejže", Volvo nevyjímaje) se životnosti ve vážených zátěžových cyklech modelují na milion km Já si právě říkal, když jsem měl v S80 8-rychlostní hydroměnič automat a při 230 tis stále skvěle fungoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) před 3 hodinami, MarekSTI napsal: Tak jezisek to letos stihnul. Ted potrebuji aby slezla sul a bylo chvili suchol Nádherné auto. Jen málokterý sporťák se mi líbí stejně jako legendy od pana Ferdinanda a pana Enza. Toto je jedna z vyjímek. Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 25. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2022 (upraveno) 4 hours ago, MarekSTI said: Tak jezisek to letos stihnul. Ted potrebuji aby slezla sul a bylo chvili sucho. Tak to je super kara . Velka gratulacia! 3 hours ago, moco said: Gratuluji k parádní káře, asi jsi byl hodnější než většina 3 hours ago, MarekSTI said: Dekuji. A byl Tak ja tak dobry asi nezvladnem byt Upraveno 25. prosince 2022 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Já byl taky moc hodnej, ale tohle jsem pod stromkem teda neměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Gratulace k pěknýmu sporťáku, jen hádám že auto ti nepřinesl ježíšek, ale že si ho cáluješ sám . Aby tady někteří zbytečně nečekali a nekreslili lamba za vokno ježíškovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Gusto, myslím že reje do tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2022 Před hodinou, M3maniac napsal: Gratulace k pěknýmu sporťáku, jen hádám že auto ti nepřinesl ježíšek, ale že si ho cáluješ sám . Aby tady někteří zbytečně nečekali a nekreslili lamba za vokno ježíškovi A já už jsem chtěl začít bejt hodnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 V 26. 12. 2022 v 11:04, Tom4 napsal: Gusto, myslím že reje do tebe Neser....to Lambo jednou bude...a ne že neeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 50 minutami, Gustaf napsal: Neser....to Lambo jednou bude...a ne že neeee Nebudeee, protoze zatimco mi dneska makame, ty si jen tak pochlastavas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Před hodinou, Prochy68 napsal: Nebudeee, protoze zatimco mi dneska makame, ty si jen tak pochlastavas Njn... užívám 14. denního volna, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 Ještě k těm DSG, byl jsem s Arteonem na servisce a prý vyměníme i olej v převodovce, servisní interval je teď 30 Kkm! Dřív bývalo 120 pokud se pamatuju. WTF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 před 23 minutami, Muffik napsal: Ještě k těm DSG, byl jsem s Arteonem na servisce a prý vyměníme i olej v převodovce, servisní interval je teď 30 Kkm! Dřív bývalo 120 pokud se pamatuju. WTF? Mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2022 V DSG je (teda bylo) 60 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se