Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
4 hours ago, varjag said:

Dneska 6 válců a 12.5 litru obsahu 53 let stareho motoru 😂. Veselý velikonoce všem!

Krasna pohodicka 👌 🥂

Odesláno

Please doporučte mi kameru do auta, ideálně takovou, která snímá předek a zadek nejen za jízdy, ale i při parkování. Při parkování stačí smyčka, abych věděl, kdo mi příště rozkřápne nárazník. Díky. 

Odesláno
před 10 hodinami, Xenomorfus napsal:

Varjag: Dobryyyy. V prvni chvili mne napadlo, ze tam mas motor LIAZ :-D. 

Diky pánové👊🏻.  Je tam starý motor Mercedes😉

Odesláno
před 36 minutami, varjag napsal:

Diky pánové👊🏻.  Je tam starý motor Mercedes😉

Super. Osobne sem si tak tipoval nejaky Detroit, Cummins nebo tak. Pripadne Volvo - Penta, ale tam nevim, esi to uz tenkrat delali ;-). 

Odesláno (upraveno)

Měl jsem krásný den v Japonsku v Hakone u Mt. Fuji tak hodím nějaké fotky, na fotkách jsou:

NSX
964 Turbo
MK5 Supra
S30 Fairlady RB25 swapped, wide
RX7 FD3S
AE 86 Trueno
GT-R Skyline r34
GT-R r35
KPGC10 replica Skyline
Lancer X

5XQXGZp.jpeg

KJJxAhW.jpeg

rDxZWCN.jpeg

xuXvh3O.jpeg

FLdawvl.jpeg

62J5pcW.jpeg

3YkJDMS.jpeg

9wHLCVL.jpeg

h221ZSB.jpeg

2jIt0fS.jpeg

sNkUKO8.jpeg

jgKgTHN.jpeg

J0LevNO.jpeg

thHWAeo.jpeg

59GOzxO.jpeg

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno

Tak to je pecka! Jedu do Japonska v červnu a tak jsem se na ně díval taky, ale nakonec mi nesedí termíny, takže jsem to odpískal. Ale ta NSX mě teda ukrutně lákala...

Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, adamo napsal:

Tak to je pecka! Jedu do Japonska v červnu a tak jsem se na ně díval taky, ale nakonec mi nesedí termíny, takže jsem to odpískal. Ale ta NSX mě teda ukrutně lákala...

Den předem v 23.00 přišel email že se to ruší protože mělo hodně pršet :D jsme museli rebookovat a překopávat plány, měli dost nehod v dešti a ukazovali v rámci briefingu nějaký nehody a nedivím se...

Upraveno uživatelem Exiztence
Odesláno
před 3 hodinami, zacik napsal:

@Exiztence tak to je uplna pecka!!!! Asi by som si nevedel vybrat karu. Skor by som siel do niecoho lokalneho, aj ked 964 turbo nesklame nikdy/nikoho

Bylo to dost vybrané a nakonec přeci jen řídit LHD vlevo na první dobrou je asi lehčí než RHD :D r34 nebo s30 to příště jistí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...