Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jezdim Uberem/Boltem tak ctyrikrat rocne. Zatim je to 100 % v autech VW group. A zatim vzdy se sviticim grilovanym kuretem. Ja to fakt zeru :)
Dnes Passat v edici vanocni stromecek. Koukam na km a vidim 983 635 km. To bych mu uznal…
Na Fordu kdyz se mi rozsvitilo grilovany kure, tak jsem byl rad, ze jsem aspon zaparkoval na pangejtu. A tady jezdis a jezdis…

• Dát hlas 1
Odesláno
před 15 hodinami, Zdenek1307 napsal:

Tak co na to říkáte? Prostě byla možnost změnit barvu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Kolik to stojí ? Změnit barvu ? Pokud je to folie , musí být taky změna v TP ? 

Odesláno
před 4 hodinami, FantasticFabio napsal:

Kolik to stojí ? Změnit barvu ? Pokud je to folie , musí být taky změna v TP ? 

PPF barevná fólie, změna v TP nejpozději do 10 dnů, jen se vyplní lejstro a nějaký poplatek. Cenově tak 100+ polep je na 10 let.

• Díky 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Před hodinou, Hasňa napsal:

Na to, co pindá průměrný volič, sere pes. Nám Clio sloužilo do roztrhání těla, nikdy nás nenechalo na holičkách, skneke auto. Byla to první generace teda.

No ja Fluence /limuzina pro chudé/, Captur a Clio. Dokopy cez 600,000km a okrem oleja, filtrov, bŕzd som raz menil štartér a dvakrát baterku. Mám obavu že keď Clio dostane syn na 18.narodky /viem čudná doba, ja som dostal zlatu retiazku v hodnote 1000sk dnes 33€…/ tak asi ďalšie do rodiny bude zase Clio alebo ta nová Renault 5 v elektrike

Odesláno

Ja mam tiez jedno auto s kundou, dodavku Master... kupil som to uz riadne vybydlene a sam tomu dalej veselo nakladam, za chvilu u mna bude 10 rokov a som snad 5ty majitel,... na tacho cez 400 + dobrych najmenej 200 ma pdola mna od minulych majitelov nacuvane. Problemy s tym teda nejake za tie roky boli, ale nic co by sa dalo vyslovene pripisovat autu, vzdy to boli skor dosledky a dosledky dosledkov slusne povedane "suboptimalnej udrzby" :D

• Like 1
Odesláno

Mé kosočtvercové období bylo R 21 kombík, "mluvící" R 25, Safrane, a Espace 🥰.  A málem Aventime a hrozně se mi líbil Velký Satis, ale nikdy jsem si ho nekoupil.... vzpomínky 🙂...

Odesláno

…měl jsem Espace I. generace - to bylo taky dost kosmický vozidlo. Průkopník kategorie MPV a design (včetně interiéru😁) fakt z jiného světa - v něm si člověk připadal jak Majka z Gurunu🤪 Já ho používal (byla to celkem letitá ojetina) napůl jako náklaďák, napůl jako expediční obytňák a mohu vlastně jen chválit. Držák co nikdy nezklamal, i když ho často týrali mí kamarádi. Renault forever👍😎

Odesláno
před 10 hodinami, geometr napsal:

R 25 Baccara, to byl kočár. A jako malej jsem občas jel v R 20 TS, měl strejda, v tý době tady auto z jinýho světa.

To byl, Baccaru jsem neměl, ale i tak to mělo doraz kufru, mluvilo to, a plno dalších fičurin, automat 2,7 a 2,2 manuál.

před 3 hodinami, Jone napsal:

…měl jsem Espace I. generace - to bylo taky dost kosmický vozidlo. Průkopník kategorie MPV a design (včetně interiéru😁) fakt z jiného světa - v něm si člověk připadal jak Majka z Gurunu🤪 Já ho používal (byla to celkem letitá ojetina) napůl jako náklaďák, napůl jako expediční obytňák a mohu vlastně jen chválit. Držák co nikdy nezklamal, i když ho často týrali mí kamarádi. Renault forever👍😎

Jojo, bylo to zjevení, já měl krátce III a celkem dlouho IV grand 3.0 naftu/AT a bylo to fakt super,z té doby to konkurenci nemělo. 

Odesláno (upraveno)

Ja jsem teda mimo hru, ale kamos je tezce in. A na jare neodolal pokuseni a poridil si zachovalou 25 (predtim, kdysi, mel aspom 2, dale nejakyho Safrana a tak).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem warann
  • Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...