melkal Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Laco je skvělej. Byl jsem na něm v Praze v Balbínce a super zážitek. Sent from my iPad using Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 Ja bych to vylepsil a udelal z toho sprchu Ja bych tam z prkynek stlouk takovy jako najezdy.
ferrycz Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2019 já bych tam vyškrábl rygól beztak je to jenom kondenzát teho je enem trocha
filo-boxer Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 já bych tam vyškrábl rygól beztak je to jenom kondenzát teho je enem trochaJý bych se vyprdl na trubky aji škrabání rygólu a pod ten sifón postavil kýbl.
p3k Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 já bych tam postavil žíznivého Spasitele
African Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) To je výborný nápad, mám oboje :-) :-) :-) Ještě mě napadá že mám možnost si nechat z JAR poslat malého černouška, který by kyblík hlídal a vylejval....stejně ho plánuji do budoucna na orgány, takže by měl vícero využití. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem African
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 To je výborný nápad, mám oboje :-) :-) :-) Ještě mě napadá že mám možnost si nechat z JAR poslat malého černouška, který by kyblík hlídal a vylejval....stejně ho plánuji do budoucna na orgány, takže by měl vícero využití.Kdyby zase měli akci 3+1, tak dej vědět a nějak to upečeme.Jak říká můj oblíbený komik: věděli jste, že ve světě je mnohem více otroků než kdykoliv předtím v historii. Pořád si myslíte, že je vaše práce špatná? Tak si sakra představte, že počítáte otroky :-D
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Chlapi, nechci vam kazit radost, ale pokud je chcete na organy pro sebe, tak to asi uplne neklapne...
eloga Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) v klidu, nadějí nezarmoutíš... Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem eloga
eskimak Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Chlapi, nechci vam kazit radost, ale pokud je chcete na organy pro sebe, tak to asi uplne neklapne...Rasista!
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Jakoze z cernocha nejde dat ledvina do normalniho cloveka?
colommbo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 To je blbost, ledvina z normálního černocha pasuje i do nenormálního bělocha.
AndyAaron Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Nejsem obchodnik s organy, takze to nevim presne. Ale myslim, ze nepasuje. Zkuste si vyzadat produktovy katalog, jakou nabidku maji pro normalni a nenormalni belochy.
Návštěvník Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Já na orgány dlabu, ale zaujal mě ten lidský nábytek v Brunovi A zmiziku vynech normálního a je to ještě přísnější. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem vojta1
African Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Chlapi, nechci vam kazit radost, ale pokud je chcete na organy pro sebe, tak to asi uplne neklapne...S černochem to slyším prvně, co já vím s doslechu, tak s Číňany byl často problém, protože to jsou celkově zmrdi a lidi nadávali, že čas od času něco nepasuje nebo nedělá dobrotu.
colommbo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Leccos se dá řešit i po záruce v rámci kulancí...
Xenomorfus Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Dlouhé zimní večery jsou tu, tak bylo potřeba si dovézt domů něco málo na hraní...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Z čeho to je? To vypadá dobře. Mě potěšilo, že jsme doma připravili 5 krabic od bot pro děcka na Vánoce. Loni jsem to tu zachytil a prošvihl, tak letos jsme začali zavčas. Dávali jsme s děckama plyšáky a jiné hračky a myslím, že si uvědomili, co je v životě důležité. A ještě uvažuji o něčem z Ježíškových vnoučat. Uvidíme. Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem Wanderer
neuromancer Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 (upraveno) Nejsem obchodnik s organy, takze to nevim presne. Ale myslim, ze nepasuje. Zkuste si vyzadat produktovy katalog, jakou nabidku maji pro normalni a nenormalni belochy. Tak tak, je v tom trošku maglajz a není to ouplně rasově korektní https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2826243/ Upraveno 19. listopadu 2019 uživatelem neuromancer
Xenomorfus Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Z čeho to je? To vypadá dobře. .......... UTD-20. Více mašin, tohle jsou konkrétně oba ruské motory. Půjde (jeden, který z nich postavím) do BVP. Jeden byl potkaný, takže z něj někde sundali hlavy, trochu ho očesali a pak ho nechali asi 15 let ležet. Druhý má vyběhlou ojnici bokem. Z "bezhlavého" bych rád použil blok, kliku, ojky, písty. Uvidím, jak bude, kdyžtak se přebrousí a přešálkuje. Omrknu na kolik budou u těch hlav trefené ventily a ty budu řešit v souběhu. No a taky budu muset udělat jedno čerpadlo. Ale v první řadě musím spáchat stojan, ať to mám v čem dělat. Komplet má asi 700kg, tak to musí mít trochu kulturu
Doporučené příspěvky