straspol Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se.Tak tohle je vážně těžký... Cítím s Tebou a máš můj respekt.
Effe Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 upřímnou soustrast,jedno je jasný ,tohle nás čeká všechny,dříve či později....
mondeo2 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se. To znám, před třemi lety u maminky...............ani nevím jak jsem to dal.Upřímnou soustrast.
mondeo2 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 sem kvůli novy sedačce, pro kterou zítra jedu, musel přestavit celej obývák... potěšilo proto,ze sem rád, ze už to mám za sebou:) A to je hovno jak říká klasik. Já zejtra tom obejváku rozřežu zdi, natahám pár kabelů a pak budu vyzdívat dveře a betonovat podlahu.
bohus76 Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 (upraveno) Česky se příslušník rómskeho etnika řekne cikán. Je to podobné jako se příslušník německého národa řekne němec. V němčině se asi němec řekne jinak, možná deutschlander, co ja vím? (germanofilové jistě doplní)Takže když budu róm, budu asi říkat róm...Jsem čech, takže alternativně pigmentovaným spoluobčanům budu říkat česky... cikán.Navíc rómové jsou pouze část tohoto etnika... Klid zbraním :-) Upraveno 29. července 2016 uživatelem bohus76
guzmic Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Těší mě, James Bond na stv1 a vintage Rolex a Breitling na rukách herců. :-)
Návštěvník Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Odesláno 29. července 2016 Chlapi, díky!Taky uprimnou soustrast. Je super, ze jsi neco rekl, je to kdyz nic jineho takove dustojne rozlouceni. Vzdy je to smutne, kdyz mluvi nekdo ne tak blizky a Tatka si to urcite zaslouzil.
Wanderer Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Zvládl jsem svým předkům namalovat všechna písmena na pomníku na hrobě. Vypadá to víc než dobře a ušetřil jsem pěkných pár tisíc za písmomalíře. Docela makačka, jeden nápis jsem musel psát hlavou dolů. Stejně to byl zvláštní pocit, úcta k předkům, trávit čas v různých polohách na hrobě (ano, i jsem u toho ležel) a přemýšlet kdo to bude jednou malovat mně.
Gustaf Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 A to je hovno jak říká klasik. Já zejtra tom obejváku rozřežu zdi, natahám pár kabelů a pak budu vyzdívat dveře a betonovat podlahu. tak to té nezávidim...u nás už malém došlo i na malování. sem odlepil listů od tV a sundal držák...a zasadroval díry. pak sem zjistil,ze barva na vymalování je kaput. Už be braly mdloby,ze budu muset jet koupit novou a premalovat stenu. naštěstí jsem ještě jeden kelimek našel... kvůli sedačce,bych snad začal bourací práce jako ty :D
Xenomorfus Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Moje vtipna pritelkyne mi tu kouka pres rameno a kdyz sem povzdechl nad "novym" tematem "Uhrforum", ptala se co vzdycham...Vysvetlil jsem ji tedy tu omacku kolem, nacez (vzhledem k jeji velmi dobre znalosti nemciny) mne polozila zamerne "zaludnou" otazku: "To budete kupovat uhry?"Po chvili ma odpoved znela: "Jak Uhry, tak i Rakušáky"...
Frostie Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Moje vtipna pritelkyne mi tu kouka pres rameno a kdyz sem povzdechl nad "novym" tematem "Uhrforum", ptala se co vzdycham...Vysvetlil jsem ji tedy tu omacku kolem, nacez (vzhledem k jeji velmi dobre znalosti nemciny) mne polozila zamerne "zaludnou" otazku: "To budete kupovat uhry?"Po chvili ma odpoved znela: "Jak Uhry, tak i Rakušáky"...ne ten uhrovatý, ten s těmi Maďary... :-)
skalis Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Ze jsem nasel Chronomag kalendar 2016, kterej se mi ztratil jeste pred koncem lonskyho roku .
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Na to musí mít člověk koule jak glóbus https://www.novinky.cz/koktejl/410671-parasutista-se-vrhl-bez-padaku-ze-sedmitisicove-vysky.html By mě seškrabovali či bych se pochcal a posral :-)
JaRooN Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Bohušu, na to nestačí mít koule. Na to buď nesmíš mít pud sebezáchovy nebo mozek...
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Fandím mu,ale nechápu to.To se asi nedá pochopit.
Návštěvník Zmizík Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Kdyby to byla kočka, tak nepotřebuje ani tu síť a možná by si ještě stačila schrupnout.
honza71 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Jsem nad tim rano spekuloval, jak asi nekdo trefi z vysky 7kilaku ctverecek 30x30 metru. To je asi dobrej magor. Klobouk dolu
bohus76 Odesláno 31. července 2016 Nahlásit Odesláno 31. července 2016 Také jsem spekuloval jak prochcat klíčovou dírku z metru :-)
Doporučené příspěvky