Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to sice blbý, ale dnes mne potěšilo, že jsem zvládl dát smuteční řeč na pohřbu táty a nesložil se.

To znám, před třemi lety u maminky...............ani nevím jak jsem to dal.

Upřímnou soustrast.

Odesláno

sem kvůli novy sedačce, pro kterou zítra jedu, musel přestavit celej obývák... potěšilo proto,ze sem rád, ze už to mám za sebou:)

A to je hovno jak říká klasik. Já zejtra tom obejváku rozřežu zdi, natahám pár kabelů a pak budu vyzdívat dveře a betonovat podlahu.

Odesláno (upraveno)

Česky se příslušník rómskeho etnika řekne cikán. Je to podobné jako se příslušník německého národa řekne němec. V němčině se asi němec řekne jinak, možná deutschlander, co ja vím? (germanofilové jistě doplní)

Takže když budu róm, budu asi říkat róm...

Jsem čech, takže alternativně pigmentovaným spoluobčanům budu říkat česky... cikán.

Navíc rómové jsou pouze část tohoto etnika...

:cheers:

Klid zbraním :-)

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Chlapi, díky!

Taky uprimnou soustrast. Je super, ze jsi neco rekl, je to kdyz nic jineho takove dustojne rozlouceni. Vzdy je to smutne, kdyz mluvi nekdo ne tak blizky a Tatka si to urcite zaslouzil.

Odesláno

Zvládl jsem svým předkům namalovat všechna písmena na pomníku na hrobě. Vypadá to víc než dobře a ušetřil jsem pěkných pár tisíc za písmomalíře. Docela makačka, jeden nápis jsem musel psát hlavou dolů. Stejně to byl zvláštní pocit, úcta k předkům, trávit čas v různých polohách na hrobě (ano, i jsem u toho ležel) a přemýšlet kdo to bude jednou malovat mně.

Odesláno

A to je hovno jak říká klasik. Já zejtra tom obejváku rozřežu zdi, natahám pár kabelů a pak budu vyzdívat dveře a betonovat podlahu.

tak to té nezávidim...u nás už malém došlo i na malování. sem odlepil listů od tV a sundal držák...a zasadroval díry. pak sem zjistil,ze barva na vymalování je kaput. Už be braly mdloby,ze budu muset jet koupit novou a premalovat stenu. naštěstí jsem ještě jeden kelimek našel...:D kvůli sedačce,bych snad začal bourací práce jako ty :D :D
Odesláno

Moje vtipna pritelkyne mi tu kouka pres rameno a kdyz sem povzdechl nad "novym" tematem "Uhrforum", ptala se co vzdycham...

Vysvetlil jsem ji tedy tu omacku kolem, nacez (vzhledem k jeji velmi dobre znalosti nemciny) mne polozila zamerne "zaludnou" otazku: "To budete kupovat uhry?"

Po chvili ma odpoved znela: "Jak Uhry, tak i Rakušáky"...

Odesláno

Moje vtipna pritelkyne mi tu kouka pres rameno a kdyz sem povzdechl nad "novym" tematem "Uhrforum", ptala se co vzdycham...

Vysvetlil jsem ji tedy tu omacku kolem, nacez (vzhledem k jeji velmi dobre znalosti nemciny) mne polozila zamerne "zaludnou" otazku: "To budete kupovat uhry?"

Po chvili ma odpoved znela: "Jak Uhry, tak i Rakušáky"...

ne ten uhrovatý, ten s těmi Maďary... :-)

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kdyby to byla kočka, tak nepotřebuje ani tu síť a možná by si ještě stačila schrupnout.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...