kuncák7 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Nojo, scifi je hubenej, mantak jak lunt, tolja vysportovanej, ale co ja, tlustoch? Ja zeru jakoukoli cokoladu :-)) diky vam jsem hned rano chytl slinu.
nickolas Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Studentská pečeť bývala dobrá čokoláda a dost jsme ji kupovali. Pak se strašně zhoršila (ještě předtím se začala zmenšovat) a teď už je z ní opravdu jen ta "sladká kostka". Nevím jestli to byl podnikatelský záměr, ale dost lidí přestalo Pečeť kupovat...
colommbo Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Sladký můžu a ne málo. Bílou nikdy (není to čokoláda), mléčnou jen zcela výjimečně, hořkou kdykoli, přepadne-li mě mlsná. Lindt s pomerančovou příchutí je mňamka, ale klidně i čokoládu na vaření.
Návštěvník tolja Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Nojo, scifi je hubenej, mantak jak lunt, tolja vysportovanej, ale co ja, tlustoch?Ja zeru jakoukoli cokoladu :-)) diky vam jsem hned rano chytl slinu. seš tlusťoch a ještě blbě vidíš, prej vysportovanej , ledatak na gauči Sladký můžu a ne málo. Bílou nikdy (není to čokoláda), mléčnou jen zcela výjimečně, hořkou kdykoli, přepadne-li mě mlsná. Lindt s pomerančovou příchutí je mňamka, ale klidně i čokoládu na vaření. jj, 50% na vaření, na tu jsem zapomněl
kuncák7 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 seš tlusťoch a ještě blbě vidíš, prej vysportovanej , ledatak na gauči jj, 50% na vaření, na tu jsem zapomnělJá vím , ale proč bych tě měl urážet nebo se tě dotknout? Můžu ti to říct osobně, ale ne tady, plno lidí tě nezná a má o tobě dobré mínění, třeba
Návštěvník tolja Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Já vím , ale proč bych tě měl urážet nebo se tě dotknout? Můžu ti to říct osobně, ale ne tady, plno lidí tě nezná a má o tobě dobré mínění, třeba kdybys mně to řekl osobně, to bych se urazit mohl, to by mně bylo podobný a dobrý mínění o mně snad nikdo mít nemůže, ledaže by byl po lobotomii
Thomas Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 že jsem troškou pomohl k čistějším mořím... https://4ocean.com/
shewcza Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Tak po zdlouhavých peripetiích je konečně pozemek náš. Teď už jen postavit dům
African Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 že jsem troškou pomohl k čistějším mořím... https://4ocean.com/Paráda, zajímavý projekt :-)
mAra_ Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Tak po zdlouhavých peripetiích je konečně pozemek náš. Teď už jen postavit dům Gratuluji. Moje "potěšilo" je podobné. Dnes sraz na pozemku se stavarema a začínáme příští týden! A zároveň jsme s milou dnes vybírali první vybavení - kamna. A vybrali jsme aniž bychom se pohádali... Btw stavební povolení rok a tři čtvrtě....
Murphy97 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Boze, to stavis primo na Jestedu, ne?
mAra_ Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Hůř... Uprostřed lesa.... Takových úřadu co do toho mohly kecat.... Toe me štvalo... Každý úředník ti musí povolit co si spíš postavit na svém pozemku... Ale to už je za mnou, teď už hurá na to :-)
Murphy97 Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Tak gratuluju a at to ted uz frci lepe!
long Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Hůř... Uprostřed lesa.... Takových úřadu co do toho mohly kecat.... Toe me štvalo... Každý úředník ti musí povolit co si spíš postavit na svém pozemku... Ale to už je za mnou, teď už hurá na to :-) Gratuluji Ti !Hlavně ať se to netahá a celá stavba rychle jede :-)
Frostie Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Hodně štěstí a brzké bydlení přeji.
guzmic Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Potěšilo mě, že nemusím letos doplácet za vodu a teplo.
shewcza Odesláno 23. května 2018 Nahlásit Odesláno 23. května 2018 Gratuluji. Moje "potěšilo" je podobné. Dnes sraz na pozemku se stavarema a začínáme příští týden! A zároveň jsme s milou dnes vybírali první vybavení - kamna. A vybrali jsme aniž bychom se pohádali...Btw stavební povolení rok a tři čtvrtě.... Díky a taky gratuluji. My jsme to měli jednodušší, protože pozemek se prodával s určením k výstavbě domu. To jsem ale netušil, že k tomu budeme muset napsat slohovou práci na téma: Proč by mělo město prodat pozemek právě nám. Myslel jsem, že stačí zacinkat drobákama a bude hotovo. Teď ještě uhnat projektanta, aby nám dal co nejdřív projektovou dokumentaci se stavebním povolením a jdeme na to. Letos bych chtěl mít vylitou desku. Moje drahá by to chtěla mít pod střechou, ale žije asi v jiným vesmíru, když to budu dělat více či méně sám po práci.
ivan_989 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Vzdy ked citam jak si niekto sam svojpomocne stava dom, spomeniem si na tento film a strasie ma https://www.csfd.cz/film/273758-dum/prehled/
Hasňa Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Stavba domu je dobrodrustvi, ktere neni pro kazdeho, o tom zadna.
African Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 (upraveno) Stavba domu je dobrodrustvi, ktere neni pro kazdeho, o tom zadna. Určitě ne v ČR, znám pár lidí co jim z toho jeblo U nás teprve paráda, CHKO, historické centrum atd. Úřady si sami protiřečí, památkáři u nás zamítnou, v Praze zamítnou jejich rozhodnutí, ti se odvolají a stále do kola no fraška jako prase. A nakonec to nejlepší, malý příklad rovnoprávnosti, nikde u nás ti nedovolí barák s rovnou střechou, že to prý nezapadá, no a příjde hejtman a vedle mě vysekne luxusní vilu s rovnou střechou To už by jsi upřímně někoho z toho úřadu střelil do palice. No jsme ve vlákně,co nás potěšilo, takže mám zabalený batoh a sólo pánská jízda valím do neděle na hory Upraveno 24. května 2018 uživatelem African
Doporučené příspěvky