bohus76 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Jeden známý říká to samé o fajce,netřeba se v ní hrabat jak študák v k...dě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Tak toho já se naopak bojím. Kdyby nedej Bože nějakou chytrou hlavu napadlo ponechat letní čas po celý rok - jak je to, tuším, v Rusku - začne se kolem Vánoc rozednívat až v 9?No, chytrou hlavu... Evropská komise udělala anketu a ten trvalý letní čas si tam prý s velkou převahou nasázeli lidi sami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Chytrý hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Ono to teda nepatří do tohohle vlákna, ale podle mě je to v pořádku: Když se podívám na naši politickou reprezentaci i to, jak se chovají lidi v téhle zemi, tak mi přijde, že do té ruské časové zóny fakt patříme (nevím, jakej dát smajlík). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Není třeba tahat do všeho politiku. Prostě nechci mít v 9 ráno tmu, to je celý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Není třeba tahat do všeho politiku. Prostě nechci mít v 9 ráno tmu, to je celý.no a někdo jiný zas nesnáší když vstává do slunce. nechme čas plynout a řešme si běh svého života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Jenomže tak to v našich zeměpisných šířkách prostě je. Tak ať nechají po celý rok přirozený čas a ne posunutý, když už? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Abych se drzel tematu vlakna a zaroven si prisadil do tyhle diskuze, tak chci rict, ze me dnes potesilo, ze je tu dost zastancu nechat cas podle "prirody". Treba to kdysi davno ty nasi predkove blbe "nastavili", ale mne to smysl dava, ja bych je nepodcenoval.No a abych nemusel prepinat vlakna, tak tu druhou myslenku vybleju taky sem, byt je nagativni, sorry. Serou me obecne vsichni lidi, co si myslej, ze jsou "chytrejsi" nez priroda. Vono totiz hovno panove. Lidska cinnost snazici se "regulovat" prirodu ve vsech moznych oborech se az prilis casto ukazuje jako vytvareni velkejch pruseru. Zdar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 Uz to nikdy nebude jako pred prvnima zeleznicema, ze kazde mesto melo svuj cas tak, aby v poledne bylo slunce nejvyse Holt v Santiagu de Compostela slunce vychazi jindy nez v Bialystoku CET (zimni cas) sice minimalizuje tuto odchylku, ale znamena to neco, kdyz napriklad v Praze se chodi do prace na cca 9 a v nasich mensich mestech podstatne drive? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 .... a já se objednal na konzultaci ohledně implantátů... Jsem připraven si dát celou hubu dohromady, to bude podzim, au, ZUBY POHROMA HUBY!!! A takový za to mohly bejt pěkný hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 A takový za to mohly bejt pěkný hodinky :-)Vzpomínáš? :-) A to už je sedm let, tenkrát vyhrál Rolex a nové krásné zuby ne a ne vyrůst. Je čas...pane zubař, je čas :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/42717-rolex-nebo-zuby/?hl=%2Bzuby+%2Brolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 To to letí, číst to radši nebudu, ač zdravotník, zubaře se bojím jak čert kříže, ještě bych měl blbý spaní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2018 (upraveno) mě dnes potěšil začátek tvorby vlákna rolex vs GS vol. II... Díky za spolupráci Michalovi a Frantovi ... Snad to sem brzy sepíšu ;-) Upraveno 1. září 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Dnes rano necakane rychly a necakane hladky prechod mojho vozu STK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Že pořád prší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 To je Skiathos, Recko. Pidiostruvek, ale muzu vrele doporucit. Moje 6. Recko, ale na koupacku asi zatim best. na tych kapverdoch to nevypada az tak zle jak tu ludia pisali. Ako tam je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Akorat tedy furt cekam marne ze tady pri snorchlovani najdu suby... nejak jsem si to, blbec, vzal do hlavy. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 Jako nechci bejt prehnane vtipnej, ale me treba kazde rano tesi pravidelna stolice. Vopravdu! A to, ze je to az po probuzeni je prijemnej benefit k tomu! Snad to jeste nakej patek vydrzi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2018 No dobra. Neska me to vzbudilo trochu driv, ale jindy to funguje normalne. No fakt, nekecam! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2018 Potěšil mě přepis auta na Jarově. Přiběhl jsem na "punka" 30 minut před zavíračkou a bylo za 7 minut hotovo. A paní úřednice byla jen standardně nepříjemná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky