Tom4 Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Slovník všeobecného Moravského slangu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Slovník všeobecného Moravského slangu Ee, Ostravsky slovnik.. viz: https://www.knihcentrum.cz/ostravsky-slovnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Tez dik za navstevu, byla to parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Priste snad nekde v Brdech ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 ...jen aby to nebyl Renault Mitsubishi?Já to tušil, že mám mlčet.. Ano, Renault. A pro šťouraly- jezdí šestý rok a jen za benzin a pravidelný servis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 V pohode, ja sem bez predsudku vuci znacce. Delal sem roky v servisu. A sam sem mel par uplne novych aut, ktere se "kakaly" az neuveritelne. Jedine, co se mi potvrdilo za ta leta je, ze cim jednodussi konstrukce, tim mene problemu. Osobne rad vzpominam na Trabanta a "stodvacu LS", co sem mel.:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Já to tušil, že mám mlčet.. Ano, Renault. noooo, nechci být nějak . . . ale . . . ten znak, diamant Jinak Renault cajk, mám v blízkém příbuzenstvu asi tři uživatele Scéniců a auta v pohodě, v klidu bych tím taky jezdil. Nevím jak nejnovější model, ale u těch starších je moc dobře udělaný vnitřní prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Scenika mame taky, kdyby nebyl osklivej, tak nema chybu :-) zvenku prce, vevnitr nakladak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Někdy na jaře jsem tu psal, že mám radost, že se mi podařilo výchovně působit na mého tátu tak dlouho a úspěšně , až si koupil osmidenní portugaly... Dneska mi poslal tuhle fotku... Myslím si, že v tom už taky slušně lítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Někdy na jaře jsem tu psal, že mám radost, že se mi podařilo výchovně působit na mého tátu tak dlouho a úspěšně , až si koupil osmidenní portugaly... Dneska mi poslal tuhle fotku... Myslím si, že v tom už taky slušně lítá.Wow, táta má vkus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Tata bude sekac ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 No upřímně, prekvapil mě :-)Je s mámou v Madridu a volal mi , jestli jako zenith El primero dobrý. Tak jsem mu řekl, že jako jo. Tak pak poslal tuhle fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Skoro bych řekl, že to nebylo na jaře, ale mnohem později, bo si na to pamatuju a po půl roce už bych zapomněl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 No hele já si taky vůbec nebyl jistý... A to jsem to zkoušel i hledat kdy jsem to psal... No nenašel. Tak jsem tipl jaro :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 Tady to máš,ať máš jistotu :-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32978-co-m%C4%9B-dnes-pot%C4%9B%C5%A1ilo/page-1521&do=findComment&comment=2135259 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2018 (upraveno) Tak jsem se trefil :-) Upraveno 27. října 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Seb Loeb, von je fakt ufon ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 mAro super táta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Já taky děkuju - květen je teda fakt ještě jaro, ale paměť mám jako slon...! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2018 Tož jde mu to klukovi,mám radost.Bude valit bulvy pod stromkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky