Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslouchával jsem na dvojce pořad Kupředu do minulosti. Teď má M.Kociánová stránky Svobodné Universum.

Zajímaví hosté. Nevím, jestli tyhle otázky někoho zajímají, mně to přijde docela přínosné.

Dostal mě rozhovor s Peterem Staňkem, je to borec:

https://www.kupredudominulosti.cz/stanek-peter-1d-skupine-64-osob-ktera-vlastni-takovy-majetek-jako-35-miliardy-lidi-jiz-dnes-nejde-o-majetek-a-penize-ale-o-moc-nad-spolecnosti/

Návštěvník eloga
Odesláno

Jsem tu včera chtěl napsat příspěvek, ale v osm jsem usnul :-)

Tak tedy dnes:

Otcovská dovolená může začít!

to sis dobře naplánoval, gratulace.  :notworthy:  :cheers:

Odesláno

Poslouchával jsem na dvojce pořad Kupředu do minulosti. Teď má M.Kociánová stránky Svobodné Universum.

Zajímaví hosté. Nevím, jestli tyhle otázky někoho zajímají, mně to přijde docela přínosné.

Dostal mě rozhovor s Peterem Staňkem, je to borec:

https://www.kupredudominulosti.cz/stanek-peter-1d-skupine-64-osob-ktera-vlastni-takovy-majetek-jako-35-miliardy-lidi-jiz-dnes-nejde-o-majetek-a-penize-ale-o-moc-nad-spolecnosti/

Taky poslouchám , zkus slobodnyvysielač.sk , např. pořady Na prahu zmien se Stanislavem Novotným jsou dobré

Odesláno

Tak hlavne, nezapominejte kluci vybrat vzdy mravence z cukru, nez vyrazite domu ;-)

Tak ona to žena ví, dokonce nám to domlouvá neb s námi teď chodí její brácha. Než se narodil malej, tak jsme se ženou chodili i 3 x tejdně a to to pak šlo úplně jinak.

Pak přišel malej, člověk se vymlouvá, že nemá čas, ale z velký části je to lenost. No, ale aspoň občas ještě něco dáme. Teď projevila zájem i dcera, že bysme aspoň chodili na stěnu. Tak se třeba taky trochu seberu. No a vidět malýho, jak se minule tvářil, když vylezl nahoru, je skoro lepší než Visa card. 

Odesláno (upraveno)

První problém po deseti letech u AEG, ale asi naší chybou, vypadla hadice plná drobáků asi díky tlaku v ní. No potěšilo mě že jsem rozebral, našel problém, no a teď ještě nějakým způsobem složit :-)

post-364-0-70627800-1564582285_thumb.jpg

post-364-0-23864700-1564582404_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...