sibirnaya Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Reverzní instalatérství. Uděláš si sám a pračka ti ještě zaplatí.A jax dopad ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 31. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2019 Reverzní instalatérství. Uděláš si sám a pračka ti ještě zaplatí.:-D :-D :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Včerejší grilování v lázních :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Hele Afri, jako chapu ze nejaka ta mince v gatich zustane, ale zapomenout z kapsy vyndat akusroubovak, to uz je kumst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 A jax dopad ty?Podle včerejšího vyjádření to je prasklá nějaký roura/hadice k turbu. Dneska by to mělo bejt. takže sem asi i ve správnym vlákně. Ale dostal sem zjeba, že sem s tim nějakou dobu jezdil. Od zjištění "kouří mi to, asi je to starý" ke zjištění "kouří to už nějak moc" holt pár tejdnů a set km uběhlo, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Žena takhle kdysi jezdila s bílým kouřem z výfuku a řekla to, až když se už nerozjela. Prasklé těsnění pod hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Cadici dieslaky me vytaci vic nez lepici teda. Super je stat za necim takovym na semaforu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Cadici dieslaky me vytaci vic nez lepici teda. Super je stat za necim takovym na semaforu...A kdyz se zacne vypalovat dpf, to je teprve parada.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 První problém po deseti letech u AEG, ale asi naší chybou, vypadla hadice plná drobáků asi díky tlaku v ní. No potěšilo mě že jsem rozebral, našel problém, no a teď ještě nějakým způsobem složit :-) Šéfe tak tomu sa vraví "pranie penazí" a ten kľúč je od čoho, že Ti nechýbal ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Cadici dieslaky me vytaci vic nez lepici teda. Super je stat za necim takovym na semaforu...A jeste kdyz po nem zustane cerna smouha na asfaltu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Šéfe tak tomu sa vraví "pranie penazí" a ten kľúč je od čoho, že Ti nechýbal ?Hele, my ti nad tím přemýšleli a nepřišli na to. Malá se furt tak divně tlemila, když jsme klíč zkoušeli, určitě její práce protože jí je furt taháme z tepláků, ale ani za nabídku výměny informace za čokoládu neprozradila :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Cadici dieslaky me vytaci vic nez lepici teda. Super je stat za necim takovym na semaforu...Správně. Nafta patří do kamen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Šéfe tak tomu sa vraví "pranie penazí" a ten kľúč je od čoho, že Ti nechýbal ?To je hodně starej nábytkovej klíč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Správně. Nafta patří do kamen.kolik asi lidí co tohle citujou, zná naftový kamna. Já je pamatuju a žádná velká hitparáda to nebyla. Vlastně tak nějak podobně, smradu plno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Pamatuju a smrděly.Ale nafta byla tehdá za nějakých devadesát halířů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Správně. Nafta patří do kamen.Ja su se svym X5 30d a 730d spokojenej, do tech aut je to v pohode. Chris Harris rekl, ze all you need is BMW 320d... [media]https://www.youtube.com/watch?v=zKrXFTL_6pw[/media] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Jo, na poště si člověk koupil poukázky na TN v ceně 90hal./litr, u pumpy si natankoval do kanystru a poukázkami zaplatil. Bez poukázek normálně do nádrže byla nafta dražší. Kolik, si už nepamatuju, tankoval jsem odjakživ benzín, ten býval za 2,40Kčs/litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Ty bloky se koupily i na pumpě od obsluhy ;-) Pak se nafta začala kurva zdražovat, šífáci chtěli i dvě kačky :-)) Těch sudů na dvoře :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Podle včerejšího vyjádření to je prasklá nějaký roura/hadice k turbu. Hadice me taky napadla, ale pak si psal o jedovate modrym dymu a to mi k hadici nejak nepasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Z pracovnich duvodu jsem bohuzel nemohl jet si poslechnout svou oblibenou kapelu na asi nejvetsi metalovy festival na svete (do Wackenu), ktera tam byla jako headliner. Tak jsem si aspon smutne pustil livestream a utesoval jsem se ze aspon neco. Wacken ma letos 30. vyroci a moji oblibeni Sabaton 20. vyroci. Za tech 20 let se samozrejme par clenu protocilo. A jak se tak divam na ten livestream, tak tam jeden ze zakladajicich clenu povida, ze kdyz se ty vyroci takhle sesly, tak si objednali rovnou dve podia. Ze kdyz zacinali, tak byl jejich sen se dostat na Wacken. A ze se jim vsichni smali a rikali, aby prestali snit. A nyni, ze jsou hlavni hvezdou festivalu. Trochu me to prekvapilo, protoze jsem si rikal, na co to druhe podium maji. A ona soucasna sestava Sabatonu si tam pozvala byvale cleny, aby vyroci oslavili spolu. Krome zpevaka, ktery byl jediny, tak se vsechny kytary, klavesy i bici zdvojily. Mozna, ze kdyz nejste fandove, tak vam to neprijde, ale me ohrome potesilo, ze ti lidi drzi takhle spolu i presto, ze uz spolu x let nehraji, a ze soucasne sestave stalo za to pozvat byvale cleny na takovou vyjimecnou akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky