JHonza Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 V 1. 8. 2019 v 16:51, bobi napsal: Pamatuju a smrděly.Ale nafta byla tehdá za nějakých devadesát halířů .A pak k nim někdo pridelal kolecka a napsal na to TDI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 , njn. , asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Sedím v busu a čeká mne parádní víkend v lese... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Se máš, já sedím ještě do osmi v práci a víkend bude ve stejném duchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Ve dve jsem zdrhnul z rachoty, mladyho poslal s dedou na vylet, panmamu na nocni a vyrazil na bajka. Mam se stydet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Záleží kolik jsi měl těch piv a jestli se někde nerozmázneš,podle toho bych se styděl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Cestou jsem zvysil obtiznost trate na +2. Ted uz jsem prakticky v cili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Takovej oběd se Zmizíkem, to je blaho samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Dnes vecer ma potešilo, ze velky plastovy kontajner s kovovymi castami okolo, mi neposkodil auto, potom co ho cez ulicu prehnal prudky vietor. Bolo by asi zlozite riesit servis den pred odchodom z dovolenky cca tisic km od domova...Inac burka to bola parádna, po plazi lietali nafukovacky aj lehatka. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Mamka je na Havaji a kupuje oblečení pro naši čerstvě narozenou Elvíru... Bude to nejdrsnější holka z dědiny!Edit: a když se zeptám, jestli nekoupila něco mě, tak dostanu odpověď: Nic, máš dost! :-D Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 V 3. 8. 2019 v 10:08, mAra_ napsal: Mamka je na Havaji a kupuje oblečení pro naši čerstvě narozenou Elvíru... Bude to nejdrsnější holka z dědiny!Edit: a když se zeptám, jestli nekoupila něco mě, tak dostanu odpověď: Nic, máš dost! :-Dse poseru každopádně dneska na motorku nemůžu, jsem tak trochu dost přivožralej ze včerejška a dneška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Já taky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 V 3. 8. 2019 v 10:56, mAra_ napsal: Já taky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Počasí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Potesili me v Breitling butiku v Parizsky, kupoval jsem jen 20mm trnovku, ale dotaz na kaficko, katalog, predvedeni cehokoli, prijemnej pokec. Mimochodem spona za litr, coz me fakt mile prekvapilo.. kdyz si vemu jak natazeny maj ceny treba kozenejch remenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Ty právě zaplatily to kafe, katalog a ten čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Coz mne bylo ovsem jedno, ja videl akorat tu levnou sponu:) Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) Mně takhle včera potěšila návštěva v Carollinu. Zkouška DJ41. Fajnovej pokec se zdejším týmem, hodinky nosili aniž bych si o ně řikal. Kávička byla. Pohodová atmosféra. Diametrálně odlišné oproti Bechyněmu u Václaváku před pár dny ? tam již nikdy více. Potom ve stejném duchu servis Dušáka Na Příkopech, kde jsem nechal měnit baterku a dělat tlakovku na SMP. Pan hodinář má doma stejné, jen v modrém provedení a tak jsme pár minut fajn podebatili. Prostě je to o lidech, nic víc, ani míň. Na druhou stranu do opačného vlákna by patřil výsledek návštěvy výše, a to vyřazení DJ41 ze seznamu. Na mojí ruku želbohu velký. Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Pod tohle se můžu podepsat, Carollinum a Dušák Na Příkopech vždycky fajn zážitek. Zbytek spíš bída (Bechyně, Omega Butik...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 (upraveno) V 3. 8. 2019 v 19:03, Maxel napsal: ..... a to vyřazení DJ41 ze seznamu. Na mojí ruku želbohu velký.Jak ti muzou bejt velky DJ 41, kdyz nosis i PAM. Mas fotku ? Upraveno 3. srpna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky